Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Review van de Buurman

Review Womanizer Wave

Van tijd tot tijd kijken mijn lieve buurvrouw – een weduwe van 70-plus – en ik op de site van Miss Steel, soms omdat we nieuwsgierig zijn, soms naar aanleiding van een nieuwsbrief. In een nieuwsbrief van enige tijd geleden werd de Womanizer Wave douchekop geïntroduceerd. Mijn lieve buurvrouw is een enthousiaste gebruikster van de speeltjes van Womanizer geworden sinds zij de Premium 2 en de Duo 2 van dit merk gebruikt.

Waarom de Womanizer Wave?

Zij las op de site van Miss Steel de beschrijving van de Womanizer Wave met extra aandacht en ik hoorde haar verzuchten dat zij er nog steeds spijt van had dat zij de douchekop uit haar vorige huis, na het overlijden van haar man, niet had meegenomen naar de woning waar zij nu woont. Ik bleef stil, leidde haar aandacht af, want ik had al een idee voor haar verjaardag.

Het gemis van de ‘oude’ douchekop van mijn lieve buurvrouw is niet vreemd, want naar wat ik online gelezen heb, blijkt uit onderzoek dat wereldwijd zo’n 60 procent van de vrouwen zichzelf wel eens bevredigd heeft onder de douche of in het bad. Zo’n 41 procent zegt dat zij dit voor eerst deden nog vóór zij 18 jaar waren.

U kunt waarschijnlijk wel begrijpen dat, nadat mijn lieve buurvrouw het papier van haar kadootje had gescheurd, zij het gelijk herkende. Ik moest even naar adem snakken omdat zij mij met haar mollige lijf in haar enthousiasme zowat smoorde, zo blij was zij. Ik had, uit discretie, gewacht tot al het bezoek was vertrokken.

Hoe zit de douchekop in elkaar?

Naast dat het een mooi gevormde douchekop is die in een stevige doos met informatieve opdruk zit, is het tevens een clit stimulator via een watermassage. Maar de douchekop kan natuurlijk ook de borsten, met name de tepels, en overige erogene zones prima verwennen. Hij is ontwikkeld door Womanizer in samenwerking met HansGrohe, een bekende in badkameraccessoires.

De douchekop wordt als volgt beschreven: De ‘PowderRain’ is een aangename douche, die aanvoelt als een warme mist van tropische regen voor een sensuele massage, maar ook naar wens als een verfrissende, zachte regenbui, als u het schuifje naar boven verplaatst. De PleasureJet geeft een constante, ritmische stimulatie en kan u, juist gericht, tot grote hoogtes brengen. De PleasureWhirl is verrassend, lekker, en plagend onvoorspelbaar. Dit gedeelte produceert een meer wervelende versie van de delicate, mistachtige stroom van PowderRain. Hij heeft de perfecte maat en is gepositioneerd voor gebruik op de clitoris en is zacht flirterig, ergens tussen een streling en een kietelen in. Dat belooft dus veel!

PowderRain is ongetwijfeld o.a. een zeer aangename wake-up call in de ochtend, maar ook in de avond kan hij weldadig aanvoelen. De douchekop is een product dat meerdere mogelijkheden heeft en hoewel hij heerlijk is om mee te douchen, is hij in zijn rol als seksspeeltje een echte gamer. Hij stimuleert, plaagt en prikkelt, en functioneert zeer goed als voorloper van het voorspel. Dat zal later ook blijken nadat mijn lieve buurvrouw samen met mij gedoucht heeft.

De drievoudige jets van de PleasureWhirl bevinden zich bovenaan de douchekop, terwijl het enkele PleasureJet-mondstuk zich in het bovenste gedeelte van de PowderRain-uitlaten bevindt. De intensiteitsschuifregelaar vraagt een simpele duw omhoog voor maximale intensiteit of omlaag voor verminderde druk.

Het device is te bedienen met één knop, wat wel zo fijn is voor mijn lieve buurvrouw. Even voor de duidelijkheid, het is geen inbrengbaar speeltje. Evenals het niet de bedoeling is de (intensieve) straal in de vagina te laten spuiten. Verder valt er weinig meer over te vertellen, naast dat er een EcoSmart-technologie van Hansgrohe is toegepast, welke een waterbesparing van zo’n 60% oplevert.

