Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis bezorgen vanaf €69.-
Discreet verzonden en bezorgd
De grootste kans op een orgasme

Verwen jouw clitoris met een luchtdruk vibrator

Wat is nu precies een luchtdruk vibrator?

En krijg je hier echt gegarandeerd een orgasme van?


orgasme luchtdruk vibratorDe luchtdruk vibrator. Een seksspeeltje dat eigenlijk helemaal geen vibrator is. Het vibreert namelijk niet maar werkt met luchtdruk pulsen. De luchtdrukvibrator is eigenlijk een heel nieuw soort seksspeeltje in de sextoy branche. Want er zijn inmiddels meerdere merken die zo’n luchtdruk vibrator op de markt hebben gebracht en naast de categorie dildo, vibrator en buttplug prijkt nu ook in vele shops de categorie ‘luchtdruk vibrator’. Maar hoe werkt die luchtdruk en werkt het echt? We gaan het je uitleggen.

De Womanizer: de allereerste sextoy die stimuleert met  luchtdruk pulsen

”Veel onderzoeken tonen aan dat de helft van alle vrouwen zelden of nooit een orgasme krijgt. Toen uitvinder Michael Lenke uit het Duitse Metten deze statistieken las, was hij stomverbaasd – en vastbesloten er iets aan te doen. “Ik heb alle technische mogelijkheden doorgenomen en dacht al snel: waarschijnlijk zou luchtdruk kunnen werken”. Hij verdween in zijn kelder en knutselde een prototype in elkaar met een aquarium pomp. Deze zag er natuurlijk niet erg sensueel uit. Maar het idee was geboren en hij bracht ‘De Womanizer’ eind 2014 op de markt. De luchtdruk vibrator was geboren.

eerste luchtdruk clitoris vibrator zuigende

En in het universum van de erotiek geldt de Womanizer als een Revolutionair product. In tegenstelling tot alle andere vibrators en dildo’s wordt deze luchtdruk toy niet ingebracht, maar opgelegd zonder de clitoris aan te raken. Er is bij een luchtdruk vibrator dus geen stimulatie door vibratie of penetratie.

Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

Bij een luchtdruk vibrator wordt de clitoris zachtjes door het apparaatje iets naar binnen gezogen. Dit gebeurd doordat er een vacuüm ontstaat. Dus wanneer er geen lucht meer van buiten bij kan komen. Denk hierbij niet aan een enorme zuigkracht. Het is geen stofzuiger. Het is ook niet eng. Gewoon heel licht zuigen. Is het kapje eenmaal goed om de clitoris geplaatst dan zorgen pulserende luchtdrukgolven ervoor dat dit gevoelig knopje zonder aanraken wordt gestimuleerd. Het komt het dichtst in de buurt van sabbelen. Door deze vorm stimulatie komt de bloedtoevoer richting de clitoris snel op gang en voel je je snel opgewonden. En voor je het weet ben je over het randje..een heerlijk orgasme zal je doen kreunen van genot.

hoe werkt een luchtdruk vibrator blogGeen overstimulatie

Overstimulatie is uitgesloten bij eenluchtdruk vibrator. Door trillingen van een vibrator kan dit wel gebeuren. Want de clitoris wordt met een vibrator direct aangeraakt. Bij een luchtdruk vibrator gebeurd dit niet. Het is alleen de lucht en hierdoor lukt het veel vrouwen niet één maar meerdere orgasmen te krijgen ( 73%). Dit werd getest bij 50 vrouwen tussen de 20 en 60 jaar. Het record om tot een orgasme te komen met een luchtdruk vibrator bij deze groep was 9 seconden. Het is dus een techniek die niet alleen heel lekker is maar ook heel heel goed werkt om tot een orgasme te kunnen komen.

Krijgt iedere vrouw een Orgasme bij de luchtdruk vibrator?

womanizer blog luchtdruk vibratorVoor Brigitte Lenke (de vrouw van de uitvinder van deze geweldige Pleasure-Air technologie) hoort voor haar de Womanizer niet meer alleen in de hoek van de Sextoys, maar is eerder een sociaal therapeutisch product: “We krijgen bedankjes van vrouwen over de hele wereld, die sinds de womanizer eindelijk voor het eerst een orgasme hebben ervaren. Het is dus echt niet zomaar een seksspeeltje zo’n luchtdruk vibrator. Uit onderzoeken blijkt dat ongeveer 97% een orgasme krijgt met een luchtdruk vibrator.
Het kan dus zijn dat je ondanks alle verhalen deze vorm van stimulatie toch niet heel lekker vindt of misschien het lang verwachte orgasme uitblijft. Maar zoek je een toy met de grootste kans tot een orgasme dan is dat zeker een luchtdruk vibrator.

