Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Waarmee verwen jij jezelf of je partner?

Top 10 Christmas Gifts

Miss Steel adviseert, de top 10 Christmas gifts voor jou!

Opzoek naar een sexy cadeau? Wij bij Miss Steel helpen jou graag met het zoeken naar het perfecte cadeau om te geven of voor op je eigen verlanglijstje.

Ben je op zoek naar iets voor samen of juist iets voor jezelf? Met deze top 10 Christmas gifts heb jij genoeg tips voor onder de boom en ga jij zeker slagen. Onze top 10 hebben we samengesteld uit bestsellers, een sexy adventskalender en giftsets in een mooie cadeau verpakking..

1. Sexy Adventskalender

erotische adventskalender 2022 luchtdruk toyWat dacht je van deze Sexy Adventskalender vol spannende cadeautjes. Deze Adventskalender 2022 is extra luxe gevuld. In een van de 24 doosjes vind je onder andere een WE-VIBE koppel vibrator, een ROMP luchtdruk vibrator met dezelfde technologie als de womanizer (want van de makers van Womanizer) en een speeltje van SVAKOM. Daarnaast ziet deze adventskalender er heel sjiek uit en bevat nog veel meer hoogwaardige toys en producten als glijmiddel en massage gels. Dit is een cadeau waarmee je echt iemand anders, jezelf of elkaar echt verwent. Alle toys zijn in een wijnrode of zwarte kleur gemaakt!

2. de OHHH Box van Fun Factory

ohhh box kado fun factory sextoysDe OHHH Box van Fun Factory heeft een heerlijk diverse inhoud! Met de De BE · ONE vinger vibrator voor koppels. Een heerlijke veelzijdige toy die je kunt gebruiken tijdens het voorspel of tijdens de seks. Hij is misschien klein van formaat maar super sterk in zijn vibraties. Verder vind je in dit prachtige pakket de VOLTA, een sterke vibrator met fladderende flapjes die op een heerlijke manier de vulva en clitoris verwennen.  Maar gebruik hem bijvoorbeeld ook eens voor de tepels of zijn ballen. Inwendig is de Volta ook te gebruiken. En dan is er nog de SUNDAZE, een tappende, trillende en stotende vibrator. Come in the mood door eerst de clitoris te verwennen en ga dan over op inwendige stimulatie van de G-spot. Ervaar een G-spot orgasme als nooit tevoren. Deze toys samen een heerlijk glijmiddel, toy cleaner en 2 opbergtasjes zijn verpakt in een stijlvolle Gift Box.

3. Womanizer premium 2

top 10 sexy kerst cadeaus womanizerDeze Gucci onder de seksspeeltjes. Deze bestseller onder de luchtdruk vibrators heeft een Smart Silence en Autopilot-functie die je meeneemt op nieuwe, onverwachte sensuele avonturen. De Womanizer premium 2 biedt nu de meest luxe en prikkelende orgasmebeleving. Met meer standen dan ooit ga jij zeker tot een orgasme komen. Of laat je verrassen in autopilot-functie. Met deze functie schakelt de womanizer zelf tussen de verschillende standen. Jij hoeft alleen maar te genieten.

4. Je Joue Couples Collection

cadeau set je joue top 15 kerstDeze luxe Je Joue The Couples Collection cadeaubox biedt jullie de mogelijkheid om elkaar te trakteren op eindeloze nachten vol passie. Perfect voor alle sexy gelegenheden en prachtig verpakt. De Box bevat een krachtige G-Spot Bullet en de wereldberoemde Mio vibrerende Cockring. Beide speeltjes zijn waterproof en je geniet van meerdere standen en vibratie patronen. Het is een onweerstaanbare combinatie en een perfect cadeau.

5. We-Vibe Chorus koppel toy

Wil je samen wel eens een toy proberen tijdens de seks? De ultieme lovetoy voor samen is al jaren de koppel toy van We-Vibe. Deze Chorus is de laatste versie van deze beroemde toy en is te bedienen met een afstandsbediening waar je in kunt knijpen of via de APP. Zij draagt het dunnere gedeelte in de vagina en de andere kant rust over de clitoris. Zo geniet hij tijdens de seks mee van de trillingen. Je kunt dit speeltje uiteraard ook goed solo gebruiken voor G-spot en clitoris stimulatie. Of laat je verwennen op afstand door de controle uit handen te geven via de APP. Een veelzijdig speeltje dus.

Tijdelijk met GRATIS Womanizer mini!

