Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Sekstoys kopen

Bijoux Indiscrets is een verfijnd merk dat zich richt op het creëren van sensuele en elegante intieme accessoires voor vrouwen. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevende speler op de markt voor erotische producten en lingerie. Bijoux Indiscrets streeft ernaar om vrouwen te helpen hun seksualiteit en sensualiteit te omarmen en biedt een breed scala aan producten, waaronder erotische kleding, handboeien, maskers en erotische lichaamssieraden. Elk product is ontworpen met aandacht voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals satijn, kant en Swarovski-kristallen. Het merk combineert elegantie en erotiek op een unieke manier, waardoor vrouwen zich zowel sensueel als zelfverzekerd voelen. Met hun focus op stijl, kwaliteit en sensualiteit is Bijoux Indiscrets een merk dat de moeite waard is om te verkennen voor vrouwen die op zoek zijn naar intieme accessoires en lingerie van hoge kwaliteit.

De Spaanse Marta Aguiar en Elsa Viegas begonnen in 2006 met het maken van hun eerste erotische accessoires, waarbij hun inspanning zich concentreerde op het ontraadselen van het vrouwelijk genot. Door het ontwerpen van unieke en originele accessoires, erotische cosmetica en intieme speeltjes is hun doel vrouwen te helpenom zich vrij te voelen om hun lichaam, voorkeuren en grenzen te verkennen ..

Bijoux Indiscrets is helemaal vegan. Ze keurt producten van dierlijke oorsprong af en vervangt ze door materialen die niet alleen de productkwaliteit behouden, maar ook hun bruikbaarheid verbeteren.

“We maken onze cosmetica met de eigenschappen van de beste natuurlijke ingrediënten. Onze producten zijn 100% veganistisch, parabenenvrij en dierproefvrij. Dit gedurende het gehele productieproces, dus we zorgen zowel voor je huid als voor de omgeving” – Elsa Viegas