Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS

Review van de Buurman

Review Svakom - Tammy - vibrerende cockring

Review Svakom – Tammy – vibrerende cockring

De Buurman vertelt jou zijn ervaring met Svakom Tammy samen met zijn Buurvrouw

De Svakom -Tammy – vibrerende cockring is aangeschaft bij Miss Steel omdat ik (wij) zeer tevreden zijn over een vorige bestelling.

FRIENDS WITH BENEFITS

De gedachte is dit apparaatje samen te kunnen gebruiken met mijn buurvrouw, een weduwe van 70plus. Wij hebben, na mijn scheiding anderhalf jaar geleden, al bijna een jaar tot beider tevredenheid een ‘fwb’ met elkaar. Deze passionele, lieve vrouw is behoorlijk enthousiast van de Womanizer Duo 2. Die heb ik (man, 37) voor haar bij Miss Steel aangeschaft omdat ik niet altijd voor mijn buurvrouw beschikbaar ben i.v.m. regelmatig werk in het buitenland. Daarvóór had zij, ook naar tevredenheid, een Womanizer Premium 2. Maar de Womanizer Duo 2 brengt haar toch naar een hoger level, zoals ze zelf zegt. Zeker nu ze met alle instellingen goed overweg kan (goed geoefend, ha,ha!).

MIJN SOLO ERVARING MET SVAKOM TAMMY

Maar goed, eerst even ‘solo’ geprobeerd, het apparaatje is van zacht siliconen met twee ringen, een grote en een wat kleinere. Met daarboven een rond gedeelte met aan één kant in het midden het ronde trilgedeelte, voorzien van kleine nopjes. Ik heb beide ringen om mijn penis gedaan en vervolgens de grote ring om mijn balzak. Het zit stevig, de ringen overigens, zijn van sterk materiaal dat, als je het uitrekt om deze om je penissen balzak te doen, niet zomaar stuk zal gaan. Het voelt lekker, zeker bij een erectie. Ik zet het apparaatje aan door een paar seconden op de aan/uitknop te drukken. Ik duw het ronde gedeelte op mijn penis, het heeft heel kleine nopjes wat het sensatiegevoel moet verhogen, en het geeft een lekker gevoel. Er zitten 5 verschillende programma’s op met 5 instelbare sterktes. Het ronde gedeelte begint harder te trillen als je één keer op het knopje drukt, druk je snel achter elkaar op het knopje (double click) dan wisselt het naar een ander programma. Alles is te bedienen met één knop, de aan/uitknop. Ik druk kort op het knopje, het geeft een steviger en wisselend effect. Zo heb ik alle standen op het apparaatje een beetje uitgeprobeerd, sommigen vind ik erg sterk. Je komt er niet van klaar, maar dat is denk ik niet de bedoeling, het versterkt wel je erectie maar is naar mijn idee meer bedoeld voor stimulatie van de clitoris.

Even iets anders geprobeerd, ik heb het apparaatje van mijn penis en balzak gehaald en opnieuw aangezet en masseer er mijn perineum mee. Dan stimuleer je, zogezegd, je prostaat. Diverse instellingen geprobeerd, de middelste sterkte bevalt mij persoonlijk het beste en geeft een lekker ontspannend gevoel.

SAMEN GENIETEN

Maar goed, de bedoeling is dat ik deze samen met mijn lieve buurvrouw probeer, het ronde gedeelte met de nopjes is eigenlijk een clitoris stimulator en dat wil ik graag met haar uit proberen. Sinds mijn buurvrouw het genot met speeltjes heeft ontdekt, is zij meer open komen te staan cq nieuwsgierig  om een en ander uit te proberen en dat is de reden dat ik de Svakom Tammy vibrerende cockring heb aangeschaft. Afgelopen weekend had noch mijn buurvrouw, noch ik afspraken en veel tijd voor elkaar. Na een heerlijk diner samen een douche genomen en naar de slaapkamer vertrokken, mijn buurvrouw vindt dat toch de prettigste omgeving om sex met mij te bedrijven, maar dat terzijde.

Samen even bekeken en de instellingen uitgeprobeerd, daarna  met een glijmiddel op waterbasis op het apparaatje gedaan. Let op, als het glijmiddel er op zit, dan is het glad en is het een beetje lastig om de ringen om te doen, is mijn ervaring. Je hoeft maar een paar druppels te gebruiken, vergeet het gedeelte van de clitoris stimulator niet. Een behendigheidje om het om te krijgen denk ik, maar met behulp van mijn lieve buurvrouw was het prima gelukt. Aangezet (een paar seconden op de aan/uitknop drukken), we hebben voor het begin voor de rustigste stand gekozen. Uit ervaring weet mijn buurvrouw, dat als zij mij van bovenop berijdt, hoe zij het beste haar clit over mijn penis kan  besturen voor het beste genot voor haar. Daarom leek het ons het beste het ook zo met de vibrerende cockring te proberen. Door de ring om mijn penis en de ring om mijn ballen voelt het lekker aan, de ronde clitoris stimulator blijft goed zitten en de ringen versterken ook nog eens de erectie.