Welke luchtdruk vibrator kies ik?

Womanizer
Uiteraard heeft Womanizer patent op de techniek die zij gebruiken. Het gaat dan om het soort membraan tot de vorm van de kamer achter het membraan. En de techniek van de Womanizer is gewoon top. Je voelt de luchtdruk pulsen goed op en neer gaan. Onze de vibrators spreken we altijd van buzzy en rumbling. Buzzy zijn de goedkope vibrators en trillende met een hoge frequentie bzzzzzzz zeg maar. Rumbling is doefdoefdoef dus met diepere trillingen. Dit voelt veel aangenamer dan zo’n zoemende bij op je clitoris. De Womanizer zou dan onder rumbling vallen.

Satisfyer
Satisfyer is het eerste merk dan snel de womanizer nabootste. Eigenlijk maken ze alles na dat goed is maar dan slechter in kwaliteit alleen wel een stuk goedkoper. We zijn bij Miss Steel dan ook geen fan van Satisfyer. Maar een goed satisfyer curvy 1 2 verschil luchtdruk vibratorpremium merk slaat soms de plank mis met een minder goed speeltje en hier slaat satisfyer raak met de Curvy 1,2 en 3. Waarom? Deze luchtdruk vibrator kan ook vibreren naast alleen de luchtdruk pulsen. Dit is een heel aangenaam gevoel. Ook maakt hij luchtdruk patronen via de App. Wat echt wel een sensatie is. Daarnaast zijn ze stil genoeg. Alle andere luchtdruk vibrators van Satisfyer behalve de pinguïn maken te veel herrie vinden wij. Dat wil je niet.

We verkopen Curvy 1 en 2 in de shop. Het verschil? Satisfyer Curvy 1 heeft een grotere opening en reliëf in de opening. En hij is iets compacter. Met curry 2 voelen de luchtdruk golven intenser door de kleinere opening. Verder is er eigenlijk niet veel verschil.

Er is wel degelijk een mening te geven over de luchtdrukpulsen van deze satisfyer curvy. Het is oprecht een mooi instap model voor deze prijs. Maar van de Womanizer vinden wij deze dieper en beter. Maar dus samen met die vibraties die mogelijk zijn toch wel echt heel lekker.

We-vibe met luchtdruk vibrator blogWe-Vibe
Het merk We-Vibe heeft de We-Vibe Melt ontwikkeld. We-Vibe en Womanizer zijn beide inmiddels onderdeel van WoW Tech Group. Hierdoor kon de gepatenteerde Air-Pleasure Technologie voor deze Melt gebruikt worden. Wanneer kies je voor Melt? Zoek je een luchtdruk vibrator voor tijdens de seks of samen met een Dildo dan is hij perfect. Het tuitje zit hoger en daardoor is er meer ruimte voor tegelijkertijd penetratie. Daarnaast is hij te bedienen met de App via de We-Connect App van We-Vibe. Geef jij de controle graag uit handen. Dan is dit zeker een leuke toevoeging. Zelfs van af de andere kant van de Wereld kan je jouw luchtdruk vibrator zo laten bedienen.

Lelo Sona
Dan is er nog Sona van Lelo. We houden echt van Lelo maar dit is zo’n gevalletje goed merk slaat de plank mis. Geen fijn gevoel die Sona op je clitoris. Sorry Lelo.

romp luchtdruk vibratorRomp
Romp is ook een merk van Wow Tech Group. Ofwel de eigenaar van Womanizer. Romp luchtdruk vibrators bezitten daarom net als de We-Vibe Melt dezelfde Pleasure-Air technologie. Bij Romp is het geheel alleen in een goedkopere jasje gegoten. Ben je op zoek naar een mooi instapmodel dan zijn de ROMP luchtdruk speeltjes prima modellen.

Overige Luchtdruk Speeltje
Er zijn verder nog wat andere merken die met luchtdruk vibrators voorbij komen maar dat is ‘Chinese goedkope shit’ zoals we dat hier altijd noemen. Er kan er zo maar eentje tussen zitten die voor jou werkt maar wij verkopen ze niet.

Uiteraard hopen we op op een ander mooi merk die een dijk van een luchtdruk vibrator uitbrengt. Stiller nog dan de Womanizer bijvoorbeeld of ook eentje met patroneren maar dan niet met een app maar met knoppen te bedienen.

Tot nu is onze tip : de Womanizer dan heb je echt de beste!