Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS

Pride Sale maand juni

Wij vieren Pride! En dat doen we met waanzinnige korting op onze regenboog gekleurde toys en andere geweldige producten in rainbow kleurtjes. Vier je met ons mee?

Pride Sale

Wat is Pride?

Pride wordt in juni gevierd vanwege de historische gebeurtenis die bekend staat als de Stonewall-rellen, die plaatsvonden in juni 1969 in New York City. Deze rellen waren een reactie op politie-invallen in homobars en symboliseren een keerpunt in de LGBTQ+-rechtenbeweging. Pride-maand is ontstaan als een manier om deze gebeurtenis te herdenken en om solidariteit en zichtbaarheid voor de LGBTQ+-gemeenschap te bevorderen.

Sinds de Stonewall-rellen zijn Pride-evenementen en -parades over de hele wereld uitgegroeid tot een symbool van de LGBTQ+-gemeenschap. Door Pride in juni te vieren, wordt de focus gelegd op het herdenken van de strijd voor gelijke rechten en acceptatie, het vieren van de LGBTQ+-identiteit en het vergroten van de zichtbaarheid en inclusiviteit van de gemeenschap.

Pride-maand in juni biedt ook de gelegenheid om bewustzijn te creëren, educatieve activiteiten te organiseren, solidariteit te tonen met de LGBTQ+-gemeenschap en te streven naar verdere vooruitgang in de strijd voor gelijke rechten en acceptatie.

Miss Steel Pride SALE – kleurrijke korting op sextoys en meer

Tijdens deze sales bieden wij producten aan met regenboogkleuren en speeltjes voor iedere sekse.

Met onze Miss Steel Pride sales proberen wij solidariteit te tonen en steun te betuigen aan de LGBTQ+-gemeenschap. We hopen zo mensen de mogelijkheid te geven om Pride te vieren.