Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Voor stoute spelletjes

Alle weetjes over Lovense Lush 3

Lovense Lush 3 – de nieuwste versie is klaar voor jou

De Lovense Lush is één van de bekendste sextoys en kan heel veel. Het is geschikt voor koppels (MV en VV) en voor het solospel. Ook veel webcamgirls raken er opgewonden van. Wil je misschien de Lovense Lush 3 gaan kopen? Dan wil je vast weten wat is er verbeterd aan de Lovense Lush 3 ten opzichte van de vorige versie? Wij van Miss Steel zochten het voor je uit.

Wat kan de Lovense Lush 3?

Met de mogelijkheden van de Lovense Lush 3 gaan je orgasmes door het dak. Maar jij kunt kiezen of dat met een aanloopje is of met een knal. De Lush 3 heeft een betere bluetooth connectie dan zijn voorganger. Hij is discreet in gebruik, want de nieuwe versie is een stuk stiller. Het maximale volume van deze toy is 45.5 dB. Als jij stil kunt zijn, dan is de Lush 3 te gebruiken in het openbaar. Denk aan het toilet op je werk of als je in een restaurant zit met je lover. De Lovense Lush 3 glijdt extra makkelijk naar binnen als je er een glijmiddel op waterbasis bij gebruikt.

lovense lush 3 kopenDe Lush 3 bedien je makkelijk vanuit een complete app.

Je hebt zo de volledige controle of je geeft hem uit handen. Je partner kan jouw Lush 3 ook bedienen, zodat elke sensatie een verrassing is. Gebruik je de toy voor jouw werk als webcammodel? Dan kun je jouw publiek verbinding laten maken met je speeltje. Je kan dan all-in gaan als gastvrouw en entertainer. Of geniet je liever solo van de Lovense Lush? Je kunt het eitje zelfs laten vibreren op je favoriete muziek. Voor iedereen is het gebruik van de Lovense Lush 3 dus een ware beleving. Ook onder de douche, want de Lovense is hartstikke waterproof!

De look en feel van de Lush 3

Het merk Lovense springt er echt wel tussenuit naast de andere merken. Zeker de Lush 3 is vier keer zo krachtig dan de vergelijkbare eitjes. Het eitje is gemaakt van zacht siliconen en voelt zacht aan in zowel de hand als de vagina. De lichaamsveilige siliconen zijn niet schadelijk voor de huid of de gezondheid. Het product komt wel thuis in een eenvoudige verpakking – een vierkant, wit en discreet doosje. Je ziet dus niet meteen aan de buitenkant dat het een luxeproduct is. Maar dat maakt niet uit. De mogelijkheden spreken voor zich. Als je het gebruikt zou je zeggen dat de de Doos van Pandora hebt geopend.

De verschillen tussen de Lovense Lush 3 en Lovense Lush 2

Aan de buitenkant ziet de Lovense Lush 3 er niet heel anders uit dan de Lovense Lush 2. Toch zijn er een aantal kleine verbeteringen. De Lush 3 heeft magneetjes op het staartje voor een magnetische oplader. De Lush 2 gaat nog aan en uit door pinnetjes er in te doen of uit te halen.

De staart van de Lush 3 is ook iets meer gebogen. Hij is wat steviger van materiaal en springt gelijk weer terug naar zijn originele U-vorm. Dat hebben de makers vast gedaan,

zodat hij beter blijft zitten. Ben je… klaar? Reinig de toy met een toy cleaner en lauwwarm water.

Het grootste voordeel van de Lush 3 is, dat de batterij een stuk langer meegaat dan die van de Lovense Lush 2. Natuurlijk fijn om te weten dat hij niet zo snel stopt voor je hoogtepunt. Hij maakt sneller verbinding met je telefoon of laptop. De makers zijn dus ook met de bluetooth verbinding aan de slag gegaan. Het bereik gaat van 9 tot 13 meter als je staat. Het is 6 tot 9 meter als je zit. Dat is een flinke afstand! Dat verbeteringen van de nieuwe versie zijn dus ook zeker het tientje extra waard.

Lovense Lush 3 kopen?

Waarom wil je de Lovense Lush 3 kopen? Als eerste om de schattige en bekende roze look. Hij is fluisterstil, maakt snel verbinding, heeft een lange batterijduur, waterproof en oneindig veel standen. De toy is strak, flexibel én blijft goed op zijn plek. Wel zo lekker, wij zijn fan.

Ook interessant