Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Toytester Mr. T heerlijke en eerlijke reviews

Review Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

Lees hier de review van de Tenga Flip Orb Strong – Blue Rush van Mr. T.  Alles wat je wilt weten van deze gewilde Tenga Masturbator.

Kort samen gevat:

  • Naam:  Flip orb 
  • Kleur:  Blue Rush
  • Merk: Tenga
  • Formaat: 17.8 cm lang, 14cm diep, en Ø 3.5 cm
  • Mannen Mastubator
  • Materiaal: ABS, PC, Elastomer

De TENGA FLIP ORB, de eerste in zijn soort, kreeg uitzonderlijk hoge cijfers van 98% van de testgebruikers.  Geniet van een nieuw soort sensatie waar zacht materiaal alleen niet aan kan tippen. Met deze voelbare bollen omhuld in stevig sleeve-materiaal, stoot je in en uit door stevige, geribbelde golven en afwisselend sterke orbs / ballen. -Puur genot dus.

  • Zo zacht als een vagina
  • Met Orbs ( ballen) voor extra gevoel
  • Zuigt wanneer je knijpt

Verpakking
De verpakking, is simpel, heel veel doorzichtig plastic en oogt nogal goedkoop.
Jammer dat dit mooi product in een flut verpakking zit. Ik weet het, de meeste mensen gooien hun verpakking weg, maar ik hou indien dat mogelijk is graag de verpakking bij. 

Bij deze FLIP Orbs zou ik eerder een kartonnen doos aanbevelen, mannen houden echter hun toy heel graag geheim. Indien deze exemplaren in leuke zwarte dozen aangeboden kunnen worden, kunnen ook mannen hun toy veilig “verbergen”. Binnenin de doos vind je een klein boekje met gebruiksaanwijzingen, en twee staaltjes glijmiddel. Als je dit vergeten bestellen bent kan je toch meteen aan de slag, pluspunt dus.

Géén knopjes, wel een zuigfunctie.

Een sextoy die kan zuigen.. jep, hij bestaat echt! Ik verklaar het even, Dankzij zijn unieke zandloper ontwerp kan je deze masturbator zeer makkelijk vasthouden en kan je zeer makkelijk de “sensationele kneep” toepassen. Want met deze kneep geef je de Flip Orb een echte zuigkracht. Lets try this! 

Design 

De Tenga Flip ORB series kenmerkt zich doordat Tenga in het TPR op strategische plaatsen ook nog plastic balletjes (Orbs) heeft geplaatst. Hierdoor krijg je extra stimulatie wat een heel bijzonder en fijn effect geeft. het seksspeeltje zelf bestaat uit de main unit, en een deksel, waarmee je de Tenga Flip Orb Blue Rush voor en na gebruik kan afsluiten.

Reinigen

Hier en daar hoor ik wel eens dat mannen denken dat een masturbator niet makkelijk schoon te maken is.
Gelukkig heeft deze TENGA FLIP ORB daar het ideale design voor. Hij is heel makkelijk te openen om eerst met lauw water te spoelen en vervolgens met een toycleaner en desinfecterende spray te reinigen. Na het schoonmaken kan je deze Tenga Flip Orb Blue Rush op het deksel, open geklapt laten drogen. Wat een luxe!

Design

Mr.T, onze mannelijke toytester begon meteen het product te “inspecteren”. Persoonlijk vond hij dat deze vibrator er niet heel erg sexy uit ziet, eerder een machine om allerlei klusjes mee uit te voeren. Wat voor andere mannen dan weer wel kan aanspreken, toch sprak het Mr.T minder aan. Wat hem wel meteen opviel was dat de masturbator zeer makkelijk te openen was, door eenvoudig het deksel eraf te halen en op de achterkant te klikken. Dat was meteen goedgekeurd, het past, en het valt er ook niet meteen af. Dan zag ik hem de TENGA FLIP ORB openen en was hij meteen geïnteresseerd in de ballen of de Orbs hoe ze ook wel genoemd worden. Hij wou dan ook meteen weten hoe dit aanvoelde en begon hem als het ware te strelen. – wat een fijn gevoel, hoor ik hem zeggen. Mag ik dan zeggen dat dit ook goedgekeurd was? Testen maar was het enige wat MR.T nog zei. Hij nam het staaltje glijmiddel dat meegeleverd was uit de verpakking, en deed meteen een goede hoeveelheid in de masturbator en op zijn penis, om hem dan onmiddellijk in de Flip orb te stoppen.  

Mr.T Test

Ik voel meteen een nieuwe sensatie, mijn penis wordt vanaf de eerste seconde verwend met allerlei nieuwe soorten aanrakingen. Zodra mijn eikel en de schacht van mijn penis langs de ballen (Orbs) komen voelt het alsof mijn penis in een echte vagina binnentreedt. 

Hij voelt echt heel erg lekker aan, dit in combinatie met de “sensationele kneep” die je echte zuigkracht geeft, voel je je penis helemaal vacuüm trekken in deze Flip Orb. Ik merkte toen al op dat ik dit zeer rustig aan zou moeten doen, deze testronde zou anders niet heel lang geduurd hebben. Nooit gedacht dat deze Flip Orb masturbator me zo zou bekoren. De combinatie met de siliconen opening, de orbs aan de binnenkant, het vacuüm-zuigeffect en het glijmiddel voelde als ik in de hemel terecht gekomen was. 

Tenga Flip Orb Strong Blue Rush vs. andere versies

Als je deze “ flip Orb “ op de website van misssteel.nl wil bestellen zal je al snel merken dat je maar liefst 4 varianten hebt. nu, ik zou geen toytester zijn als ik niet op zoek ging naar het verschil. Het eerste verschil is meteen duidelijk in hun titel. 

FLIP ORB & FLIP ORB STRONG. De strong is dus sterker, en heeft hardere stimulerende ballen aan de binnenkant dan de zachtere variant.  Je kan dit verschil ook meteen zien aan hun kleur. Alle zwarte masturbators zijn Strong, en alle witte masturbators zijn de zachtere varianten. Ik zocht ook nog naar het verschil tussen ‘orange & blue, en dat is eigenlijk gewoon het kleur. Funny, dat ik daar iets achter zocht. Nu ja ik dacht dat het te maken had met een eventueel ander patroon van de stimulerende ballen. Dat zou eventueel wel een leuke optie/aanpassing kunnen worden in hun design. 

Conclusie

De Tenga Flip Orb Blue Rush was een echte aanrader. Het is een zeer fijne, herbruikbare, goed schoon te maken masturbator. Ondanks hij niet echt “lijkt” op een seksspeeltje is hij zeer zacht van uitvoering. Een nieuwe sensatie, met het heerlijke gevoel van zuigkracht. 

Had Mr.T het niet rustig aan gedaan, was hij in een mum van tijd klaargekomen. Het effect dat hij gaf hadden we nooit verwacht. Het meegeleverde glijmiddel was een zeer goede bonus. De dikke substantie zorgt voor minder lekkage, meer genot en gaf het gevoel van een echte vagina.

 

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Voor Miss steel schrijf ik – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seksattributen. Of deel met jullie de bevindingen van Mr.T mijn persoonlijke mannelijke toystester.
Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

 

Ook interessant