Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

Orgasme Garantie bij Womanizer 💦 Shop nu

Mr. Stiff – Libido Booster Shot

Mr. Stiff – Libido Booster Shot
 • Libido Shot
 • 25 ml
 • Werkt binnen 1 uur

Merk:
Op voorraad
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis*

12.95 inclusief 21% btw

Gratis verzenden vanaf €55,- in NL
Verzenden ook naar BE-DE-FR-LU-ES
Keuze voor Afhaallocatie, avondbezorging
Veilig online betalen, Blanco verpakking

Een shotje erectie

De Mr. Stiff – Libido Booster Shot

Maak jij je wel eens zorgen over jouw sexleven? Of twijfel je of je kan presteren wanneer je moet presteren? Geen zorgen, Mr. Stiff heeft de oplossing gevonden voor dit veelvoorkomende probleem bij mannen! Na een lange tijd van onderzoeken en experimenteren kunnen wij met zekerheid zeggen dat we het perfecte product hebben gevonden. De Mr. Stiff – Libido Booster Shot is gemaakt van 100% natuurlijke kruiden en daarom super veilig in gebruik. De libido booster zorgt voor een extra boost wanneer je al zin hebt in sex. Onze klanten ervaren dat de seksuele onzekerheid wordt weggenomen, het libido verhoogt en de orgasmes intenser en langer zijn. De formule in de shot is uniek en tevens exclusief voor Mr stiff.

De voordelen van Mr. Stiff libido booster

Ten opzichte van de meest populaire libido boosters onderscheidt Mr. Stiff zich op een aantal belangrijke punten. De belangrijkste en meest voor de hand liggende voordelen zijn:

 • De kwaliteit van je erectie een boost geven
 • Werkt binnen 1 uur
 • Je seksuele uithoudingsvermogen verlengen
 • In combinatie met alcohol te gebruiken
 • Enkel natuurlijke ingrediënten
 • Geen bijwerkingen

Hoe gebruik ik de libido booster?

Wat moet u weten voordat u de Mr. Stiff libido booster inneemt? Mr. Stiff is een natuurproduct dat u met een gerust gevoel kunt innemen. Indien men zich houdt aan de in deze gebruiksaanwijzing gegeven adviezen.

Wij raden u echter af om de Mr. Stiff producten te gebruiken: Bij hartproblemen, bij zwangerschap of bij overgevoeligheid van een van de ingrediënten. U dient Mr. Stiff libido booster niet te gebruiken in combinatie met geneesmiddelen.

Mr. Stiff mag niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 18 jaar. Zodra u de Mr. Stiff libido booster in combinatie met voedsel en alcohol gebruikt kan het iets langer duren voordat u verschil merkt. Het verdient aanbeveling Mr. Stiff in te nemen op een niet al te volle maag. Mr. Stiff kan worden ingenomen in combinatie met alcohol.

Mr. Stiff kan ook door vrouwen worden ingenomen om de seksuele activiteit te ondersteunen. Echter wij raden gebruik af indien u zwanger bent.

Hoe wordt de Mr. Stiff libido shot ingenomen? 1 flesje van 25ml is een dosering. U neemt Mr. Stiff ongeveer 1 uur voorafgaande aan de seksuele activiteit. Het is aan te raden goed te schudden voor gebruik. Indien blijkt dat u sterk reageert op het product , verlaagt u dan de dosering voor de volgende keer naar een half flesje.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Opname van Mr. Stiff geschiedt door middel van slijmvliezen van de maag. Het kan daarom langer duren voordat u verschil merkt wanneer u een zware maaltijd heeft genuttigd.

Neem Mr. Stiff niet meer dan 1 maal per dag. De Mr. Stiff libido booster versnelt onder meer de bloedsomloop. Dit kan een gevoel van warmte in het voorhoofd en op de wangen veroorzaken. Na enige tijd zwakt dit gevoel vanzelf af.

Hoe bewaart u de producten van Mr. Stiff? Houdt buiten bereik en het zicht van kinderen. Niet bewaren boven 30 graden C. Bewaar in oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Niet gebruiken na de uiterste op de verpakking vermelde datum.

Kan ik Mr. Stiff libido booster en alcohol combineren?

Veel erectiemiddelen zijn niet in combinatie met alcohol te gebruiken dit komt omdat er chemische stofjes in zitten die de bloedsomloop beïnvloeden. Omdat er in de producten van Mr. stiff uitsluitend natuurlijke kruiden worden gebruikt is het dus veilig in combinatie met alcohol te gebruiken.

Bijwerkingen

De belangrijkste oorzaak van de meest voorkomende bijwerkingen bij het gebruik van erectiemiddelen is het stofje ‘Sildenafil’. De libido booster van Mr. Stiff is ontworpen op basis van enkel natuurlijke kruiden waardoor de gebruiker de volgende dag geen last heeft van bijwerkingen.