6. Satisfyer pro 2

sexy cadeau tip kerst satisfyer proDe Satisfyer pro 2 is absoluut de bestseller van het merk Satisfyer. De Pro 2 maakt gebruik van luchtdruk golven die de clitoris verwennen. Het mondje plaats je net als bij de Womanizer en andere luchtdruk toys gemakkelijk om de clitoris. Vervolgen zullen een licht vacuüm en luchtdruk golven de clitoris stimuleren. Deze werking is een geheel andere vorm van stimulatie dan van een vibrator die trilt. Deze Sattie is een musthave voor onder de Kerstboom. Of in de kerstboom want er zijn zelfs kertballen van!!

7. Kheper game – Lust!

top 10 sexy games kerstMet deze Kheper game beleef je nieuwe avonturen met jouw partner tussen de lakens! Terwijl je over het bord beweegt, verkennen jij en je geliefde sensuele voorspel technieken terwijl je een seksuele fantasie opbouwt. Aan het einde van het speel zal je deze fantasie samen spelen in bed of onder de douche of wat de kaarten ook zeggen. Het spel bevat: een 125 x 36 cm spelbord, 60 voorspel kaarten, 40 vrij-kaarten, 2 pionnen, een dobbelsteen en spelregels.

8. Bijoux Indiscrets Slow Sex – Haar & Huid Glitter Olie

slow sex glitter serumDe Bijoux indiscrets Slow Sex haar en huid olie is speciaal ontworpen voor een prachtige glow op je huid en in je haar. Het bevat kokosolie en mica die de meest sexy delen van je lichaam hydrateren en accentueren: bilspieren, oksels, schaamstreek en zelfs in het haar. Bovendien ruikt het geweldig… mmmm kokosnoot!

9. Vibrerende kerstmuts

sexy kerstmuts sextoy likkende vibratorRimba’s Naughty Hat is de kersthit onder de vibrators. Deze muts biedt je 3 verschillende snelheden en 7 vibratie patronen. Verwijder de witte dop aan de onderkant van de vibrator om een likkende clitorisstimulator te onthullen. De clitorisstimulator heeft 5 verschillende rollende standen, die een likkende stimulatie simuleren. Naughty Hat is eenvoudig te bedienen met de knoppen boven de witte dop. Druk op een van de twee knoppen voor 3 seconden om de vibrator aan- en uit te schakelen, druk kort om naar de volgende modus te gaan. Een stoute kerstmuts dus.

10. Svakom – Limited Edition Pleasure Gift Box

svakom neo conexxion bondage setIn deze exclusieve BDSM-kit, vind je een aantal prachtige producten voor spannende avonden. Deze decadente doos is ontworpen om je te inspireren en om je grenzen van begin tot eind te blijven verkennen. In deze Limited Edition Gift Box vind je de nieuwe en reeds veel verkochte Svakom Phoenix Neo. Een vibratie eitje of bullet waarmee je op afstand jouw minnaar de controle kunt geven. Om het nog spannender te maken zullen de luxe BDSM artikelen als blinddoek, handboeien en paddle goed van pas komen.

11. Cadeaubox pillow talk

top 10 sexy cadeaus pillow talkEen limited edition Cadeau set van Pillow Talk. Naast G-spot vibrator Racy vind je ook een paarse satijnen blinddoek en kaartjes met sexy opdrachten in deze box. De Pillow Talk Racy G-spot vibrator heeft een gebogen schacht en stimulerende groeven voor bijzonder intense en precieze vibraties. Ook de optiek laat niets te wensen over: de vibrator ziet er echt prachtig uit in deze lila kleur met goud. Bovendien wordt hij bediend door een groot Swarovski® kristal aan de onderzijde. In deze special edition box  vind je ook een satijnen blinddoek en uitdagende voorspel kaartjes.

12. Bijoux Indiscrets – 12 Sexy days

12 sexy days adventskalenderHet aftellen naar Kerst of jouw verjaardag met deze Bijoux Indiscrets 12 sexy days was nog nooit zo spannend. Kan jij wel wachten, en braaf iedere dag een vakje open maken of maak je ze het liefst ze allemaal tegelijk open? Ontdek de mooie gifts zoals een Satijnen blinddoek, een Tickler van POM POM en een vibrerende gouden diamant. Een sensuele box met een nog veel sensuelere inhoud.

Wij weten zeker dat je met een van deze cadeaus tijdens de feestdagen en daarna heerlijk gaat genieten!

Happy Holidays!!!!

Ook interessant