Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Toytester Lady Mustache heerlijke, eerlijke reviews

Review Fun Factory Miss Bi

“De kleine gestompte dikke” rabbit vibrator

Review Fun Factory Miss Bi

Naam: Miss Bi Black Line
Merk: Fun Factory
Formaat: 17 cm / Ø 4,18 cm / 205 gram.
Dual Rabbit Vibrator
Twee aparte motoren
Perfect gerichte G-spot Vibraties
Sterke Clit stimulatie
Prijs: €109.90 incl. 21% btw

Size doesn’t matter.

Hii allemaal! Hier ben ik dan met mijn Review over de Fun Factory Miss Bi. Wanneer je denkt dat lengte alles is..
Ik heb toch liever groter, dat is alles wat ik dacht toen ik Miss Bi in handen kreeg. Heb ik wel genoeg aan zo’n “kort en dik” exemplaar? Ik was razend benieuwd of Miss Bi daar verandering in kon brengen.

De Fun Factory Miss Bi G-spot dual vibrator is zodanig ontworpen dat hij alle vormen van het vrouwelijk lichaam aan kan. Door zijn heerlijke dikke schacht van Ø 4,18 cm geeft hij een zeer vol gevoel. Ook zorgt hij voor intense trillingen rondom de vulva. Dat laatste zal je geweten hebben want Miss Bi beschikt maar liefst over 2 aparte motoren, met 3 trilintensiteiten en 3 ritmes die elk apart te bedienen zijn.

Review

Op het eerste gezicht was de Miss Bi van Fun Factory niet echt een “Toy” waar ik meteen zelf naar zou grijpen of waar ik tegenwoordig op de website van Misssteel.nl op zou klikken.

Ik heb nog geen enkele zwarte toy in mijn nachtkastje liggen – dit met als enige reden dat zwart niet echt mijn kleur is – nam ik “de kleine gestompte dikke” bij zijn verpakking. Jep dat was de eerste naam die in me opkwam toen ik Miss Bi op de verpakking zag staan. Het speeltje maakte mij enorm nieuwschierig. Niet omdat hij klein en dik is, maar omdat de kracht die dit kleine speeltje bezit je naar andere oorden brengt. (Zo dadelijk meer hierover)

Verpakking

De verpakking is een weggooi-verpakking. Een goudkleurige kartonnen doosje waarop het Fun Factory logo staat, op dit doosje is ook de hygiëne seal geplakt en met een kartonnen sleeve eromheen. Binnenin vind je 2 kleine boekjes met korte gebruiksaanwijzingen. Miss Bi zit er losjes in. Rechts in de doos vind je een kei mooie, fancy USB-oplaadkabel met magneetjes. En ik nam -de kleine gestompte dikke- bij zijn schacht.

In de eerste plaats ziet hij er zwart “chiquer” uit dan de gekleurde in deze reeks. Dit omdat de zwarte kleur mooi overloopt naar het zwarte handvat. Oké, ik geef het toe. Ik moet mijn mening over “zwarte Toys” herzien. Ik vind het echt een mooi design, maar vooral een makkelijk te bedienen design doordat Miss Bi over een 0-vormig handvat beschikt. Perfect tijdens Solo gebruik of door je partner. In ons geval vind mijn partner dit zeer aangenaam; Vooral om te pesten, wat dat kan je met deze dual vibrator heel goed.

review miss bi

Miss Bi Black Line dual vibrator heeft naast een handvat ook 3 knoppen.

Ik hoor vaak dat de knopjes van Fun Factory wat verwarrend zijn. Ik vind de knoppen van Miss Bi groot en heel makkelijk in gebruik. Met de FUN-knop zet je de Miss bi aan. De knop met de grote bol is om het vibrator-gedeelte aan te zetten. De knop met de kleine bol is voor het clitorisdeeltje. De “Plus en Min-knop bestaat jammer genoeg niet. Als je een te hoge stand uitgekozen hebt, en je weer een standje lager wil gaan moet je opnieuw door alle standjes. Fun Factory heeft nu ook modellen waarbij je, je favoriete stand kan opslaan door enkele seconden op de FUN te duwen. Miss Bi zoemt dan 2X. Wil je dit nu resetten, dan druk je totdat hij 5x zoemt.