De samenstelling van de Mr. Stiff libido booster

De ingrediënten in deze shots zijn 100% natuurlijk en met uiterste zorg geselecteerd. Hieronder kunt u zien welke ingrediënten zich bevinden in de shots.

 • Ingredienten: Gynstemma herb (Herba Gynostemma Pentaphyllum), Rhodiola (Rhodiola Sacra), Japanese Honeysuckle (Flos Lonicera Japonica), Przewalsk Sage Root (Radix Salviae Przewalski) Lucid Ganoderma (Ganoderma Lucidum), Safflower (Floss Carthimi), Gentian (Radix Gentiana Macrophyllae)
 • Toevoegingen: Gezuiverd water , Rietsuiker , Zwartebes juice concentraat
 • Conserveringsmiddelen: Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Aminozuur

Niet geschikt voor kinderen of adolescenten onder 18 jaar. Indien u anti diabetische middelen of antistollingsmedicijnen gebruikt eerst uw arts of apotheker raadplegen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Mr. Stiff is goedgekeurd met het  NUT nummer : PL 4047/1.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Onze pakketten worden bezorgd door PostNL.
Bestel je voor 23.00u dan wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd. Behalve op Zondag, dan is er geen levering.

Kan ik kiezen voor een andere dag of tijd?
Krijg je jouw pakketje liever op een andere dag dan kun je een andere dag kiezen in het bestelproces.
Ben je overdag niet thuis dan kun je ook voor avond bezorging kiezen of ophalen bij een PostNL locatie.

Niet bij de buren bezorgen
Tijdens het bestelproces staat automatisch ingesteld dat onze pakketten niet bij de buren mogen worden geleverd.
Vind je het toch handig dat je pakket wel bij de buren wordt bezorgd, vink deze optie dan uit in het bestelproces.

Staat er een afzender op het pakket?
Onze bestellingen worden verpakt in een blanco doos zonder tekst. Op het verzendlabel staat alleen het bezorgadres en geen naam van ons als afzender vermeld.

Retourneren
Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen.
Let erop dat onze producten alleen retour gestuurd kunnen worden indien de sealing nog intact is.

Reviews

Garantie

Zit er garantie op de producten?

Op alle speeltjes zit een garantie van minimaal 1 jaar.

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten en de onderdelen die de normale werking beïnvloeden. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. Dit kan langer zijn dan onze garantie van 1 jaar. Bij Womanizer is dit bijvoorbeeld 5 jaar en bij Fun Factory 2 jaar. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten waarbij geen melding is over fabrieksgarantie, geldt enkel de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Voormeer info over onze garantie lees hier.

Discreet en veilig

Discreet en Veilig bestellen bij MissSteel.nl

Discreet verpakt in blanco verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Anoniem Betalen

De naam MissSteel.nl of een merknaam zal niet genoemd worden op jouw afschrift maar Fanti bij IDEAL betalingen. Bij andere betaalmethodes kunnen we dit niet garanderen. We hopen dit spoedig wel te kunnen. Mollie is onze payment Provider.

Annuleren bestelling

Hoe annuleer ik een bestelling?

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor verzending. Aangezien je bestelling al te ver in het verzendproces zit, is het helaas niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Indien je nog een ander artikel wenst te ontvangen, raden wij je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Indien je je bestelling niet meer wenst te ontvangen, raden wij je aan om de bestelling aan de deur te weigeren of te retourneren. Hier vind je de stappen voor retour

Let op : Onze producten kunnen vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden wanneer de sealing van het product is verbroken.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Tot 23.00u besteld, volgende dag in huis.
Alle bestellingen die tot 23.00u binnenkomen worden dezelfde avond nog verwerkt en de volgende dag bezorgd door PostNL. Behalve op zondag. Bestel je jouw pakket op zaterdag dan wordt jouw pakketje op maandag bezorgd.

Andere dag kiezen
Je kunt ook een andere dag kiezen mocht je de volgende dag niet thuis zijn. Of ervoor kiezen om jouw pakketje op te halen bij een afhaalpunt.

Avondbezorging
Wens je jouw pakket in de avond te ontvangen. Dat kan. Kiezen dan voor avondbezorging. Hier worden wel de extra kosten voor in rekening gebracht die wij ook aan PostNL hiervoor betalen.

Is de verpakking van de zending Discreet?

Wij versturen jouw bestelling in een blanco verpakking. Er staat dus geen tekst op. Op het verzendlabel staat jouw adres maar er staat geen naam van de afzender op. Er is dus nergens te zien dat dit pakket van MissSteel.nl afkomstig is.

Standaard is tijdens het bestelproces ingeschakeld dat het pakketje niet bij de buren geleverd mag worden. Ben je niet thuis en heb je dit liever wél, omdat de buren toch niet kunnen zien waar dit pakket vandaan komt, dan kun je dit uitschakelen.

Ook is er de mogelijkheid tijdens het bestelproces te kiezen voor een afhaallocatie in Nederland en België.