Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Draag eens een paar sokken tijdens de Seks

30% meer kans op een Orgasme!

Sokken aan tijdens de seks?

Sexy is het niet maar verhoogt wel de kans op een Orgasme! Waarom?

Als het gaat om seks, is er zoveel informatie dat het soms moeilijk is erachter te komen of het waar is of niet. Van sommige beweringen is wetenschappelijk bewezen dat ze waar zijn, terwijl andere niet per se onjuist zijn, maar er zijn gewoon nog niet genoeg gegevens over het onderwerp. Misschien heb je het al eens eerder gehoord, dat sokken je helpen een orgasme te krijgen, maar is dit gewoon weer een populaire mythe, of zijn er feitelijke gegevens om te kunnen beweren dat is waar is?

In the heat of the moment

Misschien heb je ze wel eens nog aangehad wanneer de lust en zin te hoog was en er gewoon geen tijd was ze uit te trekken. Maar het blijkt dus dat het dragen van sokken tijdens seks niet zomaar iets is dat mensen ‘in the heat of the moment’ vergeten uit te doen. Sommige mensen denken dat het hen zal helpen om een orgasme te bereiken.

Het is natuurlijk niet echt sexy om iemand volledig naakt te zien met alleen sokken aan (wel grappig), maar het kan de moeite waard zijn als het betekent dat jullie allebei meer kans hebben om klaar te komen. En je kunt tegenwoordig gelukkig de meest schattige sokken kopen, dus wat maakt het uit.

Maar is het nu waar of niet waar?

In 2005 werd een studie gedaan die naar de hersenen van individuen keek terwijl ze een climax bereikten. Professor Gert Holstege en zijn collega’s van de Rijksuniversiteit Groningen in Nederland vroegen 13 heteroseksuele stellen tussen 19 en 49 jaar om deel te nemen aan het experiment. De onderzoekers keken naar het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke orgasmen door middel van een reeks tests, waaronder het doen van een hersenscan op de ene partner, terwijl de andere hen stimuleerde tot ze een climax bereikten. De onderzoekers voerden ook scans uit terwijl de proefpersonen orgasmes faketen.

Het was natuurlijk geen seks in een warme slaapkamer en de temperatuur kan de resultaten hebben beïnvloed. Aanvankelijk bereikte slechts 50 procent van de paren een orgasme. Holstege dacht dat ze het misschien koud hadden en gaf iedereen sokken om te dragen tijdens de volgende ronde van het experiment. Tijdens het dragen van de sokken bereikte ongeveer 80 procent met succes een hoogtepunt. Dat is een stijging van 30 procent, alleen al door sokken aan het experiment toe te voegen.

Je op je gemak voelen bij een fijne temperatuur is, vooral voor vrouwen, belangrijk tijdens de seks. Holstege ontdekte dat sokken de vrouwelijke zin in seks stimuleren, omdat ze vrouwen bleken te helpen zich veilig en zeker te voelen. Als je een climax probeert te bereiken, zal het moeilijker gaan wanneer de delen van je hersenen die angst en een onaangenaam gevoel veroorzaken actief zijn. Zoals je waarschijnlijk weet, moet je in de juiste gemoedstoestand zijn om een ​​orgasme te krijgen. Het dragen van sokken kan je een behaaglijk en warm gevoel geven, wat je lichaam en geest ontspant en het dus gemakkelijker maakt om een ​​orgasme te krijgen.

Het dragen van sokken zorgt voor een betere doorbloeding en hierdoor warmere voeten. Wanneer je gaat slapen voel je je ook niet lekker met kouden voeten en val je moeilijker in slaap. Voorkom daarom koude voeten door je sokken aan te houden als je seks hebt, net zoals je zou kunnen doen voordat je naar bed gaat. Eenmaal opgewarmd en wel kan je ze natuurlijk ieder moment nog uit gooien.

Conclusie

Hoewel dit het enige grote seks experiment is geweest met sokken, vormen de resultaten een vrij duidelijk argument voor het feit dat het dragen van sokken tijdens seks je kan helpen gemakkelijker een climax te bereiken. En als een paar sokken alles is wat je nodig hebt om meer en betere orgasmes te krijgen, waarom niet proberen toch?

P.S.een paar schone sokken voelt wel fijner en ruikt ook hoogst waarschijnlijk lekkerder dan de sokken die je de gehele dag aan had.

Gratis hotter sex sokken blogGratis Hotter Sex Sokken!

Nu tijdelijk bij aankoop van een We-Vibe toy ontvang je GRATIS een 2 paar Hotter Sex Sokken.

 

 

Ook interessant