Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Een eerlijke review van Lady Mustache

Lea Lea ik zie je graag

 • Naam:  LEA Rabbit Vibrator
 • Kleur: Robijn Rood Glitter
 • Merk: Feelztoys
 • Te koop Bij: www.misssteel.nl
 • Formaat: 202mm (L) x 37.5mm(D)
 • 2 x 7 vibratie patronen
 • Dual Rabbit Vibrator

Prijs: €84.95 inclusief 21% btw

*Tijdelijk 15% korting op de website en dus momenteel te koop voor €72.21

Lea Lea ik zie je graag!

Wat vindt Lady Mustache van de Flexibele LEA Rabbit Vibrator?

De Feelztoys LEA vibrator is enorm flexibel, en licht gebogen. Je kan hem daardoor gemakkelijk op je g-spot aandrukken. Aangezien elk vrouwenlichaam anders is, is deze Lea perfect voor de clitoris stimulatie op de juiste plaats te zetten en vooral te houden.

review lady mustache blogWaaaw, wat een mooie goud-glitter-kleurige verpakking, Dat was meteen mijn allereerste reactie. Op de verpakking staan allemaal mini LEA-‘tjes, dat gaf me echt oprecht een Happy gevoel. Op de achterkant zie je ook welke vibrator in de verpakking zit. Welke kleur hij heeft, en wat zijn eigenschappen zijn. Handig, en meer hoeft dit niet te zijn toch?

De LEA is een zijdezachte rabbit vibrator die zorgt voor een heerlijk intense orgasme. De G-spot en de clitoris worden tegelijkertijd gestimuleerd door twee krachtige motoren, die elk op hun eigen vibratie patronen ingesteld kunnen worden. Er zijn 7 patronen die je kan gebruiken. De clitoris stimulatie, de schacht stimulatie of de intense trillingen tegen je G-spot? LEA komt aan al jou wensen tegemoet.

LEA is gemaakt van veilige medische siliconen en is 100% waterproof, je kunt er net zoals de Missbi lekker mee spelen onder de douche of in je bad. Niemand die maar iets hoort, de motoren van LEA zijn namelijk fluisterstil. Opladen lukt prima door het pinnetje in de voorziene opening te duwen. Op een volle batterij kan je er twee uur lang van genieten. 

LEA bezorgde me al meermaals intens genot!

Ik zei het eerder al in de review van de Snailvibe . Ik hou enorm van vibrators met dubbele stimulatie. Ook met de Lea kon ik lekker klaarkomen. Hij is ook perfect anaal te gebruiken en of om enkel en alleen tegen je clitoris aan te drukken. De trillingen en de patronen zorgen ervoor dat je gehele vagina trilt. Hij glijdt lekker makkelijk naar binnen met glijmiddel op waterbasis. Wat dan weer aangeraden is aangezien het speeltje van siliconen gemaakt is. Omdat de Lea uit één geheel gemaakt is en waterproof is, kan je ook het handvat zeer makkelijk reinigen met een toycleaner.

De knopjes

Druk een paar seconden op de middelste knop. Het lampje zal dan branden. Het bovenste knopje gebruik je voor de schacht-vibratie. Het onderste knopje heeft de clitoris-vibratie. 

review feelztoys lea vibratorHelaas moet ik meedelen dat ik nog steeds niet mee ben met het gebruik ervan. Ik merk dat ik steeds alle knoppen blijf proberen. Ik merk dan ook dat als ik de schacht-vibratie wil uitzetten, ik het gehele ding moest uitzetten. Om dan weer alleen de clitoris-vibratie aan te zetten. Voor mij was dat een kleine stoorzender.

Lea, Lea ik zie je graag. 

Was de eerste zin die in me opkwam nadat ik lekker klaargekomen was.

Van de vibraties van de schacht was ik echt onder de indruk. Lekkere diepe maar vooral erg krachtige vibraties. Je kan kiezen uit 3 steady standjes of één van de 4 vibratie patronen. Omdat het een duo-vibrator is kan je de schacht en de clitorisstimulator apart van elkaar bedienen.

Ook bij de Lea vond ik een patroon, of eigenlijk een combinatie die ik erg lekker vond, alleen kon ik het nadien niet meer vinden, doordat ik nog steeds struggelde met de knopjes. 

Alleszins ik vond het een lekkere en verrassende combinatie. LEA is een enorm mooi design, hij voelt omdat hij gemaakt is van 100%  kwalitatieve medische siliconen enorm zacht aan.

Experimenteren

Ik ben iemand die heel meteen gaat experimenteren met een nieuw sextoy, 

Voor mijn eerste test gebruik ik meestal een glijmiddel op waterbasis, dit omdat ik dan de gehele test ervaring heb. Het inbrengen van LEA gaat door de licht gebogen vorm enorm makkelijk. Dit was zowel vaginaal als anaal erg lekker. Hij voelt echt zeer zacht aan, waardoor ik ook de schacht tegen mijn clitoris aan wou drukken. Geloof me, dat voelde heerlijk. Je kan dus geheel zelf kiezen hoe je het speeltje gebruikt. 

Toen ik de duo vibrators tegelijkertijd aanzetten, en de knopjes hier en daar indrukte gaf hij de juiste trillingen op de juiste plaats. De 7 patronen die LEA bezit gaan van zacht naar hard.  De intense trillingen van deze dual virator tegen mijn G-spot zorgde ervoor dat ik in No time lekker klaarkwam. Ook al vond ik de clitoris stimulatie minder intens dan de schacht vibratie, LEA aan mijn wensen tegemoet. 

Eigenschappen Lea 

 • Fluisterstille motoren
 • Gewicht: 210 gram.
 • 100% waterdicht
 • Batterij: USB oplaadbaar 
 • Materiaal: Superieure kwaliteit medische graad siliconen.

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

lady mustache toy testerSinds kort schrijf ik voor Miss steel – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seksattributen. Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

 

Ook interessant