Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Big Teaze Toys kopen

Big Teaze Toys is een bekend merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige, plezierige en innovatieve seksspeeltjes. Het bedrijf is opgericht in 1997 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en vooruitstrevende speler op de markt voor seksspeeltjes. Big Teaze Toys streeft ernaar om plezier en intimiteit toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun ervaringsniveau of voorkeuren. Het merk biedt een breed scala aan producten, van de beroemde "I Rub My Duckie"-vibrator tot verschillende vibrerende massagers en andere speeltjes voor solo- en koppelspel. Bovendien gebruiken ze alleen materialen van de hoogste kwaliteit en heeft het merk een streng productie- en kwaliteitscontroleproces om ervoor te zorgen dat de speeltjes veilig en betrouwbaar zijn. Met hun focus op plezier, innovatie en kwaliteit is heteen merk dat de moeite waard is om te verkennen voor iedereen die op zoek is naar plezierige en hoogwaardige seksspeeltjes.

Big Teaze Toys, opgericht in 1997 door Tony Levine, is een in Los Angeles gevestigd productontwerp- en productiebedrijf dat zich richt op het creëren van leuke en innovatieve producten voor volwassenen.

Hun bekendste product is I Rub My Duckie®, een serie waterdichte, persoonlijke stimulators vermomd als een rubber eendje. I Rub My Duckie® heeft internationale aandacht gekregen van retailers, consumenten en reguliere media. Big Tease Toys streeft er voortdurend naar om hun klanten te verrassen met unieke, hoogwaardige producten en service.

Jouw een leuke en plezierige ervaring bezorgen is slechts een deel van hun doelstelling, ze geloven ook sterk in veiligheid. Daartoe voldoen alle Big Teaze Toys aan internationale veiligheidsnormen en zijn ze volledig vrij van latex, ftalaten en zware metalen. Ze testen ook ALLE producten die ze maken in het laboratorium om hun conformiteit en uw veiligheid te garanderen.