Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Review Snail Vibe Curve

Review Snail Vibe Curve

Wat vinden Buurman & Buurvrouw van deze bijzondere Rabbit?

In de blogs van Miss Steel mochten mijn buurvrouw en ik al eerder een review geven over de ervaringen van de Womanizer Duo 2 en de Svakom Tammy, wat we met plezier gedaan hebben.

Deze keer delen wij onze ervaring over de nieuwe Snail Vibe Curve.

Leeftijd is geen issue bij Sextoys

Dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om te genieten van de nieuwste seksspeeltjes, bewijst wel het enthousiasme van mijn lieve buurvrouw, een weduwe van 70 plus. Ik heb met haar spontaan een ‘fwb’ gekregen, een half jaar nadat  ik (37) gescheiden was. Het zal misschien wat vreemd over komen bij sommigen, maar de onbelemmerde passie, die mijn lieve buurvrouw legt in ons samenzijn, laat het leeftijdsverschil vervagen. Ik denk dat ik niet de enige ben die een dergelijke ‘fwb’ heeft. Ook haar mollige figuur hindert ons niet, het geeft in ons geval een extra dimensie als we elkaar plezieren, ik houd er wel van. Ik heb al eerder laten weten, het is slechts een mindset, en als je die code weet te kraken dan blijft alleen genieten over. En dat doet mijn lieve buurvrouw!

Chatten met Miss Steel

Na een (zoals mijn Buurvrouw mij liet weten) saai huwelijk ziet ze in mij een herkansing en wil daar het maximale van ervaren. Daar horen sinds enige tijd ook sex speeltjes bij, aangezien ik door werkzaamheden niet altijd voor deze passionele vrouw beschikbaar ben. En daar maakt zij dankbaar gebruik van, zij is hiermee, zoals zij mij liet weten, buiten haar comfort zone gestapt en heeft er geen spijt van. Zonder enige schroom kan zij optimaal genieten zolang het haar gegeven is.

Nou, dan is het ‘nieuwe’ speeltje, de Snail Vibe Curve, een toevoeging die haar nieuwe extases brengt, na wat onwennigheid in aanvang.

Na voorzichtig te zijn begonnen met de Womanizer Premium 2, is na een tevreden chat sessie met de klantenservice tot aanschaf van de Womanizer Duo 2 overgegaan, deze stimuleert zowel de G spot als de clitoris en is nog steeds een bijzondere ervaring voor mijn lieve buurvrouw. Over de chat sessie, Miss Steel heeft gelukkig een chat functie op de site, waarbij je een medewerkster van de klantenservice krijgt. Dat werkt een stuk beter dan de botchat functie bij sommige andere sites. De robot daar is over het algemeen een nitwit, het begrijpt maar weinig vragen en roept alleen maar frustratie op. Ik spreek dan ook de wens uit dat Miss Steel deze chat functie in de toekomst niet gaat wijzigen. (“Wij laten deze zo als het is;-)”)

De eerste indruk van de buurman over Snail Vibe Curve

Ik dwaal  af, het gaat tenslotte om het testen van de Snail Vibe Curve, die mijn lieve buurvrouw overigens van Miss Steel mocht testen, na overleg in de chat sessie met een vriendelijke medewerkster. Ik ben namelijk van plan om binnenkort de Womanizer Wave Douchekop voor haar aan te schaffen, maar dat is nog een verrassing voor haar verjaardag, evenals het mogen testen van de Snail Vibe Curve.

De Snail Vibe Curve is snel bezorgd, en degelijk verpakt. Omdat ik inmiddels weet dat mijn lieve buurvrouw nieuwsgierig is en een nieuwigheid graag direct wil proberen, heb ik van tevoren het speeltje uitgepakt om het alvast op te laden. Dat was echter niet nodig bleek, het was al opgeladen. Bij het opladen knippert er een ledlampje totdat het volledig is opgeladen en straalt dan een vaste gloed uit. Het opladen van het device duurt doorgaans ongeveer twee uur voor één uur gebruik. Ik heb uit voorzorg en voor de hygiëne het device alvast met een toycleaner behandeld.

Het device zit in een eenvoudige kartonnen doos met informatieve opdruk, maar die geopend toont het een prachtig stevig etui, waarin het speeltje zit, tezamen met een oplaadkabel en een manual.  Ik moet eerlijk zeggen, het is een nogal futuristisch uitziend apparaat, afwijkend van alle andere ‘rabbit’ speeltjes, waar dit device toe behoort.  Een groot voordeel is dat, bij het heen en weer bewegen in de vagina de clitorisbal door de beweegbare krulling tegen de clit blijft in tegenstelling tot andere ‘rabbit’ speeltjes.

