Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Wat is het verschil? Een review

Fun Factory Miss Bi Vs. Lady Bi

Beide van Fun Factory: Miss Bi en Lady Bi.

Twee zusjes uit de dual-vibrator-lijn van Fun Factory. Ik mocht ze testen en vergelijken:-)

Lieve Fun Factory ik ben vanaf nu jullie nummer 1 fan! Ohhh my God ze zijn beide geweldig. ( Lieve Lau kom maar door met de rest van Fun Factory ik test ze heel graag allemaal voor je !) Maar wat zijn de verschillen tussen deze twee krachtpatsers? Miss Steel krijgt deze vraag vaak van haar klanten . Daar ga ik jullie nu antwoord op geven.

The Look

Miss Bi en Lady Bi heb ik eerst voor jullie naast elkaar gelegd. Direct is het verschil in formaat te zien. Miss Bi is vrij kort maar wel lekker dik bij de schacht. Lady Bi is een stuk langer ( 5,5 cm) en de bolling loopt iets langer uit over de schacht, maar net als Miss Bi een stevige vibrator waar je een lekker vol gevoel van krijgt. Miss Bi heeft een langere en bredere clitoris verwenner maar beide zijn daar voorzien van tweede motortje in dit clitoris gedeelte. Dual Vibrators dus met twee motortjes om je van binnen en van buiten te doen genieten van hun plagende vibraties.

FlexiFun-Technologie™

Dit is een naam die Fun Factory gegeven heeft aan de techniek die hun Vibrators flexibel maakt. Miss Bi en Lady Bi kan je buigen maar ondanks dat blijven ze lekker stevig.

verschil lady bi miss bi blogHierdoor vormt de vibrator zich makkelijk naar je lichaam en bereik je de plekjes die jij wilt. De buitenkant voelt aangenaam zacht aan en is gemaakt van medisch siliconen. De Vibrators zijn waterdicht dus ook lekker om eens in bad of onder de douche te gebruiken.

Opladen & bedienen

Beide Vibrators zijn oplaadbaar via het click ’n charge systeem. Het bijgeleverde USB kabeltje klikt d.m.v. een magneetje vast aan de vibrator. Heel makkelijk. De 3 trilintensiteiten en 3 vibratiepatronen zijn in beide sexspeeltjes te vinden in de schacht en het clitoris gedeelte. Afzonderlijk zijn deze motortjes te bedienen. Dus je kan ook alleen de schacht of alleen het clitoris gedeelte laten trillen. Tevens is er de mogelijkheid om de voor jou lekkerste combi op te slaan.

Bedienen doe je de Rabbit Vibrators me de LOOP-handle. Makkelijk vast te houden dit ronde handvat en nog makkelijker te bedienen tijdens gebruik ook voor je partner wanneer je de controle uit handen geeft. Met 1 druk op de rode Fun knop gaat de vibrator aan of uit. Met de andere 2 knopjes bedien je de schacht en de clitoris verwenner.

Diepe Vibraties

Nu komen we bij wat ik zo te gek vind aan deze Vibrators. De trillingen zijn zo waanzinnig sterk en diep. Je kan ze bijna vergelijken met de intense trillingen van een Europe Magic wand of Hitachi Wand Massager. Gewoon alleen tegen je clitje zetten is al een feest.

Het Verschil

Het verschil is dat de kortere Miss Bi met de gebogen neus direct tegen je G-Spot trilt en de Lady Bi met haar lengte en gebogen neus je A-Spot raakt die vlak voor je baarmoederhals ligt. Dieper dus dan de G-Spot ligt dit plekje. De bolle schacht van de Lady Bi zorgt ervoor dat je de trillingen ook bij je G-Spot voelt dus Lady Bi verwent je eigenlijk op 1 plekje meer dan Miss Bi. ( Maar je kan Lady Bi ook minder diep inbrengen en haar neus laten trillen op je G-Spot ).

Mijn Ervaring

Het puntje van de Lady Bi trilt inderdaad heerlijk hard tot diep in me en dat is zo een lekker gevoel. Ook de bolling voel ik goed en de trillingen lijken eigenlijk overal te zijn. Ik begin van genot een vibrator altijd vanzelf op en neer te bewegen en de Lady Bi in en uit bewegen vind ik lekkerder dan bij Miss Bi. Komt eigenlijk gewoon omdat deze langer is. De trillingen zijn echter zo lekker van beide vibrators dat je bij Miss Bi met z’n neusje op je G-Spot niks te kort komt. Maar hij is korter dus in en uit bewegen vind ik bij Miss Bi minder maar heen en weer is bij Miss Bi wel onwijs lekker. Zo plaag je jezelf afwisselend met de druk op je clitoris en G-Spot. Van de Lady Bi vind ik de intieme vibraties in mij wel steviger en harder aanvoelen.

Het uitsteeksel van Miss Bi dat tegen je clitoris trilt is breder dan bij Lady Bi en gaf mij een bizar overheerlijk gevoel tegen mijn clitoris maar ook daar omheen. De vibraties van dit clitoristrillertje was voor mij zinderen van genot. Bij Lady Bi is deze wat puntiger en gerichter. Maar misschien vind jij dat laatste wel veel lekkerder?

Conclusie

Beide ondanks dat ze op elkaar lijken toch heel anders dus. Maar even lekker. Kort samen gevat kan ik zeggen : zoek je een heerlijke clitoris stimulatie en een lekker vol gevoel tegelijkertijd met aangename vibraties tegen je G-spot kies dan de Miss Bi. Wil je van binnen harder verwend worden kies dan Lady Bi.

 

Ook interessant