Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Dubbele stimulatie op afstand

Review Lovense Dolce (Quake)

Een aardbeving in je onderbroek

Mijn ervaring met de Lovense Dolce (Quake)

Lovense Dolce is een dual-vibrator die je op afstand kunt bedienen via de App en is het nieuwste seksspeeltjes van het merk Lovense. Dolce heeft twee verstelbare armen die precies in de positie blijven waarin je ze hebt ingesteld en past zich hierdoor perfect aan aan de meeste lichaamsvormen.

In deze review wil ik je graag vertellen hoe krachtig de Lovense Dolce is. En waarom ik helemaal weg ben van dit speeltje.

Meet Dolce (vs Lovense Lush 3)

Dolce heeft twee aparte motoren in elke arm die je apart kunt bedienen. De inbrengbare vaginale arm is net zo krachtig als van de Lovense Lush 3 (deze wordt beschouwd als één van de krachtigste inbrengbare vibrators / vibratie eitjes). De clitorisarm is zo sterk dat hij je binnen een paar seconden een orgasme kan bezorgen en dan staat ie niet eens in de hoogste stand. Dolce by Lovense zorgt zeker weten voor bevredigende, gemengde orgasmes waar je alleen van kunt genieten of samen met je partner terwijl je de controle uithanden geeft.

Lovense Dolce (Quake) kan op afstand worden bestuurd vanaf iOS-, Android-, Mac- of pc-apparaten van over de hele wereld. Dit maakt het een perfecte sexy toevoeging aan je langeafstandsrelatie. Met de Lovense-app kun je met een onbeperkt aantal patronen spelen, de sterkte van de trillingen aanpassen, synchroniseren met muziek of zelfs op de spraak van je geliefde. De app is ook erg stabiel, dus er zijn geen constante onderbrekingen zoals andere apps die ik heb gebruikt.

De Dolce is eigenlijk gelijk aan Lush 3 maar dan x2 vanwege de clitoris-arm. De sensatie van de dubbele stimulatie is overweldigend en als je moet kiezen tussen Lush 3 en Dolce voor in de slaapkamer, kies dan voor Quake.

Dolce is echter twee keer zo zwaarder als Lush of een ander vibrerend eitje, dus als draagbare vibrator voor openbaar spel kan dat wat zwaar zijn. Een andere reden waarom je Quake niet buiten zou gebruiken, is dat het gezoem van de clitoris-arm niet ook door het lichaam wordt geabsorbeerd (want uitwendig) en het kan luidruchtiger zijn, vooral in stille omgevingen.

Hoe werkt Dolce

Om je sessies met Lovense Dolce (Quake) “perfect-fit” te maken, moet je de vibrator aanpassen aan jouw eigen unieke lichaamsvorm en rondingen. Om dit te doen, kunt je elke arm van het seksspeeltje afzonderlijk buigen totdat de binnenste arm jouw G-spot raakt terwijl de buitenste arm je clitoris bedekt.

De buitenste arm is de plattere arm met de knoppen. De binnenste arm is meer bolvormig en geeft hierdoor uitzonderlijke gerichte stimulatie. Het bedekt de clitoris en je kunt de druk die je wilt ervaren gemakkelijk aanpassen.

Afhankelijk van hoe je beide armen afstelt, kun je de intensiteit van je orgasmen regelen.

Als de flexibele armen constant in contact staan met je G-spot en clitoris, duurt het niet te lang voordat je klaarkomt, vooral als er te veel druk op je clitoris staat. Zodra het constante contact en de krachtige vibraties hun werk doen, zal je climax niet lang op zich laten wachten. Zo kwam ik erachter dat ik meerdere keren een orgasme kan krijgen, bijna zonder pauze tussen opeenvolgende climaxen.

Onthoud dat je Dolce’s armen ook afzonderlijk kunt besturen. Je kunt het trillingspatroon van elke arm alleen afzonderlijk bedienen via de Lovense-app op je mobiele apparaat.

Lovense Dolce heeft meerdere buigbare punten, een functie die je zeker zult waarderen. En als je het eenmaal hebt ingesteld, blijven beide armen prima op hun plaats zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het speeltje wegglijdt terwijl je het draagt.

Mijn Quake ervaring

Lovense Dolcee lijkt op een Koppeltoy als We-Vibe Chorus die je kunt dragen tijdens de seks maar dat is Quake dus niet! Er past ook echt geen penis bij.

De eerste keer dat ik Lovense Dolce probeerde, was ik alleen. Ik kon niet wachten tot hij volledig was opgeladen, dus haalde ik het na een half uur al van de lader. Eerst stelde ik het speeltje goed in om veel druk te voelen, dus de clit-arm drukte hard op mijn clit terwijl de G-spot-arm enorm en bevredigend van binnen aanvoelde. Ik gebruikte allereerst de handmatige modus omdat ikte nieusgierig was naar de trillingen en ze wilde voelen. Dus nog geen verbinding met mijn telefoon.