Het verschil met de eerste Snail Vibe

Het is de versie 2.0 van de Snail Vibe, met een paar aanmerkelijke verschillen. Op de nieuwe versie zit in het handvat een opening/ring ipv een bal om het vast te houden, en dat zorgt voor een betere grip. Ook heeft de clitorisbal ribbels gekregen, die niet alleen voor extra stimulatie zorgt maar ook voorkomt dat het aangebrachte glijmiddel (gebruik altijd die op waterbasis – wees niet spaarzaam)  beter blijft zitten zodat de clit optimaal vochtig blijft, wat zeker prettig is voor oude(re) vrouwen. Ook het gedeelte, welke in de vagina gaat, is nu licht gebogen in tegenstelling tot de 1e versie, zodat stimulatie van de G spot optimaler is.

Het heeft verschillende instellingen, met verschillende vibratie effecten, voor zowel de clitorisbal, als het gedeelte welke ingebracht wordt. Afzonderlijk of tezamen te regelen met dus verschillende stimulaties, zowel in patronen als sterkte. Deze mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat het device wel wat kilometers moet maken om alle mogelijkheden te kunnen ervaren.

Blijdschap

Goed, op naar mijn lieve buurvrouw, die mij zoals altijd hartelijk met open armen ontvangt. Sinds wij samen onze ‘fwb’ delen en ik de Womanizers bij haar geïntroduceerd heb, is haar nieuwsgierigheid toegenomen en kijken we af en toe op de site van Miss Steel. Zij leest de beschrijving  van sommige speeltjes uitvoerig en het is amusant haar commentaar dan te horen.  Ik weet dat zij de aparte vormgeving van de Snail Vibe Curve zeer intrigerend vond. Wat zal de verrassing groot zijn als zij deze uitpakt. En inderdaad, zij smoorde me zowat in haar intense omhelzing van blijdschap.

Na de nodige voorbereidingen het manual nog even doorgenomen, de vier bedieningsknopjes op het device zijn niet erg duidelijk te onderscheiden  en het manuel heeft wel erg kleine letters, en is overigens niet in de Nederlandse taal. Mijn lieve buurvrouw vindt dat allemaal minder interessant en zit vooral naar het indrukwekkende device te loeren, merk ik. En, zoals al snel zou blijken, het device werkt erg intuïtief.

Goed, zoals bij een vorige review al beschreven is, hebben wij geen enkele schroom voor elkaar en heb ik mijn lieve buurvrouw ‘geholpen’ met het eerste gebruik. Dat is niet omdat zij zo onbeholpen is, maar omdat ze dit ook wel zo prettig vind, om het maar bescheiden uit te drukken. Zoals toen bij het eerste gebruik van de Womanizer Duo, worden er nu geen verwachtingen geschept en dat maakt het verkennen ontspannender (en leuker).

Samen ontdekken buurman en buurvrouw de Snail Vibe Curve

Nogmaals, zoals bij veel speeltjes, gebruik ruim voldoende glijmiddel, en daar het device van siliconen gemaakt is, gebruik deze op waterbasis. Ook haar vagina en clitoris worden met het glijmiddel behandeld.

Ik begeleid dus de hand van mijn lieve buurvrouw en laat haar de knoppen bij het handvat voelen. Het blijkt, hoewel het moeilijk zichtbaar is op het device, dat het onderste set knopjes voor de “G spot-vibratie” is en de bovenste knopjes voor de “bol/clit-stimulatie. Lang indrukken zette de vibratie in beweging, alsook lang indrukken van het knopje daarnaast. Ik kan dus zien of er een of twee (paarse) lampjes  branden. Met de + knopjes kort indrukken kan je het device krachtiger naar wens laten vibreren. Een groot voordeel is, maar ook een pré, dat het device fluisterstil is.

We hebben afgesproken dat mijn lieve buurvrouw ontspannen achterover gaat liggen en ik haar hand begeleid, ook met rustig inbrengen en terug laten komen van het ‘interne’ gedeelte. Het is even positioneren, maar dan zit de bol goed tegen haar clit. En dan gebeurd het, hier wordt zichtbaar hoe ingenieus het device is ontworpen, begeleid ik de hand van mijn lieve buurvrouw om het device verder bij haar naar binnen te brengen, de bol ‘rolt’ (met zijn ribbels) over haar clit en blijft deze stimuleren, in tegenstelling tot andere ‘rabbit’ devices die dit niet doen. Het klinkt misschien allemaal wat klinisch maar het tegendeel is waar; het is zowel spannend als opwindend om samen te doen. Mijn lieve buurvrouw houdt haar adem in, het device voelt zo stevig aan dat ze fluistert dat het voelt alsof ìk het ben die gedeeltelijk in haar zit.

Een compliment voor mij, óf voor het device, ik zal het niet weten want mijn lieve buurvrouw laat zich helemaal meevoeren in de werking van het device, zeker nadat ik met haar vinger willekeurig op een knopje druk. Het patroon verander in, zoals mijn lieve buurvrouw mij fluisterend laat weten, trillende golfbewegingen. De motoren zijn krachtiger dan die van de Womanizer Duo 2 en dat geeft ook het nodige effect. Mijn lieve buurvrouw heeft ondervonden dat het zich volledig overgeven haar het hoogste genot geeft, het heeft er ook mee te maken dat zij mij volledig is gaan vertrouwen nadat ze merkte dat het samenzijn met haar van mijn kant niet eenmalig zou blijven. Dit helpt er mede aan dat bij gebruik van de eerste keer van het device deze overgave haar diep raakt.