Travel-Lock zet je aan door de kleine bol- knop en de FUN knop tegelijkertijd in te drukken, Uitzetten met de grote bol- knop.

Is de batterij van Miss Bi bijna leeg, zal de FUN knop knipperen.

Brandt er na 3- 6 uur opladen helemaal niets? Dan is hij na 8u klaar voor gebruik. Bij alle Fun factory Toys krijg je een usb-click’ n charge- oplaadsysteem. Dit met zeer krachtige magneet, dit zorgt ervoor dat je speeltje steeds verbonden blijft. Daar ben ik enorm fan van.

MISS BI of MISS BAH!

Miss Bi is zoals alle Fun Factory sextoy gemaakt van 100% medische siliconen. Wat zeer aangenaam aanvoelt. Miss Bi is ook anaal te gebruiken. Het trekt jammer genoeg heel erg veel stof en pluisjes aan daarom raad ik aan, om je sextoy voor & na gebruik altijd schoon te maken. Let enkel een beetje op bij de overgang van het handvat dat daar zeker geen vuil achter blijft. Omdat hij 100% waterproof is gaat dit vrij makkelijk. Je kan hem dus ook meenemen in je bad of douche. Het klinkt misschien een beetje gek maar wat een aangename propere geur heeft hij. Miss Bi ruikt eigenlijk totaal niet chemisch, en eerlijk twijfelde ik daar bij Fun factory niet aan.

De Gerichte G-spot en clitoris Vibrator

Miss Bi is zoals ik al eerder zei niet lang. Hij heeft een totale lengte van 17 cm waarvan het in te brengen gedeelte slechts 8 cm is. Wat een kanon, wat een kracht, wat een fijn gevoel. en zonder te overdrijven wat een hevige intensiteiten heeft Miss bi. Helaas moet ik ook meteen meedelen dat hij daardoor niet geruisloos is. Mijn partner stoort zich er altijd aan. ik stoor me er minder aan.

Miss Bi van Fun Factory schuift heerlijk en zeer gemakkelijk naar binnen. Ook altijd prettig met extra glijmiddel op waterbasis. Omdat Miss Bi dikker bij de schacht is en je een lekker vol gevoel geeft mis je helemaal geen lengte. Pesten dat kan deze dual vibrator goed.

Wanneer ik met lichte druk en met gepaste kracht de gebogen neus van Miss Bi tegen mijn G-spot duw en dit combineer met de motor van het clit gedeelte. Wist ik niet wat me over kwam. De vibraties zijn zo sterk, en gaan zo diep dat alles daar vanonder trilt. Hop, Klaar was daar! Wat wel meteen opvalt is dat de motor van de clitstimulatie minder krachtig is dan de motor van de schacht. Ik heb dus steeds de twee motoren tezamen gebruikt tijdens het spelen.

Klein en dapper, maar in bed nog veel rap-per!

Trillen, schoppen en beven. Jep Miss Bi doet het allemaal. Je kan gek worden met dit sterke ding. Dat had je niet verwacht hé? Ik ben alvast enorm verrast en heb genoten van -de kleine gestompte dikke- vriend. Want een vriend is hij zeker geworden. Ik raad hem zeker aan. Wat hou ik van zijn 6 krachtige trilintensiteiten en ritmes. En het volle gevoel dat hij geeft. Jammer dat het stof aantrekt, maar wat ik dan extra leuk vond, was de rode USB-oplaadkabel. Ik was sceptische maar de Fun Factory Miss Bi heeft mij verrast.

Eigenschappen Miss Bi

  • 0- vormige handvat
  • Verhoogde knoppen
  • Kan worden geprogrammeerd.
  • Reislock
  • Veilig voor anale fun
  • Quick Stop via de FUN -knop
  • Batterij-indicator
  • Oplaadbaar via het click’ n charge-systeem
  • 100 % waterdicht
  • Gemaakt van Medische siliconen

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Sinds kort schrijf ik voor Miss steel – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seksattributen. Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

Ook interessant