Let op: Zorg dat (vooral in het begin) de straal op je clit niet te heet is, dat kan erg onaangenaam zijn.
En ook dit: Wat je vooral niet moet doen, douchegel! Hoe lekker het ook ruikt en hoe glad het ook voelt, gebruik geen douchegel bij je intieme zones. Deze verstoren je natuurlijke PH waarde en dit kan zorgen voor irritaties en zelfs schimmels.

Er is keuze uit drie kleuren: chroom, zwart en wit en hij is gemaakt van ABS-kunststof. Hij heeft een mooie vormgeving vind ik.

Hoe zit het in de praktijk?

 

Goed, al die technische informatie vindt mijn lieve buurvrouw minder belangrijk, deze passionele vrouw wil erváren (en laat de uitleg liever aan mij over, ik heb me al voorbereid). Want ik ken mijn lieve buurvrouw inmiddels redelijk, we hebben al ruim een jaar naar beider tevredenheid een ‘fwb’. Het komt dus niet als een verrassing dat zij mij vraagt om vannacht bij haar te blijven en ik heb er al op gerekend. Niet dat ik iets van huis mee hoef te nemen, er staat bij mijn lieve buurvrouw altijd een (elektrische) tandenborstel in de badkamer voor me klaar, nachtkleding is bij haar overbodig.

Het wisselen van de douchekop stelt weinig voor, de oude loskoppelen en de nieuwe aansluiten, dat kan niet misgaan. Misschien in sommige gevallen eventjes iets extra kracht zetten om het los te maken en goed vast te zetten. Vergeet het filtertje niet bij het vastzetten.

Eigenlijk wil ik, omdat de douchekop eenvoudig te bedienen is, mijn lieve buurvrouw alleen in de douchecabine laten, hoewel we wel regelmatig samen douchen. De cabine is, vanwege de omvang van haar heerlijke lijf, net wat te krap voor uitgebreide ‘gymnastiekoefeningen’ met z’n tweeën. Maar voor het geval dat, heeft mijn lieve buurvrouw altijd een laag opstapje staan, ik laat aan de fantasie over waarvoor. Ik heb al in een andere review aangegeven dat mijn lieve buurvrouw voor onze ‘oefeningen’ liever haar slaapkamer kiest. Maar goed, het kan verkeren.

Mijn lieve buurvrouw geeft aan dat zij graag heeft dat ik erbij ben, om zo nodig ‘assistentie’ te verlenen. Maar ik weet best wel dat het bij haar vooral bijdraagt aan ‘het gevoel’. Het is opwindender, zo werkt het ook bij mij. Na van onze kleding te zijn ontdaan, stappen we in de douchecabine en draaien de thermostaatkraan open. Al snel komen we erachter dat deze douchekop een ‘eenpersoons’ douchekop is. Dat komt m.i. door de smalle vormgeving, deze is zo gemaakt om het ‘extra’ van het device beter te kunnen plaatsen tussen de dijen. Ik heb zelf een grote, ronde douchekop en dat is in praktisch opzicht hiervoor minder ‘handelbaar’, dat heb ik gemerkt toen mijn lieve buurvrouw dit bij mij thuis eens wilde proberen met de massagestraal. Mijn lieve buurvrouw heeft het ook in de gaten en zegt zacht: “Kom maar dicht tegen me aan staan jongen.” Ik doe wat zij vraagt maar moet genoegen nemen met wat milde spettertjes, die van haar lichaam op mij spatten. Niet erg hoor, deze douchekop is vooral aangeschaft voor het plezier van mijn lieve buurvrouw tenslotte. Maar wellicht is de verdeling van de douchestraal beter bij twee slanke mensen.

De PowderRain voelt als een zachte, weldadige tropische regenbui na een dag hard werken. We hebben wel de kraan helemaal opengedraaid, de straal is minder sterk dan met de ‘oude’ douchekop; dat heeft wellicht met de waterbesparende EcoSmart technologie te maken. De thermostaat is ingesteld op iets warmer dan handwarm, dat is voldoende omdat het altijd warm is in de badkamer van mijn lieve buurvrouw.

womanizer wave uitleg

Review Womanizer Wave

Goed, ik laat na enige tijd mijn lieve buurvrouw zien hoe eenvoudig het is om de douchekop om te schakelen naar de massagestand met de grote knop, het kan niet missen. De gekozen instelling heet de PleasureWhirl en is meer gericht op ontspanning. Het is geoptimaliseerd voor beweging en voelt vederlicht aan, maar stimuleert en verrast op verschillende momenten en bij verschillende bewegingen, laat mijn lieve buurvrouw mij weten.