Haar orgasme is bij die eerste keer al intens en mijn buurvrouw kijkt mij verrast en gelukzalig aan. Het doet me goed dat zij hier zo van geniet en ze wil meer, laat ze me weten. Ik druk dan ook haar vinger weer op een knop op het handvat voor een andere variatie, deze heeft weer een andere puls, meer een stootbeweging.  Mijn lieve buurvrouw laat weten dat deze stand met korte onderbrekingen haar nog sterker stimuleert.

Creatief met Snail Vibe Curve

We hebben een groot deel van de middag samen doorgebracht, afwisselend met en zonder device. Na een uurtje gebruik moet het trouwens weer opgeladen worden, maar met ‘onderbrekingen’ tussendoor heb je er natuurlijk langer plezier van. Na het eerste gebruik gaat het bovenal intuïtief, het lukt mijn lieve buurvrouw al snel om zonder mij het device te bedienen en weet al hoe zij de met juiste knoppen voor haar  favoriete variatie  kan instellen. Dat was dus een snelcursus, ha, ha! Fijn dat ik  deel  uit mag maken om te zien hoe mijn lieve buurvrouw zo dankbaar gebruik van het device maakt, ik vind het heerlijk om naar haar gezicht te kijken als ze zo geniet van het nieuwe speeltje. En we zijn het samen eens dat de Snail Vibe Curve voor haar solo, maar ook onderdeel van ons samenzijn een waardevolle toevoeging is. Mijn lieve buurvrouw vind het o.a. fijn dat zij ontspannen met haar armen boven zich liggend door mij het device laat bedienen en de instellingen na een orgasme wijzig om weer de volgende golf over zich heen te laten stromen, en het is voor mij stimulerend om te zien hoe zij zo intens geniet.

Tussen het gebruik door laat mijn lieve buurvrouw me weten dat het device, bij verschillende instellingen, schuift, trilt, stoot, golft, klopt of masseert naar een nieuw orgasme. Mijn lieve buurvrouw kan, doordat zij zich zo onbelemmerd kan overgeven, vele orgasmes achter elkaar krijgen, ze laat het gewoon gebeuren, zegt ze me. Ik verbaas me er wel eens over maar het doet haar alleen naar meer verlangen. Ik heb al eens opgemerkt dat het een mindset is, niet meer, niet minder.

Mijn lieve buurvrouw is ook al zo creatief, dat zij, door het device omgekeerd en ondersteboven met het handvat op haar onderbuik te laten rusten, zij naar wens alleen haar clit kan laten stimuleren, dat vind ze voor de afwisseling, of om even bij te komen ook een erg prettig gevoel als zij de instelling op de lage stand zet.

Ik realiseer me eigenlijk, hoewel ik in de kracht van mijn leven ben, dat het device  onverslaanbaar is, wat betreft uithoudingsvermogen en de voortdurende hardheid, maar ook in variatiemogelijkheden gezien de vele instellingen. Daar kan ik niet tegenop, besef ik me. Maar toch zegt mijn lieve buurvrouw me dat er niets boven mij gaat, ik ben van vlees en bloed, geef haar warmte, praat met haar, voel haar goed aan, zeg haar wat ze graag van me hoort, en ziet vooral het verlangen bij mij naar haar toe in mijn ogen (en vice versa). Dat is belangrijker voor haar. Pfffft! 🥳

Conclusie review Snail Vibe Curve

Als ik zie wat de Snail Vibe Curve bij mijn lieve buurvrouw teweeg brengt, kan ik haast niets anders zeggen dat ik aan alle 70 plus vrouwen dit device wil aanbevelen, het maakt niet uit of je een partner hebt of alleenstaand, dit device zal je een opperste staat van bevrediging geven, onophoudelijk hoe je het maar wil. En als het al bij mijn lieve buurvrouw van 70 plus zo’n intens genot geeft, dan zal de jongere generatie er zeker volop van gaan genieten. Ik weet niet of de medewerksters van Miss Steel de Snail Vibe Curve al geprobeerd hebben, zo niet reserveer er een voor jezelf, je zal er beslist geen spijt van hebben.

Met innige dank van de buurvrouw voor het mogen testen van de Snail Vibe Curve,

en met vriendelijke groet,

De Buurman.

P.s., Tijdens het doornemen van deze review maakte ik de opmerking naar mijn lieve buurvrouw dat zij zeer waarschijnlijk de oudste ‘tester’ van sex speeltjes in Nederland is, wie weet ook wel van de wereld. Het ontlokte bij haar een grote glimlach en reageerde dat ze zich bevoorrecht voelt dit te mogen doen en dat ze hoopt dit wel vaker te mogen doen.

 

Ook interessant