Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

End of Summer SALE ☀️ Kies jouw Gratis “Erotische Gel” bij een bestelling vanaf €100,- 🏆 Bekijk hier onze WINACTIE

Dé Rabbit met APP bediening

Lady Mustache geniet van We-Vibe Nova 2

Lady Mustache test de We-Vibe Nova 2

Hoe lekker voelt deze Rabbit en is de APP bediening net zo gemakkelijk als de knoppen?

 • Naam: Nova 2
 • Merk: We-Vibe
 • Formaat: 205 x 88 x 40 mm
 • Flexibele arm en verstelbare pasvorm
 • Dual vibrator met twee aparte motoren
 • Gerichte Clitoris & G-spot Stimulatie
 • Verbinden met je gsm.
 • 10 standaard standen & meer te maken met de app
 • Prijs: €149.00 incl. 21% btw
  *Tijdelijk 10% korting op de website en dus momenteel te koop voor €129.00

Geniet samen, zelfs als je niet bij elkaar bent

De Nova 2 is een rabbit vibrator van het merk We-Vibe. De nieuwe en verbeterde Nova buigt heerlijk met je mee, hij houdt non-stop contact met je clitoris terwijl hij lekker je G-spot stimuleert. Ben je klaar om je wildste fantasieën waar te maken? Connecteer dan meteen deze Nova 2 met jou GSM of die van je partner. Het spelen kan beginnen; zelf vanop afstand!

Review

review test nova 2 rabbit we-vibeEen tijdje geleden ontving ik de We-Vibe Nova 2. Ik heb me laten vertellen dat dit de 2.0 is. Omdat ik de eerste versie niet getest heb kan ik hier moeilijk een persoonlijke vergelijking van maken. Wat ik wel kan vertellen is dat Nova 2 een verstelbare schacht heeft, iets wat de eerste versie niet had. De Nova 2 is een G-spot en Clitoris vibrator, iets waar ik persoonlijk van hou. Al moet ik heel eerlijk toegeven dat hij de éérste vibrator is die ik een beetje aan de kant hield. Kwa vorm, kwa hardheid en ook omdat ik in de eerste instantie dacht dat de functie ‘verbinden met je mobiel’ te moeilijk leek.

De verpakking

De verpakking waarin de Nova 2 opgeborgen zit vind ik heel erg mooi en netjes. De roze en de paarse kleuren geven een speels- en uitdagend gevoel. Het oogt heel klassevol net omdat er nergens in de verpakking plastic te vinden is. Op de zij- en achterkant vind je allerlei informatie over hoe je het speeltje al dan niet kan gebruiken.

Binnenin de doos zie je meteen de  We-Vibe Nova 2, een magnetische USB-oplaadkabel, de gebruiksaanwijzing, een zakje glijmiddel van pjur en een gewoon leuk, wit opbergzakje. Alsook ontving ik een kei-mooi paars We-Vibe opbergtasje met rits aan, en een paar ‘Hotter Sex Socks’. Deze sokken worden gratis uitgedeeld bij aankoop van een We-vibe. Volgens een studie van Gert Holstege werd aangetoond dat vrouwen makkelijker klaarkomen als ze hun sokken aanhouden in bed. We-Vibe heeft hier leuk mee uitgespeeld.

Buigbare schacht We-Vibe Nova 2

Ik had eerder al verteld dat deze Nova 2 een buigbare schacht heeft. Toen ik hem uit de doos haalde merkte ik meteen hoe stevig en hard hij was. Tegelijkertijd heeft hij een zeer zachte dikke siliconen laag. Ik durfde dus niet meteen deze test uitvoeren -want wat als deze schacht breekt. Gelukkig kan ik jullie meteen vertellen dat hij eigenlijk makkelijk te buigen valt. Je kan hem eigenlijk in 4x buigen, dat merkte ik aan de kleine stille klik’jes tijdens het buigen. Ik merk echter ook dat wanneer je deze Nova 2 te veel buigt dat deze kleine “scars’ achterlaat in de siliconen. De handleiding raad je dus aan om deze niet te veel te verbuigen.

Makkelijk bedienbare knoppen

-Dat heeft deze Nova 2 absoluut! Een makkelijke + en min-knop om je vibraties harder of stiller te zetten, handige < > pijltjestoetsen waarmee je door de verschillende patronen kan klikken, en een switch-knop waarmee je kan bepalen welk deel van de vibrator moet trillen. Want met deze duo vibrator kan je de clit-stimulatie of de schacht-stimulatie apart bedienen. Wat er niet opstaat is een ON-knop, je moet de Nova 2 aanzetten door enkele seconde op de +-knop te drukken, uitzetten doe je dan weer door op de min-knop te drukken.  Iets wat voor mij helemaal geen minpunt is, want ik hou er absoluut niet van dat tijdens het spelen m’n speeltje plots uitgaat omdat je per ongeluk die ene knop aanraakte.

