Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

De beste sekstip

Put a ring on it!

PUT A RING ON IT

Dé sekstip: een vibrerende cockring

De tip voor een upgrade van jouw seksleven? Dat is samen genieten van een vibrerende cockring voor koppels (eenmaal geprobeerd wil je nooit meer anders). Dus vraag je ons wat is in 2023 de sekstip? Dan is een vibrerende cockring ons antwoord.

Het klinkt misschien niet heel sexy maar geloof ons dit is echt de tip voor extra stimulatie tijdens de seks. Daarom hebben we een mooie samenvatting gemaakt van alles wat je moet weten over hoe cockringen werken, hoe je ze moet gebruiken en waarom je ervoor kiest bijvoorbeeld een cockring met afstandsbediening te bestellen.

Doel van een Cockring

Doordat een cockring de schacht van de penis vernauwt wordt de terugstroming tijdens de bloedcirculatie tegen gehouden, zodat het bloed wel naar de penis kan stromen, maar het uitstromende bloed wordt beperkt door de ring. Hierdoor blijft de penis langer hard. Het kan dus een oplossing zijn bij het verliezen van de erectie. Sommige mannen helpt het ook om klaarkomen uit te stellen.

Bij een vibrerende cockring zit er een vibrerend deel aan de ring. Dit zorgt voor handsfree stimulatie. Draagt hij dit deel naar boven dan komt deze tijdens de seks tegen de clitoris aan (bij de meeste standjes dan). Dit zorgt bij vrouwen voor extra stimulatie van de clitoris om gemakkelijker tot een hoogtepunt te komen.

tips gebruik cockring

Andere leuke tips voor gebruik van de cockring

Wees vooral creatief met een vibrerende cockring. Gebruik hem bijvoorbeeld als vinger vibrator om haar clitoris mee te stimuleren door je vingers door de ring te steken. Of geef hem een heerlijke blowjob terwijl hij tegelijkertijd geniet van de vibraties tegen zijn ballen.

Er zijn ook vibrerende cockringen die te bedienen zijn met een afstandsbediening of zelfs via de APP. Draag de cockring dus eens stiekem buiten de deur. Of speel met elkaar op (grote) afstand via de APP.

Cockring kopen – waar te beginnen?

Voordat we ingaan op de nieuwe state-of-the-art vibrerende siliconen penisringen van hoge kwaliteit, eerst een stapje terug naar de – gewone, betrouwbare simpele cockringen. Hoewel eenvoudige plastic of siliconen ringen prima geschikt zijn voor beginners die willen experimenteren, kan het een uitdaging zijn om de juiste ring te vinden die bij jou of je partner past en de bloedstroom beperkt voor een krachtige erectie. Deze moet natuurlijk goed maar niet te strak aanvoelen.

En hoe weet ik de juiste maat? Meten is weten in dit geval! Je meet de diameter die nodig hebt op door de omtrek te meten van het gebied dat je wil omringen. Dit kan zijn door de omtrek om je schacht of achter je ballen en over je piemel te meten, deze omtrek deel je door 3,14 en dan heb je de diameter van dat gebied.
LET OP: deze meting doe je bij een slappe penis!

Hoe doe je hem om?

Zorg ervoor dat de penis slap is of half rechtop staat. Gebruik een glijmiddel op waterbasis rond de basis van de penis zodat de cockring niet aan de huid blijft plakken, haartjes blijft haken of een gevoelige plek bekneld raakt. Strek de cockring open en plaats hem rond de penis, een paar centimeter van de basis af. Eenmaal op de schacht schuif je de ring tegen het lichaam.

Als je een cockring om de schacht en het scrotum draagt, rek de ring dan groter uit en plaats hem tegelijkertijd om beide. Vergeet ook niet om het scrotum te in te smeren, anders kan er pijnlijk haar tussen komen indien je deze niet scheert.

Begin de seks zoals je normaal zou doen. Cockringen zijn ook ongelooflijke sensuele versterkers om te gebruiken tijdens orale seks, handjobs en masturbatie.

Verwijder de penisring na het klaarkomen, of laat nooit langer dan 20-30 minuten zitten. Als je een siliconen speeltje gebruikt (wat geweldig is voor beginners omdat het zacht en rekbaar is), zorg er dan voor dat je een glijmiddel op waterbasis gebruikt. Het gebruik van een siliconen glijmiddel met een siliconen speeltje kan het speeltje zelf zelfs afbreken.

Heb je moeite met af doen? Blijf rustig. Je kunt ook proberen ijs te gebruiken om je erectie letterlijk te verkleinen en de zwelling te verminderen als dat nodig is.

