Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

Erotische Adventskalender

De Erotische adventskalender 2022 is niet zomaar een Adventskalender. Deze Luxe Adventskalenders bestaan uit 24 prachtige doosjes met in ieder een spannende verassing. Daarnaast zien deze adventskalender er heel sjiek uit. Dit is een kado waarmee je echt iemand verwend. Ook over de inhoud is nagedacht en ieder doosje bevat een hoogwaardig erotisch cadeau. Ieder jaar verkopen we weer een nieuwe Adventskalenders zodat het ieder jaar leuk blijft deze als cadeau samen open te maken of cadeau te geven.

Een Adventskalender wat is dat eigenlijk?

Een adventskalender is een aftelkalender tot kerstmis. Meestal in de vorm van een platte of grote kartonnen doos. De adventskalender bestaat (meestal) uit 24 vakjes/luikjes. Je opent het eerste vakje op 1 december en het laatste op 24 december.  Achter ieder vakje vind je vervolgens een leuke verrassing. Zo’n kalender hoeft natuurlijk niet alleen gebruikt te worden voor de “Adventsperiode” (de periode voor kerst). Het kan altijd en op ieder gewenst moment!

Erotische Adventskalenders 2022

Dit jaar verkopen wij 4 verschillende erotische Adventskalenders. Ze waren vorig jaar in no time uitverkocht dus wees er op tijd bij!

Inhoud Erotische adventskalender 2022

  • Erotische Adventskalender met merken als We-Vibe, SVAKOM en ROMP luchtdruk vibrator

Deze kalender bevat producten van verschillende merken. De highlights uit deze adventskalender zijn de koppeltoy van We-Vibe, een speeltje voor hem van SVAKOM en de luchtdruk vibrator van het merk ROMP. Dit is een speeltje van Wow Tech dat ook de Womanizer maakt. Hierin zit dus dezelfde techniek en is te vergelijken met de Starlet 3 van Womanizer.

  • Satisfyer Adventskalender Premium

De meest luxe versie van de twee Satisfyer Adventskalenders. In deze kalender is het cadeau uiteraard de Satisfyer Pro2. Maar nu in een unieke kleur wijnrood en heel bijzonder ..met APP! Naast deze unieke Pro 2 Satisfyer is er een hoogwaardige multifunctionele toy voor koppels en een masturbator voor hem. Lingerie ontbreekt uiteraard ook niet, plus nog vele mooi erotische gels en massage olie.

  • Satisfyer Adventskalender Deluxe

Deze versie is goedkoper dan de Premium versie, maar biedt ook zeer mooie en leuke cadeaus. Ook in deze kalender vind je de Satisfyer Pro 2 in wijnrood met APP! En voor hem een masturbator speeltje. Ook hier ontbreken lingerie en heerlijk opwindende erotische gels en massage producten niet.

  • 12 Sexy Days

Deze 12 Sexy Days hebben twaalf vakjes en geen 24. Mooi om dus nog te geven op 5 december. Deze box heeft alleen cadeaus voor haar maar hier wordt je als partner ook heel blij van. De iets kinky inhoud biedt mooie body versieringen en bijvoorbeeld een prachtige Choker. Het pronkstuk is een vibrator in de vorm van een diamant.

De doosjes uit deze luxe adventskalenders bevatten dus alle hoogwaardige seksspeeltjes, lingerie, glijmiddelen, condooms, maar ook items voor sexy spelletjes en spannende bondage sessies – deze prachtige producten garanderen een pikante decembermaand. Naast alle prachtige geschenken is ook een boekje toegevoegd aan de adventskalender met interessante erotische tips en informatie over de producten.