Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Lees haar heerlijk eerlijke review

Toytester Lady Mustache test: Anaal Glijmiddel H2O

Een glijmiddel speciaal voor anaal speeltjes

Toytester Lady Mustache, testen voor Miss Steel de System JO Anaal Glijmiddel Waterbasis 60ml.

Niet alle glijmiddelen zijn hetzelfde en net daarom vind ik het enorm interessant deze verschillende glijmiddelen te mogen testen.  Deze keer was het een anaal glijmiddel op waterbasis van System JO H20. Dit anaal glijmiddel is gemaakt op basis van water. Net zoals jullie nu, bedacht ik toen – waar zit nu eigenlijk het verschil met een -origineel- glijmiddel? De anus produceert namelijk geen natuurlijk vocht, en dit glijmiddel beschikt over meer viscositeit (dikte) dan de gewone System JO H2O. Ideaal dus voor anale penetratie.

  • Anaal Glijmiddel Waterbasis 
  • Geschikt voor sextoys
  • Geschikt voor condooms
  • Voelt als siliconen glijmiddel
  • Super duurzaam, niet plakkerig
  • Geen verdovende middelen of desensibilisatoren

De Verpakking:

System Jo anal glijmiddel

Een doorzichtig flesje met in het oranje -ANAL- opgeschreven.  Het is ook meteen duidelijk dat dit een glijmiddel op waterbasis is. Maar de beschrijving achteraan, die in het Engels, Frans, Duits en in het Spaans genoteerd staat, heeft me wat tijd gekost. Deze omdat alles doorzichtig is en zeer moeilijk te lezen valt, en ik draag dan nog wel een bril.  System JO Anal H2O zorgt voor een sensuele ervaring. Hij wordt geadviseerd om anaal te gebruiken, maar hij is ook perfect veilig voor gebruik met condooms en of alle andere speeltjes.

System Jo Anaal H2O is een glijmiddel van extra dikke hoge viscositeit formule.

Toen ik men man vroeg om dit JO – H20 – ANAL glijmiddel te testen, had hij meteen een lach op z’n gezicht. Hij was zo enthousiast dat hij het busje meteen over mijn intieme gaatjes goot. Het voelde meteen zeer fris en aangenaam aan. Het was een dikkere substantie dan dat ik eerder testte bij het anaal glijmiddel van PJUR anal. Ik was dus best aangenaam verrast hoe zacht deze aanvoelt, De extra dikke viscositeit zorgt dan ook voor extra comfort. Aangezien Mr.T zijn job zeer serieus nam, begon hij het glijmiddel meteen te observeren. Hij stelde meteen vast dat hij een zeer aangename zoete geur had. Voordat we daadwerkelijk aan het werk gingen proefde hij eerst van het glijmiddel. Hij vind dit nogal belangrijk, als het glijmiddel niet lekker zou smaken dan zou hij me nadien niet meer kunnen likken. 

Geur, smaak en textuur goedgekeurd!  Ook was Mr.T niet zuinig tijdens gebruik. En heel eerlijk dat voelde echt zeer aangenaam. Omdat hij meteen genoeg glijmiddel gebruikte hebben we tijdens de anale sex geen enkele keren moeten bijnemen. Dit anaal glijmiddel doet echt zijn werk. Al zou ik hem niet meteen aanbevelen om elkaar een massage te geven.

Op Water-gebaseerde formule voelt net als silicone

Waar ik hem dan wél voor zou aanraden is om er anaal plezier mee te beleven. Hij blijft écht perfect zitten, en hij beschermt de huid tegen ‘scheuren” en of andere ongemakkelijkheden. Hij voelt een beetje plakkerig, maar vooral zeer zacht aan.   Helaas, van zodra de extase voorbij is en deze op de huid opdroogt, zal je merken dat de hele boel daar beneden aan elkaar plakt.   Je voelt als het ware een laagje “suiker-vaseline- over je huid. Eerlijk wij zijn toen meteen in de douche gesprongen. We ondervonden dat we heel wat schrobwerk hadden. Maaaaar…… Ik herhaal, een echte aanrader om anaal plezier mee te beleven zonder dat je één of andere ongemakkelijkheden ondervindt.   

Algemeen

Of ik fan ben van dit product? 50/50, de werking is alles waar ik op gehoopt had, Doordat deze een dikke viscose- substantie heeft en zijdezacht aanvoelt is dit glijmiddel op water-basis van JO – H20 alsook ideaal voor vaginale -fisting- penetratie. Hij ruikt en smaakt lekker zoet maar helaas plakt deze na afloop zo hard op de huid dat een wasbeurt echt een noodzaak is. Als je je anale gaatje extra wil beschermen dan is dit glijmiddel echt iets voor jou. Bij een vluggertje laat ik deze liever in de kast liggen. Maar omdat hij goed op z’n plaats blijft zitten, en écht doet wat van hem verwacht wordt, neem ik het afwaswerk wanneer ik lekker veel tijd heb, er met heel veel plezier bij.    System ANAL H20 is een GO

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Sinds kort schrijf ik voor Miss steel – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seksattributen. Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

Volg haar op instagram

 

 

 

Ook interessant