Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

SALE ☀️ Kies jouw Gratis “Erotische Gel” bij een bestelling vanaf €100,- 🏆 WINNEN

Miss Steel Winactie

DOE MEE!

Win een Womanizer Marilyn Monroe Classic 2!

Een special edition met net zoveel klasse als de diva Marilyn Monroe herself. De krachtige, positieve en legendarische Marilyn is de inspiratie voor deze prachtig gevormde Womanizer Classic 2 die in vier heerlijke kleuren, net als Marilyn, adembenemend elegant en speciaal zijn.

De Klassieker heeft een update gekregen: Classic 2

De CLASSIC 2, is de ge-update versie van de eerste klassieker onder de Womanizers. Wat is er geüpdatet aan deze Womanizer CLASSIC 2?

  • Twee extra standen
  • Afterglow functie
  • Soft-touch oppervlak
  • Nieuwe kleuren

Hoe maak je kans?

Super simpel. Vul onderstaand formulier in voor 10 oktober 2022. Je bent dan automatische ingeschreven en doet mee aan de winactie. We maken de winnaar bekend in onze Instagram Story en sturen de winnaar een mail. (Let op deze kan ook in de spam komen)

Wil jij extra kans maken kijk dan snel op onze instagram account en volg de instructies. De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 10 oktober 2022.

Kan je niet wachten? Bekijk dan snel onze webshop voor alle womanizers.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht op 10 oktober 2022. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild.

 

Winnen

Ja, ik doe mee met de Womanizer Marilyn Monroe Winactie van Miss Steel

Ik ben boven de 18 jaar *
Kies je kleur *
Voorwaarden en nieuwsbrief *
Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief

Uitslag trekking Inschrijven kan t/m 9 oktober 2022. De uitslag volgt 10 oktober 2022 per mail en in onze insta story. We zullen vanwege discretie geen namen publiceren op de site van Miss Steel.