Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

De beste Toys tips

Seks onder de Douche

Seks(toy) onder de douche

Solo of samen .. geniet van deze toy tips

Seks onder de douche kan een opwindende en heerlijke ervaring zijn voor stellen die op zoek zijn naar wat variatie in hun intieme momenten. Het kan een sensuele en intieme setting bieden en kan helpen om de zintuigen te prikkelen. Solo is een douche een heerlijk momentje voor jezelf. Hoe fijn om dan gebruik te maken van dit moment om jezelf te beminnen. Dus zowel voor samen als solo geven wij je de beste tips om dit douchemoment nog (ont)spannender te maken.

De nieuwste trend: de intieme douchekop van Womanizer

Onlangs lanceerde het merk Womanizer de intieme douchekop. In samenwerking met het bekende merk Hansgrohe ontwikkelde zij deze badkamer musthave: de Womanizer Wave. Naast dat je maar liefst 60% water bespaard door de EcoSmart-technologie van Hansgrohe, geniet je met deze handdouche van twee bijzonder extra stralen die haar clitoris zullen verwennen.

De PleasureJet en PleasureWhirl stimuleren de clitoris, maar daarnaast zal de straal PowderRain zorgen voor een luxueuze “standaard” douche-ervaring. Met één druk op de knop wissel je van straal. En met een handige schuifregelaar kan je de sterkte van de verschillende stralen bepalen.

De Womanizer Wave douchekop ziet er uit als een heel normale douchekop dus je kunt hem prima laten hangen zonder dat maar iemand doorheeft dat dit jouw geheime douche-lover is. De Wave douchekop gemakkelijk aan te sluiten en past op iedere slang van een douche.

Verkrijgbaar in 3 kleuren namelijk Chrome, Zwart en Wit voor €129,-

Waterproof Sextoys

Verras je partner onder de douche met een sextoy. Vibrerende cockringen zijn bijvoorbeeld meestal waterdicht. Dus als je een penis hebt, kun je samen met je partner onder de douche genieten van extra vibraties. Een andere leuke optie voor hem is om een ​​masturbator mee te nemen onder de douche! Samen kan dit ook natuurlijk. Jij leunt achterover tegen de douchewand en jouw partner gebruikt hem op jou om je tot een heerlijk hoogtepunt te brengen.

Er zijn heel veel waterdichte (vibrerende speeltjes) en veel manieren om deze onder de douche te gebruiken – alleen of met een partner!

Onze volgende tip voor onder de douche is de zuignap dildo. Zuignap dildo’s zijn GEWELDIG voor gebruik onder de douche, omdat je ze op gladde oppervlaktes kunt plakken en berijden.

Dé tip is een zuignap dildo

Een zuignap dildo is precies hoe het klinkt: een dildo met aan het uiteinde een zuignap die op gladde oppervlakken kan worden geplakt. Ze zijn er in veel verschillende stijlen, vormen en maten. Sommige trillen, sommige zijn realistisch en sommige zijn behoorlijk groot. Het maakt niet uit welk type zuignap je kiest, ze hebben één ding gemeen: ze zijn FANTASTISCH leuk om te gebruiken. Vooral in DE DOUCHE!

Wil je jezelf vaginaal verwennen kies dan een Dildo die omhoog wijst of buigbaar is zoals de Dildo Flex van Fun Factory en plaats deze op de gladde douchewand. Een rechte Dildo kun je op de gladde vloer plaatsen en berijden.

Van achteren of Doggy style is ook een heerlijk standje om de dildo vaginaal of anaal te berijden wanneer je deze bevestigd op de muur. Leun voorover en glijdt langzaam over de dildo. Samen met de Womanizer douchekop op jouw clitoris is dit helemaal een sexy feestje.

Glijmiddel voor onder de douche

Gebruik je graag glijmiddel samen met een toy dan raden we onder de douche hybrid glijmiddel aan. Dit is een glijmiddel op waterbasis gemengd met siliconen. Dit spoelt namelijk minder makkelijk weg en kan je wel, in tegenstelling tot siliconen glijmiddel, gebruiken met toys van siliconen. Bijvoorbeeld het merk Uberlube is een goed glijmiddel voor onder de douche.

Ook interessant