Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Train jouw bekkenbodemspieren met APP

Ontdek Fizimed EMY

Nieuwe bekkenbodemtrainer Fizimed Emy

Er zijn zo veel verschillende bekkenbodemtrainers. Welke moet je kiezen? Sinds kort hebben wij de nieuwe bekkenbodemtrainer Emy op onze site. Dit product onderscheidt zich van andere. Het is een medisch gekeurde trainer die gepaard met een app op je telefoon te gebruiken is. Ben je opzoek naar iets anders dan de standaard? Misschien past deze bij jou.

Waarom trainen van jouw bekkenbodemspieren?

Onderzoek wijst uit dat 1 op de 3 vrouwen tijdens haar leven last van bekkenbodemproblemen krijgt. Een groot gezondheidsprobleem waar bijna niemand over praat! Gelukkig zijn er oplossingen en hulpmiddelen die verder gaan dan het dragen van maandverband tegen incontinentie. Bekkenbodemtraining helpt in 80% van de gevallen. Daarnaast gaan sterke bekkenbodemspieren een verzakking tegen en helpen deze bij meer intiem genot. Met Fizimed Emy, onze klinisch geteste bekkenbodemtrainer met app, kun je vanuit huis je bekkenbodemspieren aanpakken!

fizimed bekkenbodem trainen emy

Wat is Fizimed Emy precies?

De Emy is een bekkenbodemtrainer uit Frankrijk die een medische licentie heeft. Het product wordt door veel artsen aanbevolen. De bedoeling is dat je Emy inbrengt terwijl je bijvoorbeeld rustig op de bank ligt. Vervolgens kan je oefeningen doen samen met de APP op je mobiel. Emy registreert het samentrekken van de bekkenbodemspieren hierdoor kan jij met behulp van de APP gaan trainen.

Bij het product krijg je een houder om de bekkenbodemtrainer makkelijk in op te bergen, een oplaad snoer en een QR-code voor een gebruikers handleiding. Als je de code scant kom je in een map terecht waarin er een video te zien is hoe je de Emy kan verbinden met de app.

Hoe werkt de Emy app?

Voordat je de Emy kan verbinden met je telefoon moet je eerst een account aanmaken, vanuit daar wordt er een gepersonaliseerde training gebaseerd. Ook moet hij volledig opgeladen zijn, dit duurt ongeveer 2 uur. Eenmaal die volledig opgeladen is kan je hem verbinden. Dit kan eenvoudig in de app via bluetooth.

In de app worden je oefeningen bijgehouden, je kan zien hoeveel je groeit qua kracht in de tijd dat je het device gebruikt. De oefeningen kunnen gedaan worden met meer dan 20 verschillende mini-games, deze worden ondersteund door AI. Je kan kiezen wat voor een game je wilt spelen, een mix van ze allemaal kan ook. Daarnaast kan je de moeilijkheidsgraad zelf ook aanpassen. Tijdens de game wordt er gevraagd om bijvoorbeeld je bekkenbodem samen te trekken en te ontspannen. Hierop reageert de game en wordt er in de game wat uitgevoerd.

Wat vinden andere ervan?

Het product wordt erg geliefd onder gebruikers. Hij is makkelijk te gebruiken, werkt relaxed en heeft een prettig materiaal. De meeste zien resultaten al vanaf 3 weken.
Hieronder een aantal reviews van Fizimed Emy gebruikers

“Ik ben erg enthousiast over de training met de spellen. Dit is veel motiverender dan alles wat ik tot nu toe heb gedaan! Het is duur, maar zeker de moeite waard!”

“Ik heb eindelijk plezier in bekkenbodemtrainen! Je kunt geen fouten maken, want je krijgt altijd nuttige tips. Het was de juiste beslissing om met Emy te trainen.”

“Mijn man en ik zijn beiden heel blij met mijn sterkere bekkenbodemspieren. Dus ook namens mijn man hartelijk dank voor deze uitvinding!”

 

Ook interessant