De vibrator begon te trillen en ik wilde eigenlijk voelen hoe de verschillende patronen voelden, maar die tijd had ik niet want ik bereikte al mijn eerste climax! Mijn eerste orgasme met Dolce was als een echte Earth Quake (aardbeving) – super intens en lekker. Maar wel een beetje heel erg snel. WAUW

Bij mijn volgende Solo sessie heb ik de armen ingesteld met minder druk op mijn clitoris en G-spot. De trillingen werden zachter en plagerig. Stel je het gevoel voor dat je krijgt net voor de climax wanneer je hele lichaam bijna explodeert in afwachting van het hoogtepunt. Stel je nu voor dat dat gevoel minutenlang aanhoudt. Quake was voor mij een game-changer in termen van vrouwelijke genot. Ik schaam me niet om toe te geven dat ik er een beetje verslaafd aan ben geraakt.

Met manlief heb ik Dolce uiteraard ook geprobeerd. Net als bij alle andere Lovense speeltjes is de verbinding top en valt niet uit. De App is gemakkelijk te koppelen en de bediening van de App is ook goed en overzichtelijk. Ja en het blijft spannend om de controle uit handen te geven en niet te weten wat je partner zal doen.

Bijzonderheden

Power

De naam van deze Lovense Toy was eerst Quake (aardbeving) en dit is geen toeval. De vibrator is zo krachtig dat hij geassocieerd kan worden met een aardbeving in je onderbroek. Maar ze hebben de naam moeten wijzigen in iets anders. Dit werd Dolce.

Qua kracht is Dolce vergelijkbaar met de Lush 3. Maar de Lush 3 heeft alleen een intern deel, terwijl de Dolce ook een clitorisarm heeft die net zo sterk is als de inbrengbare G-spot-arm, dus twee keer zo krachtig dankzij de dubbele stimulatie.

Geluid

Dolce is een minder discreet seksspeeltje dan Lovense Lush, zeker niet als je het op een rustige openbare plek wilt dragen. Want hier steekt ook een deel met motor uit aan de buitenkant. Natuurlijk is een wandeling in het park prima, maar wees voorzichtig dicht in de buurt van mensen.

Thuis met een dichte deur van je kamer, hoor je niets. Heb je echter huisgenoten en maak je je toch zorgen dat iemand je hoort, dan kun je met de Lovense-app eenvoudig het trillen van de buitenarm stoppen.

Materiaal

Dolce is gemaakt van hoogwaardige, lichaamscompatibele siliconen. Het apparaat is niet-poreus, ftalaatvrij en niet giftig voor jouw lichaam. Het veroorzaakt geen allergische reacties of irritatie, zelfs niet na langdurig gebruik.

Gebruik bij de Dolce alleen glijmiddelen op waterbasis, omdat siliconen en glijmiddelen op oliebasis de siliconen kunnen beschadigen.

Ontwerp

Lovense Dolce heeft bolle strepen op beide armen. Deze strepen zorgen voor extra stimulatie, terwijl de vorm van de Dolce zorgt voor gelijktijdige, dubbele stimulatie. De matte, zachte grip zorgt voor maximaal plezier en comfort bij het dragen van het speeltje.

Het heeft een ergonomisch ontwerp dat bij de meeste lichaamsvormen past. De platte clitorisarm zorgt voor diepe rumbly trillingen en kan worden aangepast om meer of minder druk uit te oefenen op basis van jouw persoonlijke voorkeur. De inbrengbare arm is ontworpen om de G-spot te stimuleren en past precies in de vagina. Het heeft bijna dezelfde vorm en grootte als dei van Lovense Lush 3.

Lovense Dolce weegt 146 g. Het is comfortabel en licht genoeg om in de slaapkamer te dragen, maar naar mijn mening is het niet comfortabel als draagbare vibrator

Buig het speeltje niet helemaal recht, anders kan het breken of permanent beschadigd raken.

Afmeting

Als je Dolce eenmaal hebt ingebracht, zul je merken dat het is gemaakt om geheel de schaamlippen te bedekken en maximaal contact met de clitoris te bieden.

Het bolvormige gedeelte geeft je een bevredigend gevoel na het inbrengen, dat is zeker. Maar het voelt niet overweldigend groot, mocht je dat zoeken.

De inbrengbare lengte van Lovense Dolce is 3 8 cm.

Opladen

Dolce is USB oplaadbaar. Bovendien is de oplaad poort een magnetische oplader die het laadproces versnelt. Het meegeleverde kabeltje kan in elke USB-poort of USB/AC-stroomadapter worden gestoken en bij opladen een rood lampje oplichten. Een volledige lading duurt ongeveer 70 minuten. Houd er rekening mee dat je het speeltje niet mag gebruiken terwijl het wordt opgeladen!

Wanneer het opladen is voltooid, gaat het lampje constant branden en dan uit.

Na ongeveer 70 minuten (de tijd die nodig is om volledig op te laden), kun je tot 2 uur genieten van de trillingen van de Quake.

Zorg ervoor dat u de Dolce minstens één keer per zes maanden oplaadt – dit verlengt de levensduur van de batterij..

Reinigen

Net als bij alle andere Lovense-speeltjes, is schoonmaken moeiteloos. Je kunt je Quake wassen onder stromend water met een milde zeep of toy cleaner. De Dolce is waterdicht (IPX7) en kan tot 30 minuten worden ondergedompeld in water tot 1 meter diep (perfect voor douche/bad/zwembad). Zorg ervoor dat je Quake reinigt voor en na elk gebruik. Droog de vibrator goed af voordat je hem opbergt in het satijnen etui dat ook wordt meegeleverd.

 

Let op: deze vibrator is niet geschikt voor anaal gebruik!

 

 

Ook interessant