Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Relatie op afstand of stoute spelletjes?

Ontdek bedienbare Sextoy's met een APP

Of je nu pal naast elkaar in bed ligt, of aan de andere kant van de wereld.

Met deze sextoys heb je altijd pret!

App gestuurde sextoys zijn de uitkomst. Hoe dit precies werkt, zullen we je dit blog uitleggen aan de hand van de 3 populairste app gestuurde speeltjes. App gestuurde seksspeeltjes zijn ideaal voor stelletjes, maar ook perfect voor solo gebruik kunnen we je vertellen. Het grote voordeel van deze speeltjes, is dat ze handsfree te gebruiken zijn en op afstand. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen genot kunt ervaren binnen de slaapkamer muren, maar ook tijdens openbare gelegenheden. Niemand ziet of weet wat er zich bij jou afspeelt beneden. Spannend! Daarnaast zijn deze speeltjes de uitkomst voor hen die een lange afstandsrelatie hebben. Toch intiem ondanks de afstand.

We-vibe Moxie Slip Vibrator

moxie slip pantie vibrator we-vibe blogWe-Vibe is een merk dat bekend staat om zijn app gestuurde sextoys. We kiezen hier voor Moxie, een clitoris vibrator voor in haar slipje, omdat deze zo leuk is om op afstand mee te spelen. Daarnaast is Moxie stil en dat willen we natuurlijk bij zo’n Panty Vibrator. Moxie klem je vast met een magneetje aan de buitenkant van je slipje. Zo kan hij niet van zijn plek afkomen en jouw precies op je genotknopje die sterke vibraties geven. Want krachtig is Moxie! Wauw..

De afmeting van Moxie is 8,5 x 2,5cm en 1,8cm hoog. Je draagt de Moxie dus tussen je schaamlippen. En Moxie heeft aan de onderkant een kleine ‘ophoging’ en het is de bedoeling dat je die ophoging tegen je klit aan plaatst.

De We-Connect App
De We-Connect App, is de App waarmee je alle We-Vibes toys kunt besturen. De toy is binnen no time gekoppeld en kun je ‘m laten trillen op de manier die jij fijn vindt.

En net zo gemakkelijk is hij met een partner gekoppeld(die wordt in de App ‘minnaar of minnares’ genoemd). Via de App wordt gevraagd of je de controle van de toy over wil geven aan die minnaar of minnares en als je ‘ja’ antwoord dan bestuurt de ander dus de Moxie. En dat werkt Perfect.

Lovely 2.0 Slimme Cockring

De Lovely 2.0 is een Vibrerende Slimme Cockring met App.  Lovely registreert wat jij en je partner leuk vinden in bed met een Desire-Sensing ™ -technologie. Na ieder gebruik stelt Lovely jullie vervolgens nieuwe posities, stimulatietechnieken en seksgerelateerde ideeën voor op basis van jouw smaak. Seks wordt zo nog leuker!

Ideaal Seksspeeltje voor:

– Clitoris stimulatie tijdens penetratie.
– Stellen die hun seksleven willen opfleuren.
– Geeft je nieuwe ideeën om samen met je partner te verkennen.
– Stellen die hun seksleven willen verbeteren met de hulp van professionals.
– Gebruik als een handzame clitorisstimulator voor solo-spel
– Lange afstand relatie.

De cockring is echt zijdezacht, heeft 8 diepe vibratie standen en de ring rekt heel mooi uit voor een perfecte pasvorm voor iedere penis.

Lovely app
Met de Lovely App kun je nieuwe posities, stimulatietechnieken en meer ontdekken, allemaal persoonlijk afgestemd voor jou! Bekijk ze samen (of alleen) op elk gewenst moment na de seks. Want na iedere vrijpartij met Lovely stelt Lovely je iets nieuws voor.

Via de App kan je lovely ook van waar ter wereld bedienen. Verwen zo je partner op afstand.

