Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

Rianne S

Rianne S is een stijlvol merk dat vrouwen en hun seksualiteit viert. De producten zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen. Ze nodigt je uit om je seksuele grenzen te verkennen en de godin in jezelf los te laten.

Gevestigd in Amsterdam, Nederland, en opgericht in 2010, is RIANNE S het enige erotische merk dat personal branding heeft gecombineerd met product branding, zoals het bedrijf is vernoemd naar zijn naamgenoot Rianne Swierstra. Niets met ego te maken, maar om vertrouwen bij vrouwen te wekken en te benadrukken dat elk RIANNE S-product is ontworpen door een vrouw voor vrouwen. Dit is ook de reden waarom alles bij RIANNE S met zorg wordt gedaan, van het ontwerp tot de verpakking en branding

De nieuwste collectie is verpakt in een luxe toilettas. Maar ze belichaamt meer dan alleen sekstoys. Of zoals ze het zelf zegt: “Dit is mijn passie, mijn liefde voor vrouwelijk welzijn in het algemeen, maar vooral hun seksuele welzijn. De collectie is opgenomen in verschillende reguliere publicaties over de hele wereld, zowel online als offline, en omvat de Forbidden Fruit en de Matryoshka.