Mijn lieve buurvrouw is een erg gevoelige vrouw, soms is een subtiele aanraking al genoeg om haar te laten sidderen. Aan de manier, zoals zij mij aankijkt, zie ik hoe zij geniet, de passie in haar ogen maakt het nóg opwindender. Ik neem de tijd om de douchekop met de wervelende massagestraal over het lichaam van mijn lieve buurvrouw te laten dwalen, we hebben geen haast. Het is het eerste gebruik en we moeten de mogelijkheden en effecten natuurlijk nog ontdekken. Ik zie dat mijn lieve buurvrouw haar ogen nu heeft gesloten om van de massagestraal te genieten.

Mijn lieve buurvrouw fluistert dat zij het nu wel wil voelen. Mijn lieve buurvrouw richt de wervelende massagestraal op haar clit en kijkt mij al snel verheerlijkt aan.

Maar goed, de jet-instelling is de PleasureJet, en dat geeft een andere stimulatie, een ritmisch, constante straal. En die is sterker, stabieler en meer gericht op het verkrijgen van het orgasme. Het geeft in eerste instantie even een lichte schrikreactie bij mijn buurvrouw nadat zij op de grote knop heeft gedrukt, maar ik help snel mijn lieve buurvrouw door de schuifregelaar in een zachtere stand te zetten.

Ik laat mijn lieve buurvrouw weten dat je de stralen kan afwisselen met verschillende temperaturen van de thermostaat voor de clit stimulatie, maar zij laat me weten eerst van deze stand te willen genieten. En dan zie je dat er over de vormgeving is nagedacht, mijn lieve buurvrouw kan het precies richten zoals zij het graag heeft en dat was niet gelukt met haar ‘oude’ douchekop.

Mijn lieve buurvrouw kijkt me steeds gepassioneerder aan, ik zie in haar ogen hoe zij van haar orgasme geniet. Zij is zeer tevreden over de Womanizer Wave douchekop, laat zij me weten als zij weer wat op adem is.

Samengevat

De Womanizer Wave douchekop is door zijn veelzijdigheid voor mijn lieve buurvrouw, naast haar andere speeltjes, een zeer welkome toevoeging. Naast dat het een mooi gevormde, aangename douchekop is, heeft het een vrouwvriendelijke toevoeging, als je daarvoor in de stemming bent. Want dat is wel een vereiste als je het ‘maximale’ wil ervaren. Mijn lieve buurvrouw is altijd wel in de stemming sinds zij ervaren heeft hoe weldadig seks kan zijn. Ik merk dat het gebruik van deze douchekop haar verlangen nog verder verhoogd, dat is wel gebleken na een paar keer gebruik. Mijn lieve buurvrouw kennende, maakt zij er dagelijks gebruik van. Gezamenlijk de douchekop gebruiken is m.i. alleen voor slanke stelletjes weggelegd, de vormgeving spreidt niet een erg brede straal. Ook voor dit device geldt dat het leeftijdloos is, zo blijkt wel weer aan het genot die het mijn lieve buurvrouw bracht.
Het is de investering meer dan waard en bij aanschaf zal de douchekop u veel plezier bezorgen, alleen of samen. Het is in ieder geval een heerlijke start van de dag, vindt mijn lieve buurvrouw.

Met wederom dank aan mijn lieve buurvrouw en een warme groet van ons beiden,

De Buurman.

P.s. Mijn lieve buurvrouw laat mij weten dat de ‘Wave’ haar ‘s morgens zo in de stemming brengt dat zij daarna al een paar keer terug naar bed is gegaan om zich door haar ‘Snail’ te laten verwennen.

NB1. Waterdruk, deze is van belang voor de werking cq kracht van de straal, dat kan variëren, ook mede afhankelijk van het tijdstip van de dag als het waterverbruik in de omgeving groot is.

NB2. Sensitiviteit, de Womanizer Wave doet zijn werk, ongetwijfeld, zij het dat de werking wel sterk afhankelijk is van de sensitiviteit van de gebruikster op dat moment.

NB3. Één ding is duidelijk, ik zal moeten omzien naar een elektrische boiler of een elektrische instant heater voor de douche, want mijn lieve buurvrouw zal met de Womanizer Wave douchekop meer tijd in de douchecabine doorbrengen dan gewoonlijk, dat is wel zeker. En het is haar gegund hoor!

 

Ook interessant