Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Beppy Dry Tampons – 30 Stuks

Beppy Dry Tampons – 30 Stuks
 • Beppy Tampons
 • Zonder touwtje
 • Tot 8 uur lang bescherming

Merk:
Niet op voorraad

49.99 inclusief 21% btw

Gratis verzenden vanaf €55,- in NL
Verzenden ook naar BE-DE-FR-LU-ES
Keuze voor Afhaallocatie, avondbezorging
Veilig online betalen, Blanco verpakking

Deze tampons zonder touwtjes geven je vrijheid!

Ontdek Beppy Dry Tampons – 30 Stuks

De Beppy Dry Tampons – 30 Stuks is een zacht, flexibel sponsje dat je tijdens je menstruatie naar binnen draagt. Beppy biedt onzichtbare bescherming, zelfs tot 8 uur lang. Onzichtbaar doordat de Beppy tampon koordvrij is.

Dus tijdens je menstruatie kun je met Beppy tampons naar de sauna en niemand zal een touwtje opmerken. Of ga zwemmen zonder je ergens zorgen over te maken. Met Beppy kun je ook schoon en comfortabel blijven vrijen tijdens je menstruatie. En je hoeft niets uit te leggen als je dat niet wilt, omdat je partner het niet merkt.

Met Beppy kan je:

 • gaan zwemmen
 • naar de sauna gaan
 • seks hebben
 • sporten
 • uitgaan

De Beppy tampon is ontwikkeld door gynaecologen. Een gebruiksvriendelijke en hygiënische tampon zonder touwtjes, ontworpen voor maximaal comfort en optimale bescherming.

Hoe werkt de Beppy tampon?

Dankzij de speciale vorm is de Beppy tampon gemakkelijk in te brengen. Verschillende dermatologische en klinische onderzoeken hebben aangetoond dat de Beppy geen irritatie veroorzaakt en veilig is in gebruik. De tampon is ergonomisch zo goed gemaakt dat je niet eens merkt dat je er een in hebt. Zorg er voor dat je de Beppy niet langer dan maximaal 8 uur erin laat zitten.

Beppy tampon inbrengen (lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing)

 • Was eerst je handen en haal de Beppy uit de verpakking.
 • Druk de tampon tegen elkaar. Houd je schaamlippen open met je andere hand en gebruik je wijsvinger, breng de tampon in tot deze de achterkant van de vagina bereikt (het gaatje gaat als laatste naar binnen).
 • Wacht nooit langer dan 8 uur met het plaatsen van een nieuwe Beppy.

Beppy tampon verwijderen

 • Steek je vinger in het speciale gaatje en trek de Beppy eruit. Het kan handiger zijn om daarbij één been op te heffen. Mochten er toch problemen zijn, dan kan een vaginale douche helpen. Door wat water in de vagina te brengen, zal de Beppy tampon zwaarder worden en sneller naar beneden zakken.
 • Gebruik een Beppy nooit opnieuw.
 • Spoel een Beppy nooit door het toilet, dit kan verstoppingen veroorzaken. Gooi het bij het afval.
 • Als de vaginale douche niet heeft gewerkt en je kunt het lusje niet gemakkelijk vinden, dan kun je hurken en met 2 vingers (pincetgreep) de tampon eruit trekken. Je mag wat lichte druk gebruiken.

Sporten met Beppy tampons

Beppy tampons geven je een veilig gevoel bij het sporten. Met Beppy hoef je je sportavond niet meer op te geven. Beppy blijft altijd goed zitten en lekt niet. Of je nu Pilates doet of rugby speelt, Beppy biedt optimale bescherming. Je voelt de Beppy tampon niet en verschuift niet.

Beppy is ook populair onder vrouwelijke duursporters. Met Beppy tampons loop je bijvoorbeeld zonder zorgen of ongemakken een marathon of een triatlon.

Beppy tampons hebben geen touwtje en zijn dus onzichtbaar. Niemand kan zien dat je ongesteld bent. Je kunt doen en dragen wat je wilt. Sporten met Beppy tampons geeft je een ongekend gevoel van vrijheid als je ongesteld bent.

De Beppy tampon zit altijd goed omdat hij de vorm van je lichaam aanneemt. Je kunt de tampon 8 uur inhouden en je hoeft dus niet steeds naar het toilet om hem te verschonen. Veel vrouwen gebruiken de tampon bij het sporten.

Je menstruatie & seks met Beppy

Wat als je gewoon meer dan normaal zin hebt in seks tijdens je menstruatie? Dat kan. Biologen verklaren dit gedrag door het feit dat vrouwen in die tijd van de maand er bijna zeker van kunnen zijn dat ze niet zwanger kunnen worden, waardoor ze zich minder geremd voelen. Er zijn vrijwel geen medische bezwaren tegen vrijen tijdens de menstruatie. Voor sommige vrouwen kan geslachtsgemeenschap tijdens de menstruatie erg ontspannend of opwindend zijn.