Verbinden met je mobiele telefoon

we-vibe connect appDe We-Connect APP is een handige app ( Android en IOS) voor mensen die op afstand willen spelen. Je kan in deze APP volledig je eigen patronen instellen, Je kan hem verbinden met je favoriete spotify-lijst, dan trilt hij lekker mee op de beat van de muziek. Je kan ook op het  touchscreen je eigen patronen tekenen en schilderen, Je kan een hele lijst nieuwe trilpatronen in deze app ontdekken en tegelijkertijd een trilpatronen-playlist instellen en opslaan. Alsook kunnen jij en je partner via deze app aan sexting doen.

Lekker bellen of chatten tijdens het spel, dat zijn alleen maar pluspunten voor deze APP.

Ik kon via de Android App heel makkelijk verbinding met mijn speeltje maken: Ik drukt een paar seconden op de switch knop, ik opende de App en mijn GSM zocht meteen naar mijn speeltje. Eens ik verbonden was kon ik in de app een Toy aan te duiden, want YEP deze app kun je verbinden met alle andere we-vibe vibrators. Je kiest dus voor nu  de Nova 2 in je menu. Je kan dan kiezen om solo te spelen, of je kan de controle ook uit handen geven en het “Long Distance play” menu selecteren.

De Gerichte G-spot en clitoris Vibrator

Tijdens mijn eerste test wou ik de Nova 2 testen zoals hij in de verpakking zat.

Naar mijn gevoel voelde die helemaal niet prettig aan en ervaarde ik het harde gevoel van deze rabbit vibrator als onprettig. Hij duwde te hard tegen mijn clitoris aan waardoor ik meteen de Nova een nieuw standje gaf. Ik stak de Nova 2 lekker diep in mijn vagina en plots raakte hij mijn G-spot als geen ander, Plots kon ik enorm appreciëren dat deze redelijk hard is. Ik besefte toen dat enkel zo je G-spot perfect getriggerd wordt. Ik kan dit vergelijken met de SNAIL VIBE, deze is net zoals de Nova 2 stevig en redelijk hard. Maar trust me, van zodra je de juiste positie gevonden hebt is deze rabbit vibrator eentje die je vooraan in je nachttafeltje stopt.

Vibraties Nova 2

Deze Nova kon me enorm verrassen. De standaard trilfuncties zijn goed, leuk en gewoon. Maar eens je verbinding maakt met de app kan je deze trillingen intenser en uitdagender maken. Doordat je patronen meteen via je gsm kan veranderen hoef je tijdens het spelen de knopjes niet aan te raken. Deze G-Spot vibrator is zo intens dat ik net zoals de Snail Vibe niet anders kon dan spuiten. Ik weet het, hier ben ik weer. Maar de combinatie van een harde schacht, constante clit stimulatie en de perfect gerichte G-spot geeft me meteen de juiste aanrakingen waardoor ik helemaal in de hemel beland. Ook deze Nova zou ik aanraden.

Conclusie

Met de gratis We-Connect-app kun je overal ter wereld de controle uit handen geven.Je kan via de chat lekker met elkaar teasen en pleasen. Je kan deze geheel volgens eigen wens instellen. Ik geef extra pluspunten voor de pijltjestoetsen, eindelijk een vibrator waarmee je meteen naar de vorige trilfunctie kan gaan. Ook al is het een stevige vibrator, de dikke siliconen laag zorgt ervoor dat deze vibrator lekker zacht en vol aanvoelt. Want ook al is hij hard, hij heeft echt een zeer zachte siliconen laag. Wanneer je de schacht die je eerst naar gewenste vorm buigt van de We-Vibe Nova, in en uit je vagina beweegt blijft de clitorisstimulator permanent contact houden met je clitoris. Dat is iets dat ik eerder bij de SNAIL VIBE mocht ervaren. Je kan dus ook met deze NOVA heerlijk een stotende beweging maken met de vibrator, terwijl je continu clitoris stimulatie ervaart. Ook was ik mega blij met de mooie handige We-Vibe opbergtas en de “Hotter Sex Socks!

Eigenschappen Nova 2review we-vibe nova 2 rabbit vibrator

 • Inbrengbare lengte 11 cm, Ø 3.5 cm
 • Bedienbaar via de app
 • Maak je eigen trilfuncties met je app.
 • Je partner krijgt de controle over je Nova 2
 • Reisvergrendeling.
 • Lichaamsveilige Soft-touch siliconen
 • Oplaadbaar via het click’ n charge-systeem
 • 100 % waterdicht
 • Krachtige trillingen – Waarschuwing voor laag vermogen

 

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Sinds kort schrijf ik voor Miss steel – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seksattributen. Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

Volg haar op instagram

 

Ook interresant