Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Dit wil je!

Clitoris Vibratie tijdens de Seks

Noodzaak is de moeder van de uitvinding

In de wereld van de seksspeeltjes, was de behoefte aan een uitvinding voor clitoris stimulatie tijdens de seks enorm

De Dames Alex en Janet, vormen samen Dame Products, en bedachten EVA. Een Sexspeeltje dat de vrouw draagt tussen haar schaamlippen tijdens de Seks zodat zij kan genieten van tegelijkertijd penetratie en clitoris stimulatie. Op Nationale Vrouwendag vond ik een speeltje uitgevonden door vrouwen voor vrouwen het sexspeeltje om een review over te schrijven.

De vrouwen achter EVA

Alex Fine en Janet Lieberman, de twee onderneemsters die Dame Products lanceerden, hebben een passie voor Seks. Daarnaast heeft Alex een master in de psychologie aan Columbia University en Janet studeerde werktuigbouwkunde aan de MIT. Toen de Dames elkaar ontmoetten kwamen ze er al snel achter dat ze samen een passie deelden: sexspeeltjes maken voor vrouwen, die de behoefte van de vrouw voorop zetten. Dame Products is daarom een bedrijf dat zich focust op de ‘seksuele empowerment van vrouwen’ door sexspeeltjes te ontwikkelen puur en alleen voor de behoeftes van de vrouw. Inmiddels hebben ze meerdere sexspeeltjes op de markt gebracht.

Revolutionair ontwerp

Eva is het eerste design van de twee dames. Een handsfree vibrator die eruitziet als een schattige vlinder. Volgens Alex en Janet een revolutionair speeltje, omdat het de eerste vibrator voor haar is, die je niet hoeft vast te houden tijdens de seks. Inmiddels is de verbeterde versie uit van EVA namelijk EVA II.

What women want

Veel input haalden ze uit de gesprekken met vrouwen over hun seksuele ervaringen en hun bevindingen van de bestaande sexspeeltjes. Hieruit kwam naar voren dat ze zich vooral moesten focussen op de stimulatie van de clitoris, want 70% van de vrouwen blijkt alleen een extern orgasme te kunnen krijgen.

Janet kreeg hierdoor het idee van een ‘Elfje’ dat zorgt voor stimulatie, maar niet het seksspel onderbreekt. Ze dacht na over de mogelijkheden van iets kleins dat tijdens de seks op zijn plek blijft zitten zonder het vast te hoeven houden. Ze nam een muntje dat ze in cellofaan wikkelde en stopte dat tussen haar schaamlippen. Janet constateerde dat het muntje op zijn plek bleef zitten, zelfs toen ze door het huis rende. Het idee voor EVA was geboren.

Mijn ervaring met EVA II

Geweldig verhaal en aan mij nu om dit wondertje van deze Dames te testen. Deze keer mag manlief ook meedoen aan de test en dat vindt hij absoluut niet vervelend. Eerst wel even samen lekker in de mood komen Darling! Glaasje wijn erbij en lekker muziekje op 🙂 EVA ligt klaar om zo samen met ons te ‘spelen’. Nou ja..met mij te spelen natuurlijk, terwijl mijn man mij zal verwennen. Mmmmm, zin !

Eenmaal in elkaar verstrengeld pak in EVA erbij en plaats Eva zoals aangegeven tussen mijn schaamlippen. ( Ik had stiekem zonder mijn man al even geoefend ). Het speeltje voelt heerlijk zacht aan door haar siliconen huidje. EVA blijft goed zitten en vervolgens zet ik EVA aan. WOW, ik begin op het laagste standje van de 3 maar dat geeft al echt een waanzinnig lekker gevoel in samenspel met mijn man.

Samen proberen we EVA in meerder standjes en het werkt. Soms moet je EVA even met een vinger weer een beetje op haar plaats drukken maar dat is toch niks vergeleken met het vasthouden van een Sextoy. Op zijn hondjes ook een heerlijke verwennerij. Ik had alleen maar 1 vinger nodig om de vibrator tegen te houden. Via de knop in het midden kan je makkelijk naar een standje hoger en ondanks dat er maar 3 standjes zijn was ik hier super tevreden mee. Eva trilt niet alleen harder maar er lijkt ook een ander patroontje in te zitten. Dieper..Lekkerder. Het gevoel was heerlijk, mijn man in mij en de stimulatie van EVA. Een diep orgasme volgde. Tevreden kruip ik tegen mijn man aan. EVA mag blijven van ons.

TIP: Ik raad wel aan EVA niet te gebruiken met te veel glijmiddel. Dan blijft EVA niet zitten tijdens een potje seks. Solo vind ik EVA ook lekker. De trillingen zijn heerlijk. EVA is niet goedkoop maar ik vind t echt een top ding. Misschien ook omdat t gewoon weer is iets heel anders is.

De Dames hebben trouwens meerdere producten op de markt gebracht. I like Dame Products! Zie ze hier

 

Ook interessant