Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

Hoe houden we het spannend

9 Relatie Lockdown Tips

Houd je relatie lockdown proof

Met deze 9 Lockdown relatie tips komen jullie deze tijd zeker door.

We zitten weer veel thuis tijdens deze zoveelste lock down. Hierdoor waarschijnlijk ook elke dag met je partner in de buurt. Dankzij weer een nieuwe lockdown kan de stress ons soms te veel worden. Zit je dan ook nog eens teveel op elkaars lip dan krijg je misschien helemaal geen lucht meer. Figuurlijk gesproken natuurlijk ?. Een momentje voor jezelf om te ontspannen is ver te zoeken en deze frustratie kan je dan projecteren op je partner.

Maar het is juist ook wel eens goed om geïrriteerd of boos te zijn op je partner. Het is namelijk heel erg normaal. Lees deze Lockdown-relatie-tips om samen deze lastige tijd door te komen.

  • Spreek de waarheid.

Als je partner op je zenuwen werkt, krop het dan niet op. Het belangrijkste wat je dan kunt doen is je emoties exact delen hoe je ze voelt. Wees niet bang om kwetsbaar te zijn en uiting te geven aan primaire emoties zoals verdriet, vreugde, angst en teleurstelling. Als je dit doet, wordt voorkomen dat er passief-agressieve opmerkingen naar buiten glippen en er verhitte discussies ontstaan.

  • SPACE

Geef elkaar soms even wat extra ruimte. Dat hele dag op elkaars lip zitten kan soms een benauwd gevoel geven. Zelfs als je weinig ruimte hebt, kan de ene persoon in de slaapkamer werken terwijl de ander in de woonkamer werkt, al is het maar voor een paar uur.

  • Houd je aan een planning.

Zonder een planning is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat je doelloos bent. Dit kan stressvol zijn en je gaat je irritatie afreageren op je partner. Maak een planning. Dit geeft je een gevoel van voldoening als je gedurende dag je taken kan afvinken.

  • Ga NIET samen sporten.

Werk jezelf in het zweet, maar NIET met je partner. Verschillende psychologen zeggen dat een solo-workout je even volledig de tijd voor jezelf geeft. Je workout word hiermee een moment van zelfreflectie.

  • Plan een date night.

Net zoals het belangrijk is om tijd vrij te maken voor lichaamsbeweging en ontspanning. Moet je ook tijd vrijmaken voor elkaar. Plan een vaste avond per week / per maand met je partner. Haal een fles wijn, kook of bestel eten en kleed jezelf mooi aan. Doe alsof je echt een avondje eropuit gaat en maak er een romantische avond samen van.

  • Verras elkaar.

Dit lijkt misschien heel erg voor de hand liggend. Maar verras je partner eens met leuke kleine dingen. Laat een geheime notitie achter, breng ontbijt op bed of klein cadeau dat je online hebt gekocht. Liever een spannende verrassing? Trek je mooiste lingerie aan en verras je partner tijdens zijn bezigheid en maak er een spontaan spannend moment van.

  • Blijf de kleine dingen doen.

Hoewel verrassingen leuk zijn, zijn de kleine, ietwat saaie dingen net zo belangrijk. Probeer eenvoudige taken uit te voeren, zoals ‘s ochtends koffie voor je partner te zetten, de was opvouwen of het bed opmaken. Het is één ding minder waar ze overdag aan hoeven te denken, en hoewel deze misschien klein lijken, tellen al je baby-inspanningen op en laten ze je partner zien hoeveel je er echt om geeft. Een bonus! Het geeft je ook een meer voldaan gevoel.

Date night blog relatie

  • Maak tijd voor seks!!

Wanneer jij en je partner 24/7 samen zijn, laat het bijna geen tijd over voor verlangen om op te bouwen zoals tijdens bijvoorbeeld een normale werkdag. Het is belangrijk om bewust om te gaan met seks, vooral als je een langdurige relatie hebt. Door te plannen, maak je er een prioriteit van.

Maar eerlijk is eerlijk, geplande seks klinkt natuurlijk niet sexy, maar het is een stuk sexyer dan geen seks, toch? Bovendien kan het maken van een letterlijke kalender voor je seksleven de spanning opbouwen die je nodig hebt om opgewonden te raken. Als je de hele dag hebt om na te denken over de seks die je later zult hebben, is de kans groot dat je je behoorlijk opgewonden voelt tegen de tijd dat je je laptop sluit. Graag gedaan.

  • Gebruik speeltjes

Wees creatief tijdens de seks terwijl je binnen zit. Dit is het juiste moment om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen. Het kan misschien spannend zijn. Maar bespreek het met je partner en bekijk samen wat jullie willen proberen. En koop wat seksspeeltjes, probeer die vibrerende cockring die je altijd al eens wilde proberen, en heb er gewoon plezier mee. Heb je al een tijdje een vibrator in je winkelwagen, bestel deze dan. Orgasmes zijn een van de weinige leuke dingen die we nu mogen hebben.

Kortom, Steek tijd en energie in elkaar, maar geef elkaar ook de ruimte. Daarnaast is communicatie natuurlijk heel belangrijk.

 

Ook interessant