Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Aneros prostaat stimulatie

Aneros is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige prostaatmassageapparaten. Het merk begon als een kleine start-up, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde namen in de wereld van prostaatstimulatie.

Sinds 1996 zet Aneros Company zich in om onze klanten unieke, effectieve seksuele hulpmiddelen te bieden die zowel de gezondheid als het seksueel genot bevorderen, geleid door hun gepatenteerde lijn van handsfree Aneros Prostaat stimulatoren.

Als resultaat van jaren onderzoek en ontwikkeling zijn zij de enige medisch gepatenteerde prostaatmassage apparaat producent op de markt. De stimulators zijn verreweg de veiligste en meest plezierige prostaatstimulators die er zijn. Elke curve, elke hoek van elk model draagt bij aan een nauwkeurig anatomisch ontwerp dat boeiende en bovenzinnelijke ervaringen zoals de Super-O mogelijk maakt.

Het handsfree ontwerp betekent dat je deze unieke geneugten kunt bereiken met producten die in harmonie werken met de bewegingen van het lichaam. Hun belofte is om hun klanten veilige, innovatieve producten te blijven leveren.