Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Solo of samen?

Hoe gebruik je een cockring?

Wat is een cockring nu eigenlijk?

En hoe gebruik je een cockring? Is het voor solo of samen of beiden?

‘If you like it, then you should have put a ring on it.’ Beyoncé kan hier ook zo maar een cockring bedoelen! Want als je houdt van een penis, moet je er zeker eens ring om doen. Een cockring dus. En wij vertellen je waarom.

WAT IS EEN COCKRING?

hoe draag je een cockringEen cockring, de naam zegt het al, is een ring voor om de penis. Soms ook wel Penisring genoemd. Het voordeel van het dragen van een cockring is dat deze zorgt voor een hardere erectie, die langer stijf blijft. Sommige mannen dragen ‘m ook als sieraad of gewoon omdat ze het sexy vinden. Een penisring wordt gedragen tijdens solo fun of samenspel. Ze worden net achter de eikel gedragen, aan het uiteinde van de schacht voor de testikels of zelfs achter de testikels. Eenmaal om, zit de cockring strak om de schacht van de penis, waardoor de bloedstroom terug uit de stijve penis enigszins wordt beperkt. Het effect? Een langduriger, sterkere erectie en een intenser orgasme.

WAT DOET EEN COCK RING?

Wil je precies weten hoe het werkt? Let op: bij seksuele opwinding – bijvoorbeeld door een zinderende aanraking, een sensuele geur of een smeulende blik – sturen de hersenen signalen af ​​die biochemische processen in het lichaam in gang zetten. Als gevolg hiervan zwelt het erectiele weefsel op en verwijden de slagaders in de penis zich, waardoor er meer bloed naar binnen kan stromen. De instroom van bloed zorgt voor druk, waardoor de penis recht wordt en een erectie krijgt. Tegelijkertijd knijpt het gezwollen erectiele weefsel de aderen in de penis samen, zodat er minder bloed naar buiten stroomt.

En daar komt de penisring om de hoek kijken: de extra druk die de ring op de aderen uitoefent, beperkt de doorbloeding nog meer en zorgt voor een nog dikkere penis en uithoudingsvermogen.

En wat maakt seks met een cockring precies beter?

hoe gebruik ik een cockringDe persoon die de cockring draagt, profiteert niet alleen van langdurig plezier, maar ook van een intenser gevoel in een van de meest gevoelige delen van het lichaam. De partner van de dragende persoon ervaart ook het PLEZIER van spelen met een grotere erectie. Plus: bij een vibrerende cockring (plaatje) kan het speeltje andere hotspots bij beide partners stimuleren, wat leidt tot onbeschrijfelijk intense orgasmes.

PROBLEMEN MET JOUW ERECTIE? … EEN PENISRING KAN HELPEN.

Erectieproblemen komen vaker voor dan je zou denken. Studies tonen aan dat mannen van alle leeftijden worden getroffen, en komt steeds vaker voor. Ongeacht de oorzaak kan het nuttig zijn om een penisring te proberen.

HOE DOE JE HEM OM?

Een penisring op de juiste manier omdoen is gemakkelijk als je een paar dingen weet. In principe is de vuistregel om een ​​penisring om te doen wanneer de penis slap is of slechts licht rechtop staat.  Op die manier is het makkelijker om het speeltje in een comfortabele positie te plaatsen. Je kunt hier glijmiddel bij gebruiken zodat het nog makkelijker gaat. Trek eerst de ring over de eikel. Je kunt het daar laten of het naar het uiteinde van de schacht verplaatsen. Je kunt het ook achter je testikels plaatsen, afhankelijk van je voorkeuren en het ringmodel.

wat is een cockring blogHet belangrijkste om in gedachten te houden bij het gebruik van een cockring is hoe lang je hem moet dragen. Zoals met zoveel lekkere dingen, alles met mate is het beste zo ook bij het dragen van een cockring. Concreet betekent dit dat een ring niet langer dan 20 minuten gedragen mag worden. Door in deze korte tijd de doorbloeding te beperken ontstaat er vuurwerk. Maar langdurige beperking kan leiden tot een te lage bloedtoevoer naar het omliggende weefsel, wat in extreme gevallen de penis blijvend kan beschadigen. En dat wil niemand! Kortom: Geniet, maar wees niet roekeloos.

En na de PLEZIER? Hetzelfde concept: als de penis nog maar een klein beetje rechtop staat of niet meer rechtop staat, schuif je de penisring eraf, maakt je hem schoon en legt je hem tot de volgende keer terug op zijn plaats.

Een aansluitende, stevige pasvorm is belangrijk. Maar als een penisring ongemakkelijk drukt of zelfs pijn doet, doe hem dan zo snel mogelijk af om blauwe plekken van het erectiele weefsel te voorkomen.

VERSCHILLENDE MATERIALEN

Er zijn ringen van flexibele materialen, zoals siliconen, en stijve ringen van hout of metaal. Deze laatste zijn het beste voor ervaren gebruikers, omdat ze een bijzonder sterk effect kunnen hebben. Terwijl flexibele penisringen kunnen worden omgedaan als de penis enigszins rechtop staat, vereisen penisringen van stijve materialen dat je het juiste moment vindt en jouw eigen erectie onder controle houdt. Dit is niet altijd een makkie in de hitte van het moment.

PENIS RING EN CONDOOMS

Als je beide gebruikt, plaats de cockring om de penis die nog niet geheel een erectie heeft. Vervolgens kan het condoom omgedaan worden als de penis tot een erectie is gekomen. Je moet wel oppassen dat je het condoom niet beschadigt. Bij stijve metalen ringen of penisringen met noppen zorgen sneller voor beschadigingen dan de ringen van gladde materialen.

DE KEUZE IS REUZE

Ga je voor ’t eerst een cockring gebruiken? Dan kan je het best kiezen voor een siliconen cockring of verstelbare cockring. Die zijn zacht en rekbaar. Dus minder kans op beginners ongelukjes en minder kans op pijn. En je kan ze omdoen bij zowel een slappe penis als een stijve! Als je een beetje ervaring hebt kan je kiezen voor een metalen cockring. Het is dan wel heel erg belangrijk om de juiste maat te kopen.

Gebruik je hem samen met je lief? Kies dan een vibrerende cockring. Deze zijn heel populair bij stellen. De trillingen stimuleren niet alleen de persoon die de ring draagt, maar ook de hotspots van de ander, zoals de clitoris of het scrotum. Dit betekent voor beiden ongelooflijke orgasmes! Vibrerende cockringen zijn meestal gemaakt van rekbare materialen die de trillingen goed doorgeven.

Alle cockringen bij Miss Steel vind je hier

Ook interessant