Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS

De beste 3 Tips

Geef haar een Orgasme

De TOP 3 tips voor het vrouwelijke orgasme.

Van geheime plekjes tot de beste standjes dit is de TOP 3 orgasme tips.

Een vrouw tot een orgasme brengen heeft weinig te maken met pornografische vaardigheden. De sleutel is om meer tijd aan het voorspel te besteden en meer te weten te komen over dé twee plekjes die, wanneer gestimuleerd, kunnen leiden tot een vrouwelijk orgasme.

Het kan ook geen kwaad om te begrijpen welke seksuele posities de beste kans op een orgasme bieden. (Hint: de missionaris positie is er daar niet een van!)

Lees de TOP 3 vrouwelijke orgasme tips  om de drie belangrijkste geheimen van het vrouwelijke orgasme te ontdekken.

voorspel tips orgasme vrouw

1. Besteed meer tijd aan voorspel

Je bent misschien opgewonden en klaar om te gaan vanaf het moment dat ze je een sexy blik geeft. Maar bij vrouwen kan dit anders zijn. Veel vrouwen hebben veel fysieke en emotionele stimulatie nodig om opgewonden, vochtig en klaar te zijn voor een orgasme. Daarom is het voorspel zo cruciaal!

De sleutel is om het “spel” in het voorspel te benadrukken. Het moet niet worden overhaast of behandeld als een verplichte taak. Het voorspel kan zelfs uren voordat seks daadwerkelijk plaats vindt beginnen, en elke minuut meer bereidt je haar beter voor op een orgasme. Hier zijn enkele tips om jullie allebei in de stemming te brengen.

– Stimuleer haar mentaal. Voor sommige vrouwen is mentale opwinding net zo belangrijk als fysieke opwinding. Een sexy briefje of een flirterig telefoontje gedurende de dag kan haar aan het denken zetten over je aanstaande relatie. Kaarsen, verse bloemen en sfeermuziekje kunnen ook een liefdevolle en sensuele sfeer creëren. Voor veel vrouwen kunnen nabijheid en emotionele intimiteit leiden tot betere seksuele ervaringen en meer orgasmen.

– Gebruik een tedere aanraking. Haar zachtjes strelen kan seksuele spanning creëren voordat je verder gaat. Knuffel haar, houd haar hand vast of raak haar dijbeen aan. Een vrouwelijk orgasme is waarschijnlijker als je, wanneer je een vrouw kust, je handen laat dwalen naar meer erotische delen van haar lichaam. (Nog een hint: ja, de borsten zijn een erogene zone, maar ze zijn niet de enige! Probeer haar rug of haar dijen te strelen, of je vingers in haar haar te laten glijden.)

– Til zoenen naar een hoger niveau. Kussen is essentieel voor het voorspel. Het is zowel leuk als lonend om nieuwe plekken te ontdekken om te kussen die haar opwinden. Probeer om te beginnen de achterkant van haar nek of haar schouders.

– Geef een haar een heerlijke massage. Dit ontspant en maakt de geest leeg. Pas dan kan ze zich helemaal laten gaan. Gebruik een heerlijk massage olie voor de beste massages.

– Vergeet niet te praten. Vrouwen hebben de neiging om meer verbaal te zijn, en als ze hoort hoe goed ze je laat voelen, kan dit haar helpen zich open te stellen en in te zijn voor een heerlijke vrijpartij.

hete plekjes orgasme vrouw

2. Ken haar hete plekjes

Er zijn twee plekjes op haar lichaam die cruciaal zijn voor een vrouwelijk orgasme. Hier leest je hoe je ze kunt stimuleren zodat ze een orgasme kan bereiken.

– De clitoris. Het kleine zichtbare deel van dit orgaan bevat een hoge concentratie zenuwuiteinden en bevindt zich nabij de top van de vulva. De clitoris is bedekt met een klein stukje huid dat de ‘clitoriskap’ wordt genoemd, waardoor hij niet de hele tijd wordt gestimuleerd, dus het kan zijn dat je de clitoris tevoorschijn getoverd moet worden door aanraking of te likken. Als ze eenmaal opgewonden is, zal dit “kapje” zich terugtrekken en zal de clitoris door de zwelling rechtop gaan staan.

– De G-spot. Dit andere orgastische gebied bevindt zich in de vagina. Het is een bundel zenuwuiteinden ongeveer vijf centimeter van het schaambeen op de binnenste wand van de vagina aan de kant van de buik. Om de G-spot te vinden, schuift je jouw vinger voorzichtig in haar vagina met jouw handpalm naar boven gericht en krult je jouw vinger omhoog. Wees gewaarschuwd – sommige vrouwen houden ervan om hun G-spot direct te stimuleren, terwijl anderen liever minder druk op dit gevoelige gebied hebben. Verken verschillende technieken en vraag je partner welke ze het leukst vindt.

seksstandjes orgasme vrouwen

3. Probeer de beste seksstandjes voor haar

Gezien wat je zojuist hebt geleerd, kun je vrijwel raden dat de beste seksuele posities voor een vrouwelijk orgasme die zijn die maximale stimulatie bieden aan de clitoris of G-spot (of beide!). Deze posities zijn de volgende:

– Vrouw bovenop. Deze positie geeft de beste stimulatie van de G-spot, gezien de hoek van de penis. Ze kan haar lichaam ook bewegen op een manier die haar clitoris stimuleert.

– Achterlangs (in haar vagina). Deze positie is niet zo geweldig voor de stimulatie van de clitoris, maar zorgt voor een uitstekende penetratie en stimulatie van de G-spot. Beiden kunnen tijdens de seks natuurlijjk wel met de hand de clitoris stimuleren. Of doe dit met een handig seksspeeltje. Bijvoorbeeld met een Womanizer of een bullet vibrator.

– Zittend. Door jouw partner op schoot te laten zitten, is zowel diepe penetratie als een goede stimulatie van de clitoris mogelijk. Het zorgt ook voor veel intimiteit.

Zoals je ziet staat de missionaris positie niet op deze lijst. Het is moeilijk voor een man om de clitoris te stimuleren als hij bovenop ligt, tenzij hij zijn bekken echt tegen zijn partner drukt. De penetratie-hoek is ook helemaal goed voor G-spot-stimulatie in dit standje. Dus voor de beste stimulatie van haar gevoeligste plekjes raden we aan de andere standjes eens te proberen.

Nog steeds problemen? Wees niet bang om je partner om feedback te vragen, om er zeker van te zijn dat ze het leuk en lekker vindt wat je doet. Het bereiken van het vrouwelijke orgasme kan wat vallen en opstaan ​​vergen, maar vergeet niet om plezier te hebben terwijl je het probeert. Je seksleven zal je dankbaar zijn.

 

Ook interessant