Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

Orgasme Garantie bij Womanizer 💦 Shop nu

Dé Buttplug voor haar

Review van Bootie FEM

Review Bootie Fem Roze van Fun Factory

FUNtastische mega-orgasmes verzekerd.

  • Buttplug voor vagina-owners. 
  • Voor beginnend anaal spel.
  • Geeft een strakkere vagina.
  • Afmeting: 8.5 cm – Ø 1-2.9 cm.
  • Gewicht: 38 gram.
  • Materiaal: 100% medisch siliconen.

Maak kennis met de Fun Factory BOOTIE FEM, een buttplug in de vorm van een Tulp.   

review bootie fem buttplug fun factoryDeze Bootie fem is een siliconen buttplug met een Asymmetrische basis. Het perfecte eerste anale speeltje, maar ook geschikt voor een ieder die zin heeft in anaal spel. De BOOTIE FEM, de naam verklapt het al: FEM van Female, wat vrouw betekent, is dus speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke vormen. 

Verpakking 

Zoals jullie wel al weten hou ik enorm van degelijke verpakkingen. Fun Factory houdt dit steeds zeer simpel. Ze houden alle eer aan hun speeltjes. Iets waarin ik ze geen ongelijk kan geven. Deze Bootie Fem zit in een kartonnen verpakking waarop een zeer duidelijke afbeelding staat. Je vind in deze verpakking ook een kleine gebruiksaanwijzing. Het is makkelijk te openen en uiteindelijk zou je deze verpakking ook nog kunnen bewaren. (indien je net als ik alles wil bijhouden). 

Review

Toen ik deze Bootie fem buttplug uit zijn verpakking haalde werd ik meteen spontaan blij van zijn vorm. De Tulpvormige buttplug met asymmetrische basis is de ideale buttplug die een gelijktijdige vaginale penetratie mogelijk maakt. Dat maakte me meteen nieuwsgierig. Hij is beschikbaar in het roze en in het paars. Ik mocht het mooie roze exemplaar ontvangen. 

Diezelfde avond wou ik dit ding nog gevoeld hebben. Waarom is deze vorm net iets makkelijker dan een andere vorm? Wel! Ik vertel je heel graag dat hij echt effectief goed past, met zijn slanke vorm kon ik hem ook zeer eenvoudig inbrengen. Bij mijn allereerste test nam ik anaal glijmiddel, ik smeerde de Bootie Fem en mijn anus rijkelijk in, ik stopte de Bootie Fem buttplug van Fun Factory anaal erin en ik voelde al meteen dat deze zeer comfortabel  te dragen is.

Ook en vooral tijdens vaginale penetratie is bootie zeer comfortabel. Deze Bootie fem is redelijk flexibel, wat ervoor zorgt dat het kopje van de Tulp met je lichaam mee beweegt en dus zachtjes je G-spot raakt. Daar kon mijn partner ook van meegenieten. Een andere positie aannemen was plots ook veel makkelijker en gaf een zalig gevoel aan mijn G–spot. Je kan de Bootie fem daardoor ook makkelijk dragen terwijl je rondloopt, je een douche of een bad neemt, en of wanneer jullie buitenshuis vertoeven. Heerlijk naughty outside!

Wat is er nog zo speciaal aan deze BOOTIE FEM?

Wel wat deze BOOTIE FEM zo bijzonder maakt, is absoluut de asymmetrie. De basis van deze buttplug is aan één kant korter waardoor hij dus perfect tussen je billen past. Hierdoor kan je dus zeer makkelijk vaginaal penetreren.  Deze Bootie fem Buttplug is een hele fijne, kleine anale plug. Ideaal voor beginners. Hij heeft een Innovatief ontwerp waardoor hij eigenlijk ook erg gewaardeerd wordt door gevorderden. Hij is gemaakt van 100% veilige medische siliconen, en dus ook helemaal waterproof. Dit naadloze anale speeltje kan je dus makkelijk reinigen onder de kraan, om hem dan vervolgens te reinigen met de Fun FACTORY TOYCLEANER. Hij is dan weer helemaal klaar voor de volgende beurt. 

Conclusie

review buttplug bootie fem fun factory lady mustacheEerder zei ik al dat deze buttplug gemaakt is van 100% medische siliconen, hij voelt daardoor zeer aangenaam aan. In combinatie met het glijmiddel van FUN FACTORY en zijn Tulpvormig kopje schuift hij zeer makkelijk anaal naar binnen. Omdat de druk van de ingebrachte butt plug automatisch mijn vagina strakker maakte gaf dit een zeer aangenaam -vol- gevoel. Ik kon heel eerlijk zeggen dat dit zowel voor mij als voor mijn partner een zeer fijne ervaring was. Dubbele penetratie zonder dat er een ronde bol aan de anus zit. Het enige minpuntje dat ik over deze buttplug zou kunnen vertellen is dat hij tijdens -teveel opwinding- er wel eens durft uit te schuiven. Een formaat groter of een iets dikkere tulp zou voor mij persoonlijk nog lekkerder aanvoelen.  Altijd al eens een Buttplug willen proberen, vind je geen geschikte starter, zoek niet langer verder, de Bootie Fem is op jouw lijf geschreven.

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Voor Miss steel schrijf ik – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seksattributen. Of deel met jullie de bevindingen van Mr.T mijn persoonlijke mannelijke toystester.
Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

 

Ook interessant