Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

De grootste kans op een orgasme

Verwen jouw clitoris met een luchtdruk vibrator

Wat is nu precies een luchtdruk vibrator?

En krijg je hier echt gegarandeerd een orgasme van?


orgasme luchtdruk vibratorDe luchtdruk vibrator. Een seksspeeltje dat eigenlijk helemaal geen vibrator is. Het vibreert namelijk niet maar werkt met luchtdruk pulsen. De luchtdruk vibrator is eigenlijk een heel nieuw soort seksspeeltje in de sextoy branche. Want er zijn inmiddels meerdere merken die zo’n luchtdruk vibrator op de markt hebben gebracht. Naast de categorieën dildo, vibrator en buttplug prijkt nu ook in vele shops de categorie ‘luchtdruk vibrator’. Maar hoe werkt dat die luchtdruk stimulatie en krijg je gegarandeerd een orgasme? We gaan het je uitleggen.

Womanizer: de allereerste sextoy die stimuleert met  luchtdruk pulsen

”Veel onderzoeken tonen aan dat de helft van alle vrouwen zelden of nooit een orgasme krijgt”. Toen uitvinder Michael Lenke uit het Duitse Metten deze statistieken las, was hij stomverbaasd – en vastbesloten er iets aan te doen. “Ik heb alle technische mogelijkheden doorgenomen en dacht al snel: waarschijnlijk zou luchtdruk kunnen werken”. Hij verdween in zijn kelder en knutselde een prototype in elkaar met een aquarium pomp. Deze zag er natuurlijk niet erg sensueel uit. Maar het idee was geboren en hij bracht ‘De Womanizer’ eind 2014 op de markt. De luchtdruk vibrator was geboren.

eerste luchtdruk clitoris vibrator zuigende

Geen vibratie of Penetratie

En in het universum van de erotiek geldt de Womanizer als een Revolutionair product. In tegenstelling tot alle andere vibrators en dildo’s wordt deze luchtdruk toy niet ingebracht, maar opgelegd zonder de clitoris aan te raken. Er is bij een luchtdruk vibrator dus geen stimulatie door vibratie of penetratie.

Hoe gebruik je een luchtdruk vibrator?

Het kapje van de luchtdruk vibrator plaats je om de clitoris. Vervolgens wordt de clitoris zachtjes door het apparaatje iets naar binnen gezogen. Dit gebeurd doordat er een vacuüm ontstaat. Dus wanneer er geen lucht meer van buiten bij kan komen. Denk hierbij niet aan een enorme zuigkracht. Het is geen stofzuiger. Het is ook niet eng. Gewoon heel licht zuigen. Eenmaal goed geplaatst zorgen pulserende luchtdrukgolven ervoor dat jouw gevoelig knopje zonder aanraken wordt gestimuleerd. Het komt het dichtst in de buurt van sabbelen. Door deze vorm van stimulatie komt de bloedtoevoer richting de clitoris snel op gang en voel je je snel opgewonden. En voor je het weet ben je over het randje..een overheerlijk orgasme volgt.

hoe werkt een luchtdruk vibrator blogGeen overstimulatie

Overstimulatie is uitgesloten bij eenluchtdruk vibrator. Door directe trillingen van een vibrator kan dit wel gebeuren. Bij een luchtdruk vibrator gebeurd dit niet. Het is alleen de lucht en hierdoor lukt het veel vrouwen niet één maar meerdere orgasmen te krijgen ( 73%). Dit werd getest bij 50 vrouwen tussen de 20 en 60 jaar. Het record om tot een orgasme te komen met een luchtdruk vibrator bij deze groep was 9 seconden. Het is dus een techniek die niet alleen heel lekker is maar ook heel heel goed werkt om tot een orgasme te kunnen komen.

Krijgt iedere vrouw een Orgasme bij de luchtdruk vibrator?

womanizer blog luchtdruk vibratorVoor Brigitte Lenke (de vrouw van de uitvinder) hoort de Womanizer niet meer alleen in de hoek van de sextoys, maar is het eerder een sociaal therapeutisch product: “We krijgen bedankjes van vrouwen van over de hele wereld, die sinds de womanizer eindelijk voor het eerst een orgasme hebben ervaren. Het is dus echt niet zomaar een seksspeeltje zo’n luchtdruk vibrator. Uit onderzoeken blijkt dat ongeveer 97% een orgasme krijgt met een luchtdruk vibrator.
Het kan dus zijn dat je ondanks alle verhalen deze vorm van stimulatie toch niet heel lekker vindt of misschien het lang verwachte orgasme uitblijft. Maar zoek je een toy met de grootste kans tot een orgasme dan is dat zeker een luchtdruk vibrator.

Welke luchtdruk vibrator kies ik?

Womanizer

Uiteraard heeft Womanizer patent op de techniek die zij gebruiken. Het gaat dan om het soort membraan tot de vorm van de kamer achter het membraan. En de techniek van de Womanizer is gewoon top. Je voelt de luchtdruk pulsen goed op en neer gaan. Bij vibrators spreken we altijd van buzzy en rumbling. Buzzy zijn de goedkope vibrators en trillende met een hoge frequentie bzzzzzzz. Rumbling is doefdoefdoef dus met diepere trillingen. Dit voelt veel aangenamer dan zo’n zoemende bij op je clitoris. De Womanizer zou dan onder rumbling vallen.

