Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Nieuw DAME ARC

Een hemelse G-spot Vibrator

DAME ARC is dé Vibrator voor een G-Spot Orgasme

Maar zal bevrediging van  jouw clitoris zeker niet overslaan

De Dame Arc G-spot & Clit vibrator is het eerste G-spot-gerichte seksspeeltje van het merk DAME en het staat binnenkort zeker op ieders verlanglijstje. Dame Arc, die wordt geleverd in besroze of ijsblauw, lijkt op het eerste gezicht op veel Wand of G-Spot vibrators die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Maar dan zie je de gebogen, zachte en toch stevig genoeg geribbelde punt en realiseer je je dat dit eigenlijk niet een doorsnee g-spot vibrator is.

“DE VORM IS ZO GOED,” schrijft een toy tester . “Ik dacht dat ik wist waar mijn G-spot zat maar toen heeft deze DAME ARC me het eens echt goed laten voelen”.

dame arc g-spot vibratorDAME ARC is namelijk een externe en interne vibrator. Arc heeft een ontwerp dat ideaal is om op die beroemde, moeilijk bereikbare G-spot aan te tikken, die ongeveer een paar centimeter diep aan de voorkant van de vagina ligt. Maar kan tevens de clitoris optimaal verwennen.

Het Perfecte ontwerp van Dame Arc

Hoewel de Arc dus subliem ontworpen is voor G-spot-stimulatie, is het doel niet om de clitorisgerichte externe stimulatie te vergeten. Integendeel, de Arc is geschikt voor en g-spot en clitoris stimulatie. Dame Labs heeft 1000 vulva-eigenaren ondervraagt en gaven aan het lekkerst te vinden om een sextoy intern te gebruiken voor G-spot stimulatie maar wel graag ook afwisselend de clitoris te willen stimuleren. Dit antwoord riep op tot de innovatie die uiteindelijk de Arc werd.

Arc beschikt over de sterkste motor die Dame te bieden heeft, waardoor je een diep, bevredigend rumbly gevoel krijgt dat kan worden aangepast aan het perfecte patroon en snelheid.

Gebruik van de DAME ARC

Met een gemakkelijk vast te pakken handvat waarmee je echt creatief kunt zijn met de positionering van de ARC voor het stimuleren van je G-spot (of vrijwel elke erogene zone die intrigeert), leent de Arc zich voor een schommelende beweging, gerichte stimulatie, roterende of gewoon het  in-en-uit bewegen van de vibrator. En hey, met vijf vibrerende patronen en vijf niveaus van vibratie-intensiteit, zul je veel verschillende manieren vinden om te genieten

dame arc g-spot en clitoris stimulatie blogFine, mede-oprichter en CEO van Dame, die ook seksuoloog is, zegt dat de kracht van de Arc in zijn veelzijdigheid ligt. “Je kunt de puntige maar toch zachte kop van Arc gebruiken voor meer gerichte clitorale stimulatie, en dan naar binnen schuiven om op je G-spot te richten, dankzij het gebogen ontwerp”. Arc is echt perfect voor verkenning, wat op zijn beurt vulva-eigenaren de tools geeft om te vinden en te ontdekken wat ze echt lekker vinden.”

De punt van de gebogen kop lijkt op die van de geliefde flexibele handvibrator, de Pom. Uit onderzoek van Dame Labs bleek dat klanten dol zijn op de zachte textuur van Pom en de snavelvormige rand, speciaal voor clitorale stimulatie. De Arc bootst dit gevoel na, en de rand ervan kan zowel worden gebruikt voor clitorale stimulatie als voor die klassieke ‘kom hierheen’-beweging die het bereiken van de G-spot veel eenvoudiger maakt.

Levert Dame Arc in actie de spanning en bevrediging die je zoekt? Ja, deze vibrator zal jou zeker uit je comfortzone halen om je eigen lijf nog beter te leren ontdekken. Zoals Fine zegt, is het de bedoeling om jouw gevoelige plekjes te vinden, en Arc kan je helpen te vinden wat jou tot een hoogtepunt brengt.

Shop hier jouw Dame ARC>

 

 

Ook interessant