Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

Womanizer Orgasme Garantie

Orgasme Garantie bij MissSteel.nl op de Womanizer PREMIUM2, CLASSIC2, DUO2 en LIBERTY. Probeer 30 dagen lang of de Womanizer jou bevalt. Geeft deze niet het gewenste effect, mag je hem retour sturen en krijg je jouw geld terug. Alleen geldig gekocht in de periode 22april t/m 31 mei 2023 bij Miss Steel.

Geen succes, geld terug!

30 dagen lang proberen met de Womanizer Orgasme Garantie

Heb je in de periode van 22 april 2023 t/m 31 mei 2023 jouw Womanizer Premium 2, Classic2, Duo2 of Liberty gekocht tijdens de Orgasme Garantie campagne lees dan hier de voorwaarden.

Tegenwoordig stuur je van alles gemakkelijk terug wanneer het niet bevalt. Maar bij seksspeeltjes is dat anders. Eenmaal geprobeerd kan je een toy natuurlijk niet meer retour sturen. Bij Womanizer snappen ze dat je daardoor misschien twijfelt om er eentje aan te schaffen, want ze zijn best prijzig. Met de 100% Orgasme Garantie op de Womanizer modellen PREMIUM2, CLASSIC2, DUO2 en LIBERTY mogen we jou de kans geven deze Womanizer modellen een maand lang te proberen. Want áls je de Womanizer een maand lang mag proberen, dan natuurlijk wel gelijk goed met de beste modellen uit het Womanizer assortiment. Neem de tijd en ontdek de Womanizer!

Na de periode van 30 dagen vervalt de Orgasme Garantie en gaat deze automatische over op de standaard fabrieksgarantie van 5 jaar.

Hoe werkt de Orgasme Garantie?

Koop je één van onderstaande Womanizers met het garantie zegel in de periode van 22 april 2023 t/m 31 mei 2023 dan mag je deze 30 dagen lang proberen. Neem heerlijk de tijd om uit te vinden of de beroemde Pleasure Air Technologie van deze luchtdruk vibrator ook jou ultiem genot geeft of zelfs tot een hoogtepunt brengt. We raden aan het een aantal keer te proberen. Blijkt de Womanizer toch niet het gewenste effect te geven mag je hem retour sturen.

  • Meld jouw Orgasme Garantie retour aan binnen 30 dagen na aankoop via klantenservice@misssteel.nl en vermeld jouw ordernummer bij MissSteel.nl (anders kan deze niet verwerkt worden als orgasme garantie retour)
  • Per klant / verzendadres mag er 1 Womanizer retour gestuurd worden.
  • Naam en ordernummer graag toevoegen aan het retourpakket anders weten we niet van wie deze afkomstig is.
  • Stuur de Womanizer retour op eigen kosten en in de originele verpakking inclusief alle accessoires naar onderstaand adres

Fanti
T.a.v. Retouren OG
Postbus 11
2360AA Warmond