Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Sportsheets

Sportsheets is een Amerikaans merk dat zich richt op het creëren van intieme producten, waaronder bondage accessoires, seksspeeltjes en erotische lingerie. Het merk werd opgericht in 1993 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een innovator in de industrie van volwassen producten. Sportsheets richt zich op het creëren van producten die veilig, comfortabel en plezierig zijn voor gebruikers van alle ervaringsniveaus. Hun productlijn omvat een breed scala aan bondage- en BDSM-accessoires, evenals intieme speeltjes en andere intieme producten die zijn ontworpen om koppels te helpen hun grenzen te verleggen en hun seksuele ervaringen te verbeteren.

Sinds 1993 heeft Sportsheets International mensen geholpen om nieuwe uitingen van hun seksualiteit te ontdekken en samen open te staan ​​voor opwindende ervaringen. Al meer dan 25 jaar stellen ze mensen in staat om meer intieme verbindingen te zoeken en elkaar beter te begrijpen. De steeds evoluerende catalogus van producten voor volwassenen heeft partners de vrijheid gegeven om de grenzen van hun sensualiteit te verkennen.

Hun zoektocht naar nieuwe sensaties en meer tevredenheid in de slaapkamer en daarbuiten, begon eind jaren 80 toen we op het idee kwamen voor het originele concept van laken met klittenband. Sindsdien zijn ze doorgegaan met het innoveren van de ‘speelgoedindustrie’ voor volwassenen om je meest opwindende fantasieën tot leven te laten komen!