Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69.-
Discreet verzonden en bezorgd

Happy SALE!🌸  Korting tot wel 60%

De 30 dagen FUN garantie

Proberen, testen en onbeperkt genieten

fun factory garantieWant wij garanderen FUN op de Fun Factory G5 Vibrators en Sundaze Pulse Vibe (zie onderaan dit bericht alle vibrators). Er zijn veel manieren om FUN te hebben met Fun Factory seksspeeltjes. Dus willen we je uitnodigen de beste vibratoren uit hun programma te ontdekken. De met vele awards bekroonde, oplaadbare FUN FACTORY G5 lijn. En de allernieuwste Pulse Vibe genaamd Sundaze. Verantwoord gefabriceerd in Bremen, Duitsland.

Fun Factory G5 Vibrators

Alle FUN FACTORY G5 vibrators zijn gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen. Ze zijn flexibel, zacht, maar toch ook stevig. En er zijn verschillende modellen en kleuren, voor iedereen een eigen favoriet. Experimenteer met nieuwe mogelijkheden en posities, het speeltje zal zich perfect aan je lichaam aanpassen. Geef je vingers/hand een beetje rust, probeer nieuwe manieren van solo-sex of sex met je partner. Om je op weg te helpen heeft iedere G5 vibrator spelletjes om te spelen aan de binnenkant van de verpakking en in de handleiding! Gebruik wel altijd een glijmiddel op waterbasis voor nog meer plezier.

Sundaze Pulse Vibe

Ook dagen we je uit de Sundaze Pulse Vibe te proberen. Wij weten zeker je geeft hem nooit meer terug terug geeft. Met de unieke nieuwe technologie bedacht in het Duitse Bremen kan deze toy trillen, tappen, vibreren en stoten. Je bouwt de spanning op door de verschillende vormen van stimulatie om tot een nog intenser orgasme te komen. Nog maar net op de markt deze alleskunner en nu al een bestseller!

Hoe werkt de 30 dagen FUN GARANTIE?

Tijdens de 30 dagen FUN GARANTIE kan je alles proberen, testen en onbeperkt genieten. Heb je niet het plezier dat je verwachtte, dan kan je je gekochte speeltje terug sturen binnen 30 dagen na aankoop. En je krijgt je geld terug, zonder lastige vragen. Besluit je je aankoop te houden voor nog vele jaren plezier, dan loopt de 30 dagen FUN Garantie automatisch over in een normale produkt garantie van 24 maanden. Meer zekerheid kunnen we niet bieden.

Zo werkt het:

30 dagen fun garantie g5 vibrators fun factory1) Koop voor 31-01-2021 een van de geselecteerde Fun Factory G5 produkten voorzien van het FUN GUARANTEE logo, te weten;  LadyBi, MissBi, Volta, Manta, PatchyPaul, BigBoss, Tiger en Sundaze.

2) Ben je toch niet tevreden, stuur het produkt dan binnen 30 dagen dagen na de aankoopdatum retour naar onderstaand adres.

Stuur het artikel (inclusief alle toebehoren als oplader) terug, vergezeld van de aankoopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. Vergeet niet je naam, bankrekening nr (IBAN) en adres te vermelden. Incomplete retouren kunnen niet worden behandeld.

3) LET OP: Maximaal 1 (één) retourzending per deelnemer wordt geaccepteerd voor deze actie. De verzendkosten voor de retourzending worden niet vergoed. Deze actie geldt enkel voor aankopen in de volgende webwinkels : MissSteel.nl en Funfactoryshop.nl

Fanti
T.a.v. Retouren Fun Garantie
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands