Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis bezorgen vanaf €69.-
Discreet verzonden en bezorgd

De 30 dagen FUN garantie

Proberen, testen en onbeperkt genieten ( LET OP DEZE ACTIE IS AFGELOPEN)

fun factory guaranteeWant wij garanderen FUN op de Fun Factory G5 Vibrators

Er zijn veel manieren om FUN te hebben met onze speeltjes. Dus willen we je uitnodigen speels plezier te hebben met de beste vibratoren uit ons programma. De met vele awards bekroonde, oplaadbare FUN FACTORY G5 lijn. Verantwoord gefabriceerd in Bremen, Duitsland.

Fun Factory G5 Vibrators

Alle FUN FACTORY G5 vibrators zijn gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen. Ze zijn flexibel, zacht, maar toch ook stevig. En er zijn verschillende modellen en kleuren, voor iedereen een eigen favoriet. Experimenteer met nieuwe mogelijkheden en posities, het speeltje zal zich perfect aan je lichaam aanpassen. Geef je vingers/hand een beetje rust, probeer nieuwe manieren van solo-sex of sex met je partner. Om je op weg te helpen heeft iedere G5 vibrator spelletjes om te spelen aan de binnenkant van de verpakking en in de handleiding! Gebruik wel altijd een glijmiddel op waterbasis voor nog meer plezier.

Hoe werkt de 30 dagen FUN GARANTIE?

Tijdens de 30 dagen FUN GARANTIE kan je alles proberen, testen en onbeperkt genieten. Heb je niet het plezier dat je verwachtte, dan kan je je gekochte speeltje terug sturen binnen 30 dagen na aankoop. En je krijgt je geld terug, zonder lastige vragen. Besluit je je aankoop te houden voor nog vele jaren plezier, dan loopt de 30 dagen FUN Garantie automatisch over in een normale produkt garantie van 24 maanden. Meer zekerheid kunnen we niet bieden.

Zo werkt het:

30 dagen fun garantie g5 vibrators fun factory– koop voor 8-6-2020 een van de geselecteerde Fun Factory G5 produkten voorzien van het FUN GUARANTEE logo, te weten;  LadyBi, MissBi, Volta, Manta, PatchyPaul, BigBoss, Tiger.

– ben je toch niet tevreden, stuur het produkt dan binnen 30 dagen dagen na de aankoopdatum van het betreffende produkt, zoals vermeld op het aankoopbewijs, retour aan:

Fanti
T.a.v. Retouren Fun Garantie
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

Stuur het artikel (inclusief alle toebehoren als oplader) terug, vergezeld van de aankoopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. Vergeet niet je naam, bankrekening nr (IBAN) en adres te vermelden. Incomplete retouren kunnen niet worden behandeld.page1image28326336

– LET OP: Maximaal 1 (één) retourzending per deelnemer wordt geaccepteerd voor deze actie. De verzendkosten voor de retourzending worden niet vergoed.

– Deze actie geldt enkel voor aankopen in de volgende webwinkels : MissSteel.nl en Funfactoryshop.nl