Gelukkig kun je dankzij de Beppy tampon seks hebben en toch schoon blijven, zonder vlekken op je beddengoed. Op het Viva forum lees je waarom vrouwen wel of geen seks hebben als ze menstrueren. De keuze is altijd aan jou, maar het is fijn om te weten dat je de vrijheid hebt om te doen wat je wilt.

Met de Beppy tampon kun je tijdens je menstruatie gewoon seks hebben. Dankzij de structuur van het sponsje en de vorm die de tampon aanneemt, kun je met een gerust hart geslachtsgemeenschap hebben. De Beppy tampon heeft geen touwtje, waardoor je partner niet kan zien dat je ongesteld bent. Echter, net als alle andere tampons, zoals o.b. tampons, Beppy is geen anticonceptiemiddel. Het is mogelijk dat je zwanger wordt.

Beppy heeft zijn kwaliteit en comfort al bewezen aan gebruikers in de seksindustrie. Beppy tampons zijn dermatologisch en klinisch getest. In de afgelopen jaren zijn er wereldwijd meer dan 1.000.000 verkocht.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Onze pakketten worden bezorgd door PostNL.
Bestel je voor 23.00u dan wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd. Behalve op Zondag, dan is er geen levering.

Kan ik kiezen voor een andere dag of tijd?
Krijg je jouw pakketje liever op een andere dag dan kun je een andere dag kiezen in het bestelproces.
Ben je overdag niet thuis dan kun je ook voor avond bezorging kiezen of ophalen bij een PostNL locatie.

Niet bij de buren bezorgen
Tijdens het bestelproces staat automatisch ingesteld dat onze pakketten niet bij de buren mogen worden geleverd.
Vind je het toch handig dat je pakket wel bij de buren wordt bezorgd, vink deze optie dan uit in het bestelproces.

Staat er een afzender op het pakket?
Onze bestellingen worden verpakt in een blanco doos zonder tekst. Op het verzendlabel staat alleen het bezorgadres en geen naam van ons als afzender vermeld.

Retourneren
Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen.
Let erop dat onze producten alleen retour gestuurd kunnen worden indien de sealing nog intact is.

Reviews

Garantie

Zit er garantie op de producten?

Op alle speeltjes zit een garantie van minimaal 1 jaar.

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten en de onderdelen die de normale werking beïnvloeden. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. Dit kan langer zijn dan onze garantie van 1 jaar. Bij Womanizer is dit bijvoorbeeld 5 jaar en bij Fun Factory 2 jaar. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten waarbij geen melding is over fabrieksgarantie, geldt enkel de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Voormeer info over onze garantie lees hier.

Discreet en veilig

Discreet en Veilig bestellen bij MissSteel.nl

Discreet verpakt in blanco verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Anoniem Betalen

De naam MissSteel.nl of een merknaam zal niet genoemd worden op jouw afschrift maar Fanti bij IDEAL betalingen. Bij andere betaalmethodes kunnen we dit niet garanderen. We hopen dit spoedig wel te kunnen. Mollie is onze payment Provider.

Annuleren bestelling

Hoe annuleer ik een bestelling?

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Aangezien je bestelling al te ver in het verzendproces zit, is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Indien je nog een ander artikel wenst te ontvangen, raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Indien je je bestelling niet meer wenst te ontvangen, raden wij je aan om de bestelling aan de deur te weigeren of te retourneren. Hier vind je de stappen voor retour

Let op : Onze producten kunnen vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden wanneer de sealing van het product is verbroken.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Tot 23.00u besteld, volgende dag in huis.
Alle bestellingen die tot 23.00u binnenkomen worden dezelfde avond nog verwerkt en de volgende dag bezorgd door PostNL. Behalve op zondag. Bestel je jouw pakket op zaterdag dan wordt jouw pakketje op maandag bezorgd.

Andere dag kiezen
Je kunt ook een andere dag kiezen mocht je de volgende dag niet thuis zijn. Of ervoor kiezen om jouw pakketje op te halen bij een afhaalpunt.

Avondbezorging
Wens je jouw pakket in de avond te ontvangen. Dat kan. Kiezen dan voor avondbezorging. Hier worden wel de extra kosten voor in rekening gebracht die wij ook aan PostNL hiervoor betalen.

Is de verpakking van de zending Discreet?

Wij versturen jouw bestelling in een blanco verpakking. Er staat dus geen tekst op. Op het verzendlabel staat jouw adres maar er staat geen naam van de afzender op. Er is dus nergens te zien dat dit pakket van MissSteel.nl afkomstig is.

Standaard is tijdens het bestelproces ingeschakeld dat het pakketje niet bij de buren geleverd mag worden. Ben je niet thuis en heb je dit liever wél, omdat de buren toch niet kunnen zien waar dit pakket vandaan komt, dan kun je dit uitschakelen.

Ook is er de mogelijkheid tijdens het bestelproces te kiezen voor een afhaallocatie in Nederland en België.