Lora dicarlo

lora dicarlo luchtdruk vibrators blogEen nieuw merk dat prachtige producten op de markt heeft gebracht. Twee daarvan zijn luchtdruk vibrators. Lora Dicarlo Baci en Osé leveren twee soorten clitoris stimulatie tegelijkertijd. Slimme microrobotica (octrooi aangevraagd) creëren het gevoel van strelen en zuigen van lippen en een tong, terwijl een uniek ontwerp de volledige clitoris onderhuidse stimuleert met een ritmische sensatie. De stimulatie bouwt geleidelijk op naar een epische orgastische bevrijding zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld.

Bijzonder aan de ontwerpen van Lora Dicarlo luchtdruk vibrators is dat het geen pin point stimulatie is als bij een womanizer. Het deel om het mondje rust op de vagina eromheen tussen de schaamlippen waardoor ook dit gebeid gestimuleerd wordt door vibraties het gehele gevoel veel dieper gaat.

De luchtdruk stimulatie van Dicarlo is vrij intens. Om te wennen aan deze vorm van stimulatie is het mogelijk bij de luchtdruk stimulators van Dicarlo ze te laten zweven boven de clitoris. Dit maakt het minder intens. Gebruik ook glijmiddel op waterbasis om het geheel nog meer te laten voelen als een tong die jou bevredigd.

Osé geeft naast clitoris stimulatie ook inwendig genot. Het andere deel breng je in en geeft de meest fantastische G-spot stimulatie.

Satisfyer

Satisfyer is het eerste merk dat snel de womanizer nabootste. Eigenlijk maken ze alle bestsellers van merken na maar dan van mindere kwaliteit alleen wel een stuk goedkoper. Dit merk je ook wanneer je eerst een Satisfyer gebruikt en daarna een Womanizer. Deze luchtdruk pulsen van een Womanizer zijn gewoon meer pulsen en je voelt minder trillingen. Maar als eerste luchtdruk speeltje zijn het mooie instapmodellen van Satisfyer. En voor die mooie prijs is de Satisfyer Pro 2 niet voor niks een bestseller geworden.

We-vibe met luchtdruk vibrator blogWe-Vibe

Het merk We-Vibe heeft de We-Vibe Melt ontwikkeld. We-Vibe en Womanizer zijn beide inmiddels onderdeel van WoW Tech Group. Hierdoor kon de gepatenteerde Air-Pleasure Technologie voor deze Melt gebruikt worden. Wanneer kies je voor Melt? Zoek je een luchtdruk vibrator voor tijdens de seks of samen met een Dildo dan is hij perfect. Het tuitje zit hoger en daardoor is er meer ruimte voor tegelijkertijd penetratie. Daarnaast is hij te bedienen met de App via de We-Connect App van We-Vibe. Geef jij de controle graag uit handen. Dan is dit zeker een leuke toevoeging. Zelfs van af de andere kant van de Wereld kan je jouw luchtdruk vibrator zo laten bedienen.

Lelo Sona & Sila
lelo sona 2 en sila

Het merk LELO gebruikt een technologie van het type “sonische golf”of wel geluidsgolf. De sensatie van Lelo’s clit-zuigspeeltjes is naar onze mening dus anders. Als de trilling die je voelt wanneer je bij een grote speaker staat. Sonische (geluids) golven raken jouw huid en vibreren. Het verschil tussen de luchtdruk vibrator van LELO en andere apparaten op de markt  is dus dat ze minder zuigen. Het zendt sonische golven uit. De eerste Lelo Sona was ook meer een trillende ervaring. Echter de nieuwste versies Sona 2 en Sila hebben wel meer een zuigend effect hebben. Reviews van Toytesters ervaren beide als goed en van de ronde Sila wordt de brede rand om de opening geprezen.

romp luchtdruk vibratorRomp

Romp is ook een merk van Wow Tech Group. Ofwel de eigenaar van Womanizer. Romp luchtdruk vibrators bezitten daarom net als de We-Vibe Melt dezelfde Pleasure-Air technologie. Bij Romp is het geheel alleen in een goedkoper jasje gegoten. Ben je op zoek naar een mooi instapmodel dan zijn de ROMP luchtdruk speeltjes prima modellen.

Overige Luchtdruk Speeltje
Er zijn verder nog wat andere merken die met luchtdruk vibrators voorbij komen. Niet doen.. dat is ‘Chinese goedkope shit’ zoals we hier altijd zeggen. Uiteraard kan er eentje tussen zitten die voor jou werkt maar wij verkopen ze niet.

Uiteraard hopen we op een ander mooi merk die een dijk van een luchtdruk vibrator uitbrengt. Stiller nog dan de Womanizer bijvoorbeeld of ook eentje met patronen. Alleen dan zonder app en met knoppen te bedienen.

Tot nu is onze tip : de Womanizer dan heb je echt de beste!

 

Ook interessant