Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

Orgasme Garantie bij Womanizer 💦 Shop nu

Sextoys

Wij gaan alleen voor de beste Sextoys

Bij Miss Steel verwen je jezelf of elkaar alleen met de echte sextoy merken.

Seksspeeltje of sextoys is een voorwerp of apparaat dat wordt gebruikt voor menselijk seksueel genoegen. Zegt Wikipedia en dat is ook precies wat het is. Misschien vraag je je af moet ik dan ook een speeltje kopen? Is dat de norm? En er zijn zo veel soorten speeltjes welke moet ik kiezen. Bij Miss Steel hebben we ervoor gekozen jou alleen de beste speeltjes te verkopen. Geen speeltjes van een Chinees met een bedacht merknaampje erop zoals sommige grote spelers doen. De echte merken staan daar niet vooraan in de etalage want daar verdienen ze niet genoeg op. Hier dus alleen de echte merken. En we leggen je uit waarom je ze eens moet proberen.

Sextoys verbeteren seksspeeltjes je liefdesleven?

Waarom zou ik seksspeeltjes gebruiken? Heel eenvoudig: omdat het leuk is en omdat seksspeeltjes je hele liefdesleven verrijken. Love toys maken je blij, voegt spanning en afwisseling toe aan je relatie, seks samen of solo – en niets spreekt dat tegen. Je kunt sextoys alleen gebruiken om je lichaam, je lust en je behoeften te (her)ontdekken. Je zult veel over jezelf leren, wat ook nuttig voor je kan zijn als je samen seks hebt – want alleen degenen die hun eigen lichaam goed kennen en weten waar en welke aanrakingen lust opwekken, kunnen dit op hun partner overbrengen.

Liefdesspeeltjes zijn ook ideaal voor seks met z’n twee. Ze kunnen een relatie nieuw leven inblazen, de routine nieuw leven inblazen en de liefde nieuw leven inblazen – want samen nieuwe dingen ontdekken stimuleert lichaam en geest. Dus waarom seksspeeltjes goed voor je zijn, is omdat het belangrijk is voor je eigen en gedeelde seksualiteit om nieuwe dingen te proberen.

25% van ons heeft de afgelopen zes maanden openlijk met hun partner gesproken over seksspeeltjes. Geen wonder: 79% van de ondervraagden vindt een gevarieerd seksleven immers (zeer) belangrijk. 79% geeft ook aan dat hun eigen welzijn toeneemt als ze tevreden zijn met hun seksleven. Een gelukkig en bevredigend seksleven is dus een van de fundamentele bouwstenen voor een gelukkig en bevredigend leven.

Is het normaal om seksspeeltjes te gebruiken?

Wat is normaal? Het feit is echter: wat vroeger een taboe-onderwerp was, is nu voor veel mensen een integraal onderdeel van hun liefdesleven. 53% van de 18- tot 60-jarigen heeft nu seksspeeltjes – 39% van hen heeft zelfs meer dan vier seksspeeltjes in hun nachtkastjes. Tegenwoordig leven we anders. En we hebben anders lief. Vrijer en meer open-minded. Zonder grenzen in je hoofd en een opgestoken wijsvinger. We doen wat we willen – en ontdekken wat we willen. Miss Steel levert een grote bijdrage aan meer openheid en vanzelfsprekendheid in de omgang met seksspeeltjes. Al 51% vindt dat het thema seksspeeltjes de afgelopen drie jaar steeds relaxter is behandeld.

Wie gebruikt seksspeeltjes eigenlijk en waarom?

Er zijn niet alleen veel verschillende speeltjes, ze kunnen ook op verschillende manieren worden gebruikt. Ongeveer 55% gebruikt sextoys bij het masturberen, 56% bij het voorspel en 51% bij het hebben van geslachtsgemeenschap. Seksspeeltjes zoals vibrators en dergelijke worden – zoals vaak wordt aangenomen – niet alleen gebruikt om te masturberen, maar vooral om samen te vrijen of voorspel te hebben. Veel vrouwen gebruiken graag seksspeeltjes zoals oplegvibrators of en luchtdruk vibrator wanneer ze seks hebben met hun partner om naast geslachtsgemeenschap ook de clitoris te stimuleren. Omdat er maar heel weinig vrouwen tot een orgasme komen door penetratie alleen. Maar een sextoy tijdens de seks is niet alleen iets voor vrouwen. Veel mannen genieten tijdens de seks ook van anale stimulatie met een anale dildo of anale vibrator. Veel van dit soort speeltjes zijn speciaal gevormd zodat ze gemakkelijk de mannelijke prostaat kunnen bereiken voor een intensieve prostaatmassage. Dit gebruik van seksspeeltjes verrijkt ook het liefdesspel samen enorm.

Welke soorten seksspeeltjes zijn er?

En de nog een belangrijker vraag, welk seksspeeltje past bij mij? Bij Miss Steel vind je een zeer ruime keuze aan goede sextoys – van klassiek tot buitengewoon. De klassieker voor vrouwen is een dildo of vibrator. Een speciaal gevormde G-spot vibrator bereikt de vrouwelijke genotsplek in de vagina, een Rabbit vibrator verwent zowel de G-spot als de clitoris met een extra stimulatie-arm. Een oplegvibrator is speciaal gemaakt voor clitorale stimulatie net als de luchtdruk vibrator. Wij zeggen: Ontdek wat jou veel plezier geeft. Love balls zijn ook ideaal voor het versterken van de vrouwelijke bekkenbodem. Het zijn eigenlijk geen seksspeeltjes, maar eerder kleine trainingsapparaatjes, die op hun beurt leiden tot meer gevoeligheid en “strakheid” tijdens geslachtsgemeenschap – voor hem en haar. Maar gaan ook incontinentie tegen.

Mannen hebben de keuze tussen masturbators voor de penis en penisringen of ook wel cockringen voor meer uithoudingsvermogen, een hardere erectie en intensere orgasmes. Penisringen met vibratie zijn ook ideaal voor koppels, omdat het vibratie-element ook de clitoris masseert tijdens seks. Beide geslachten kunnen baat hebben bij anale stimulatie. Anaalpluggen stimuleren specifiek de vele zenuwuiteinden in het gebied rond de anus.