We hebben afgesproken dat ik gewoon rustig blijf liggen en mijn buurvrouw bepaalt hoe zij het graag wil ervaren. Goed, mij lieve passionele buurvrouw zit dus bovenop mij, en houdt even stil om het genopte gedeelte even goed bij haar clit te zetten, het trilt zachtjes en ik kan aan haar gezicht zien dat ze het een lekker gevoel vindt. Ze kijkt goedkeurend naar mij en zegt iets tegen mij, ik kan hier niet herhalen wat. Even ter zijde, mijn buurvrouw en ik praten over van alles met elkaar, en ook over sex, het is belangrijk te weten wat de ander graag wenst en hoe het beleefd wordt, zonder terughoudendheid. Mede dankzij de Womanizer Duo 2 heeft mijn lieve buurvrouw geleerd, hoe zij onbelast van enigerlei schaamte, volop kan genieten. Daardoor zijn haar orgasmes veelvuldiger en intenser geworden, geniet zij meer en daar ben ik blij om voor haar. Sommige mensen beperken zich teveel door allerlei denkbeelden en dat is jammer. Ik zeg wel eens tegen mijn lieve buurvrouw, orgasmes zit tussen de oren.

GEBRUIKERS TIP

Let op! Het is er niet bij vermeldt, maar vergeet niet dat dit vibrerend apparaatje een cockring is, dat betekent dat het aangeraden is deze niet langer dan 20-30 minuten om te houden. Zeker omdat de ringen één maat hebben, zorgen deze er in mijn geval voor dat mijn penis na enige tijd van donkerrood naar paars kleurt omdat de ringen bij mij best wel strak zitten. Misschien omdat die van mij wat dikker is als gemiddeld (niet om te pochen hoor!) Tijd in dat geval voor mij om te verwijderen, ik neem geen enkel risico. Wellicht rekken de ringen nog iets na enige tijd van gebruik.

HET VOORDEEL VAN EEN VIBRERENDE COCKRING

Het voordeel van de ringen om mijn penis en ballen is dat ik een orgasme langer uit kan stellen, we hebben dit keer expres het voorspel niet te uitgebreid gedaan om het effect van de Svakom Tammy zo goed mogelijk voor mijn buurvrouw te laten ervaren. Mijn buurvrouw zit dan ook na elke beweging een poosje stil op mij om de werking van het apparaatje goed te kunnen voelen. Het apparaatje is fluisterstil, dat is een een prettige bijkomstigheid. Als mijn buurvrouw zonder beweging op mij zit dan voel ik ook het apparaatje trillen, maar dat geeft bij mij niet zo’n opwinden gevoel, ik voel meer de buurvrouw. Ik heb overigens niet geprobeerd om mijn lieve buurvrouw niet af te leiden door de instelling met het knopje op het apparaatje te veranderen, dat gaat ook moeilijk vanwege de bereikbaarheid. Wellicht dat het bij een slanke vrouw wel lukt maar de wat dikke dijen van mijn buurvrouw belemmeren het om er goed bij te kunnen. Het is naar mijn idee ook teveel gepruts om op dat moment met de instellingen te gaan experimenteren, en nogmaals, het leidt alleen maar van het genot af en daar gaat het tenslotte om. Oftewel, ik denk dat het beter is (als onderdeel van het sexspel) samen een instelling op het apparaatje te kiezen  -of beter, laat de vrouw dat maar kiezen- en het zo te laten. Ik durf niet met zekerheid te zeggen of mijn buurvrouw haar orgasme heeft gekregen door het apparaatje of door mijn harde erectie die zij bereed. Zij laat mij hierin in het ongewisse.

Nog een opmerking, nadat mijn buurvrouw haar orgasme had, wilde zij het liefst het apparaatje weg hebben om daarna nog samen een tijd verder te gaan. Maar ook dat is een persoonlijke beleving. Het apparaatje even uitzetten is lastig, zoals al vermeld vanwege haar dijen die dan nog in de weg zitten om het aan/uit knopje te bedienen.

CONCLUSIE

Resume, mijn lieve buurvrouw vindt het wel een leuke variatie, maar wel één om heel sporadisch te gebruiken. Als wij samen zijn dan wil zij toch liever zonder apparaatje ongehinderd sex met mij bedrijven omdat, zoals zij mij liet weten, de spontaniteit met diverse standjes wat weg neemt. Zij heeft daar wel gelijk in, maar misschien heeft dit met haar gevorderde leeftijd te maken, ik pas me daar wel in aan. Wellicht vinden jonge vrouwen het wel spannend om het om te blijven aanhouden. Hoewel begrijpelijk, is de Svakom Tammy niet in alle standjes (bv doggy) effectief 😱.

We zijn weer een ervaring rijker, we gaan het best wel nog eens uitproberen, maar onze nieuwsgierigheid is bevredigd. Het nodigt wel uit om tzt nog weer iets anders te proberen, al is het maar voor het plezier die we samen met de Svakom Tammy hebben gehad.

Er zit trouwens een usb oplaadsnoer bij het apparaatje, het pinnetje steek je in de Svakom Tammy en het is binnen een halfuur opgeladen, het apparaatje zelf gaat ongeveer een uurtje mee, afhankelijk hoe sterk de vibraties zijn ingesteld. Er zit ook een mooi hoesje bij om het apparaatje in op te bergen. Het geheel zit verpakt in een mooie stevige doos, waar ook het manual in zit.

Ik heb er de Pjur Toy Clean spray bij besteld, om het apparaatje goed schoon te kunnen maken.

Met een vriendelijke groet,

De Buurman 🙂.

 

Ook interessant