Krachtige vibraties werken voor mannen – feit of fictie?

Een van de grootste mythes over mannelijk genot is dat vibraties alleen gunstig zijn voor vrouwen: absoluut niet waar. Mannen zullen zeker genieten om het een hardere erectie te ervaren, plus intens plezierige vibraties voor hen en hun partner. Geloof ons – je moet er zeker één proberen en ontdekken waar de hype over gaat. Wij raden vooral de Fun Factory NOS en Lelo TOR 3 aan. Beide krachtige, hoogwaardige vibrerende cockringen van super zachte siliconen met aan de bovenzijde een krachtige motor. Deze laatste Lelo Tor 3 is zelfs met App te bedienen.

lelo tor 3 vibrerende cockring met app

Cockringen voor koppels

Oké, dit is waarom vibrerende cockringen de toekomst van seks zijn: niet alleen beperkt het de bloedstroom waardoor je erectie aangenaam keihard wordt, het stuurt ook krachtige trillingen door je schacht, en het ontwerp schiet trillingen rechtstreeks naar je partner voor stimulatie van de clitoris en/of andere gevoelige gebieden.

Het is net alsof je een handsfree vibrator hebt met tegelijkertijd de geneugten van diepe, penetrerende seks, wat zorgt voor een alles-in-een full body- en geestverruimende ervaring.

Koop een cockring die beiden verwent

Zoals je misschien al geraden hebt: het wordt alleen maar beter. Het maakt niet uit wat je ervaringsniveau is met dit soort seksspeeltjes, er zal altijd wel een speeltje zijn dat overeenkomt met je eigen ervaringsniveau, en er is er altijd een die je zal helpen je horizon te verbreden en je naar het volgende niveau zal brengen — een soort van goede training.

Dit is waar bijvoorbeeld de  Svakom Winnie 2. Deze cockring is een ander innovatief ontwerp met een krachtige motor in de grotere bovenkant van het ontwerp die kan worden omgedraaid om verbazingwekkende vibratie sensaties naar het perineum van de drager te sturen voor meer plezier, of kan bovenop gedragen worden voor stimulatie van de clitoris.

Terwijl de motor zich in het uitstekende deel bevindt, zal zijn kracht de opwindende trillingen door alle betrokken genitaliën sturen. Hot tip: houd tijdens intense penetratie de penis stevig in je partner om vibraties naar beide partijen te sturen. Het zal een golf van plezier door je hele lichaam sturen. Het zachte, flexibele siliconen materiaal zal ook opwarmen tot je lichaamstemperatuur voor een ongelooflijke ervaring.
Ow en vergeet die afstandsbediening niet bij deze Svakom Winnie 2!

De vibrerende cockring helpt de orgasme-kloof te sluiten?

Onderzoek toont voortdurend aan dat de orgasme-kloof reëel is: studies tonen aan dat heteromannen veel vaker een orgasme krijgen dan hetero- en biseksuele vrouwen. Bovendien wordt het steeds meer een bekend feit dat seks met penetratie niet genoeg stimulatie biedt om het vrouwelijk lichaam zo vaak tot een orgasme te brengen als mannen.

Luxe seksspeeltjes zoals de vibrerende cockring die plezier biedt aan zowel mannen als vrouwen pakken deze kloof echt aan en bieden een broodnodige oplossing voor de plezierkloof in het algemeen. Hopelijk, hoe meer bewustzijn deze discussie creëert, hoe meer het voor stellen zal worden genormaliseerd om creatieve oplossingen te zoeken om deze kloof te dichten.

Cockring weetjes

Twee andere belangrijke dingen die je misschien nog niet wist over de wonderbaarlijke cockring: seksuologen raden aan om een cockring maximaal 30 minuten per keer te dragen, dus ga alsjeblieft voorzichtig te werk — vooral als je met dit speeltje aan een nieuw avontuur begint.

Sommige gevorderde gebruikers proberen de ring ook graag om het scrotum te doen om dat intens bevredigende “cupping” -effect te creëren om zo ook meer trillingen en beperking naar de testikels te sturen. Maar als je de c-ring om het scrotum doet, zorg er dan voor dat je een zeer rekbaar siliconen speeltje gebruikt – dus niets van plastic voor dit soort spel.

En tot slot, misschien wel het belangrijkste dat je moet weten voordat je alleen of met een partner aan de c-ringreis begint: maak je speeltje goed schoon na gebruik.

Koop een hoogwaardige toycleaner. Na gebruik opspuiten en afnemen met een schone, droge doek. Laat het volledig aan de lucht drogen voordat je het opbergt

 

Ook interessant