De app is gratis. Maar als je geïnteresseerd bent in de betaalde versie, kunt je eenvoudigweg upgraden om toegang te krijgen tot extra functies, zoals de mogelijkheid om 24/7 te chatten met een seksuele voorlichter en / of verschillende seks gerelateerde videocursussen die zijn ontworpen om de intimiteit samen met jouw partner te vergrote

APP bedienbare Vibratie Eitjes

Met deze vibrerende eitje of bullets voel je intense golven van genot rechtstreeks richting je G-spot gaan – mits je partner hem goed bestuurd natuurlijk ;). De Flamingo, LUSH 2 en JIVE zijn overal te bedienen via de respectievelijk de Magic Motion, Lovense & We-vibe App app. Deze apps zijn gratis te downloaden in de App Store en Google Play store. Je hebt hier minstens Apple iOS 7.0 of Android 4.3 voor nodig.

Echt klaarkomen van alleen het dragen van een vibrerend eitje is niet voor iedereen weggelegd maar opwindend is het wel. Ideaal te gebruiken dus tijdens het voorspel. De eitjes zijn ook perfect voor uitwendige gerichte clitoris stimulatie. De controle daarover uit handen geven is natuurlijk net zo spannend. Een andere optie om een vibratie eitje te gebruiken is door hem te dragen en vervolgens met een andere toy de clitoris te stimuleren. Zo verwen je zowel de G-spot en de clitoris. Ultiem genot dus.

flamingo bullet eitje app gestuurd sextoyMagic Motion Flamingo
Geile spelletjes in het openbaar bestaan vanaf nu niet alleen meer in stoute dromen. De Flamingo is eenvoudig in te brengen en vervolgens via Bluetooth op afstand te bedienen. Je zal pittige vibraties ervaren wanneer de besturende telefoon in dezelfde ruimte is, binnen een straal van ongeveer 10 meter. Maar via de app is de Magic Motion Flamingo zelfs aan de andere kant van de wereld nog te bedienen. En worden de vibraties er gelukkig niet minder op. Pluspunt van de Flamingo naast de prijs  is dat er ook kegeloefeningen op zitten en de bekkenbodemspieren getraind kunnen worden.

Afmeting: 70,5 x 30mm
Totale lengte: 210
Handmatige te bedienen standen: 7
Prijs: € 74,95

Lovense LUSH 2 APP bedienbaar vibratie eitje kopenLovense LUSH 2
LUSH 2 is de verbeterde versie van LUSH. Nu handmatig te bedienen via het steeltje en de connectie is verbeterd. Bij LUSH 2 kun je het steeltje in alle richtingen buigen wat heel handig kan zijn.
LUSH kan het hardste van de genoemde 3 vibratie eitjes en is dan nog heel stil. Draag je hem inwendig valt het uiteraard nog minder op. Niet eigenlijk. Met speciale software is de LUSH ook makkelijk voor webcam te gebruiken. Deze LUSH 2 is dus het meest gebruikte eitje door webcamdames.

Afmeting: 76 x 37mm
Totale lengte: 133
Handmatige te bedienen standen: 3
Prijs: € 119,00

we-vibe jive app gestuurd vibratie eitjeWe-Vibe Jive
Een vibrerend eitje met diepe trillingen en is zeer stil. LUSH 2 vinden wij beduidend sterker en ietsie stiller. We-Vibe Jive heeft een soepel steeltje dat je makkelijk om het schaambeen legt zodat deze niet irriteert. Deze trilt zelfs een beetje mee dus wanneer hij bij de clitoris in de buurt komt geniet deze hotspot ook een beetje mee.

Jive heeft meer opties om met de hand te bedienen dan LUSH 2. Speel je ook graag zonder de APP dan heb je meer aan Jive.

Afmeting: 92 x 36mm
Totale lengte: 175
Handmatige te bedienen standen: 10
Prijs: 119,00

Ook interessant