Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Is de Womanizer DUO 2 ook geschikt voor oudere vrouwen?

Review Womanizer DUO 2

Review Womanizer DUO 2

Lees de eerlijk review van een klant

Wij zijn altijd heel blij met eerlijke reviews van onze klanten. Want een seksspeeltje is vaak een prijzige aanschaf maar je kunt hem niet testen en dan weer terug sturen. Reviews lezen is dan een goede manier om te weten te komen of een speeltje wel of niet bij jou past. Daarom bij deze een review van de Womanizer DUO 2 die een klant ons toestuurde. Of eigenlijk de buurman 😉

De buurman

Deze review plaats ik op verzoek van mijn buurvrouw, hoewel ik het voor haar aangeschaft hebt, is zij de (tevreden) gebruikster van de Womanizer Duo 2. Ik probeer alleen maar zo informatief te zijn.
Bij navraag bij de site van Womanizer.nl heeft een aardige mevrouw laten weten dat de Womanizer Duo 2 óók geschikt is voor vrouwen van 70-plus.

De buurvrouw (Leeftijd 70+)

Het is namelijk bestemd voor mijn buurvrouw van in de 70, waar ik (man, 36) na mijn scheiding een ‘fwb’ mee heb. Omdat ik vanwege mijn werk regelmatig  in het buitenland moet zijn, ben ik voor deze passionele vrouw niet altijd beschikbaar. Ik ben door Womanizer.nl doorverwezen naar Miss Steel, omdat mijn buurvrouw de Romp Flip Wand Massager, die op dat moment als extra cadeau werd aangeboden bij de site van Womanizer, niet nodig vond omdat ik vorig jaar al een Womanizer Premium 2 voor haar had gekocht, maar dat terzijde.

Oké, we hebben de Duo 2 samen bekeken, ik moet erbij vermelden dat mijn buurvrouw nog nooit een speeltje heeft gehad (de Premium 2 was haar eerste en enige tot dan) die zij bij zich in moet brengen en had daar twijfel bij. Maar het contact met de medewerkster heeft mijn buurvrouw gerustgesteld, ook de twijfel voor het gebruik i.v.m. haar overgewicht. De mogelijkheid voor de dubbele stimulatie spreekt haar erg aan. En de Duo 2 ziet er volgens mijn buurvrouw wel vriendelijk uit. Dus besteld (zij heeft de lila gekozen), tezamen met een bijbehorend cleaner, waterbasis glijmiddel, ontvangen, eerst opgeladen, weer netjes ingepakt en op naar de buurvrouw.

Oefening baart kunst

Samen uitgepakt, en met haar de gebruiksaanwijzing doorgenomen. Er zitten nogal wat mogelijkheden op, met bijbehorende knopjes die mijn buurvrouw wat moeilijk vond om te bedienen. Dat heb ik allemaal met haar doorgenomen, en natuurlijk uitgeprobeerd. Ik mag even opmerken dat, sinds wij een ‘fwb’ hebben, er geen enkele schroom tussen ons is.  Ik heb haar vingers tijdens het gebruik een beetje begeleid zodat zij zelf kon voelen en het verschil als zij op verschillende knopjes drukt. De eerste keer lukte het niet bij mijn buurvrouw, zoals gehoopt, van de zenuwen. Ik heb haar op een gegeven moment de Duo 2 op de middenstand laten zetten en geadviseerd, nadat het ingebracht was, haar benen bij elkaar te doen en de Duo 2 niet meer vast te houden. Dat had ik namelijk ergens in een andere review gelezen, dat werkte geweldig en dat had het nodige effect bij haar. Het heeft haar vertrouwen gegeven.

Ik ben dus weg gegaan voor mijn werk en gevraagd aan mijn buurvrouw hier mee te oefenen. Gisteren terug gekomen en langs geweest. Zij is erg enthousiast, de inwendige stimulatie tezamen met de uitwendige stimulatie vind zij, zogezegd, ‘intens’ en het geeft haar een weldadige orgasme, zoals zij het uitdrukt, het zgn ‘wauw’ effect. Voor de variatie wisselt zij af met de Womanizer Premium 2, wat ook wel haar favoriet blijft.

Mijn buurvrouw heeft mij haar ‘vorderingen’ laten zien en ik heb gemerkt dat zij er al goed mee overweg kan in korte tijd, dus ook voor de iets oudere vrouwen hoeft de aanschaf geen belemmering te zijn, wat de bediening aangaat.

Gaandeweg heeft mijn buurvrouw gevoelsmatig de knopjes op de Duo 2 weten te bedienen (vaak geoefend, ha,ha). Alleen vindt zij de ‘After glow’ knop nog lastig te vinden als zij een orgasme ervaart. Ook heeft zij af en toe moeite met het opladen, je moet het apparaat namelijk in de goede stand leggen zodat de contactjes voor het opladen niet onderbroken wordt bij het neerleggen. Dat is weer te controleren aan het lampje dat in het gedeelte zit wat over de clitoris geplaatst wordt. Ik ga op zoek naar een kleine standaard om de Duo 2 in te zetten. 

Opgeladen gaat de Duo 2 ongeveer 2 uur mee. 

Overigens, er zit geen oplaad stekker bij, ik had er gelukkig nog een over. Misschien een suggestie voor Miss Steel om dit er bij aan te bieden.

Conclusie

De Womanizer Duo 2 is zeer geschikt voor 70plus vrouwen, naar mijn gevoel zullen zeker alleenstaande vrouwen er veel plezier aan beleven. Geef het even de tijd om de verschillende mogelijkheden te ervaren. En altijd een goed glijmiddel op waterbasis gebruiken. Er is trouwens regelmatig een aanbieding van een ‘orgasme garantie’ bij aanschaf, dat was ook met de aanschaf van de Duo 2. Maar ik denk dat het overbodig is, als je leert met het apparaat overweg te kunnen dan is die garantie overbodig. Mijn buurvrouw wil de Duo 2 in ieder geval niet kwijt! Ik ben blij voor haar.

Het heeft mijn buurvrouw trouwens wel nieuwsgierig gemaakt, de Duo 2 is echt een toevoeging/aanvulling op. Zij heeft al opgemerkt dat ze er zo enthousiast van is dat zij voor de 70plus groep wel een tester wil worden, maar of het een grapje is laat zij in het midden.

Ze heeft me gelukkig laten weten dat ik nog niet overbodig ben, ha,ha.

Met een vriendelijke groet,
de buurman

Ook interessant