Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Handsfree vibraties

Review van de We-Vibe Chorus

De nieuwste We-Vibe Koppeltoy

Handsfree te gebruiken tijdens de seks. Dat willen we!

Wereldwijd worden ze aanbeden, de koppel sextoys van We-Vibe.  Dit vooral vanwege het vriendelijke ontwerp. De We-Vibe Chorus Koppeltoy combineert aanpasbare flexibiliteit (net als bij de Sync) in de bocht op twee punten, hierdoor past deze Toy zich gemakkelijk aan bij iedere individuele lichaamscontour en vele, vele seksposities.

Hoe werkt deze Koppeltoy?

we-vibe choris blog verpakkingDeze U-vormige Toy draagt zij aan de ene kant tijdens de seks en de andere kant ligt over de Clitoris. De man kan tijdens het dragen gewoon penetreren. De buitenkant van de Toy waar hij langs glijdt is heel glad dus geeft geen weerstand. Bijkomend voordeel voor hem is dat je nauwer aanvoelt en hij geniet mee van de vibraties. Het andere deel rust op de clitoris. Zonder een toy vast te hoeven houden geniet je dus van extra vibraties op de clitoris. Bedienen kan via de afstandsbediening of de APP.

Solo is deze Sextoy ook prima te gebruiken. Draag hem en bedien jezelf met vibraties. Of speel spannende spelletjes en draag hem wanneer je op pad bent.

Bedienen van de We-vibe Chorus

De We-Vibe Chorus is net als de andere We-Vibe Toys compatible met de fantastische We-Connect-app EN een heeft een zeer unieke door Squeeze geactiveerde afstandsbediening. Wanneer je knijpt in de afstandsbediening gaat hij harder. Geniaal! Wat Chorus ook anders maakt dan de Sync is de connectie via Ankorlink. En dus niet via Bluetooth. Bluetooth gaat niet door water heen en Ankorlink wel. En nu bestaat de mens voor het grootste gedeelte uit water dus .. hierdoor zou de connectie nooit meer weg mogen vallen met twee lijven om de Chorus heen.

Review We-Vibe Chorus

Toen ik Chorus voor het eerst aanzette, was ik zo blij om te ontdekken dat ik hem beter vind dan de We-Vibe Sync’s. In eerste instantie ging ik ervan uit dat mijn extra genot te danken was aan meer intensiteit. Maar de interne / G-spotarm van Chorus is ook iets dikker, en dat werkt beter voor mij.

Squeeze Afstandsbediening

we-vibe chorus in handDe squeeze-afstandsbediening is echt geweldig. Het maakt de We-Vibe Chorus superleuk. De afstandsbediening van Chorus is een nieuwigheid: knijp erin en bedien de Chorus. Ook wanneer je de Chorus solo gebuikt is het top. Het is zoiets als de hand van een partner vastgrijpen terwijl ik klaarkom. Ik knijp best hard wanneer ik klaarkom en de afstandsbediening van Chorus kan dat gelukkig aan. Laat je los na dat heerlijke orgasme laat de we-vibe ook ‘los’.

Ook is de knijpafstandsbediening heeft ‘Ankorlink’, zoals We-Vibe het noemt. Het is bedoeld om de Bluetooth-verbinding te stabiliseren, omdat Bluetooth alleen niet door water en jouw eigen lijf gaat.

De afstandsbediening heeft ook gewoon knopjes. Met deze knopjes kan je de Chorus heel makkelijk bedienen.

Bediening via de APP

Om de Chorus middels Ankorlink te bedienen via de APP dien je de squeeze afstandsbediening in de buurt van je telefoon hebben. Deze Squeezer is namelijk het anker voor deze vorm van bluetooth zeg maar.  Zonder de squeezer is het gewoon een bluetooth verbinding.

De We-Connect-app ziet er vanaf eind 2019 anders uit (heeft een aantrekkelijkere interface). Het heeft ook nieuwe functies die ik kort hebben verkend. Bijvoorbeeld een Touch-functionaliteit. Door harder en zachter te duwen met je vinger op het scherm gaan de trillingen sneller of langzamer. En wanneer je jouw vinger snel beweegt, worden de vibraties harder en omgekeerde zwakker. En de Chorus kan beads van muziek volgen.

Het Geluid van Chorus

Laten we het over decibels hebben! Hoe luid is Chorus? Zalig stil kan ik je vertellen ondanks de rumbling vibraties. Ik heb de Decibellen van Chorus in de hoogste stand gemeten direct ernaast en dat is ongeveer 45 decibel: de grens voor een ‘rustig gesprek’. Meet je Chorus op een meter afstand en dan heb je nog maar 35 decibel. Draag je Chorus in je dan is het vanaf een meter afstand ongeveer 30 decibel – hetzelfde als mijn stille computer hier. Een zwak gezoem.

De We-Vibe Chorus is een speeltje waarbij ik me 100% comfortabel voel om mee te spelen terwijl ik door de supermarkt loop (met de afstandsbediening van Chorus in mijn zak). Dus geniet van dit speeltje in het openbaar. Het is niet nodig je te moeten waarschuwen: “Wees je bewust van het geluidsniveau” (dwz, gebruik dit speeltje gewoon lekker in een restaurant of de bios gebruiken ook om samen geile spelletjes te spelen).

Vibe Intensiteit We-Vibe Chorus vs. We-Vibe Sync

Als koppeltoy komt Chorus het dichtste in de buurt van de We-Vibe Sync. Je kunt beide namelijk aanpassen in vorm. Dat kan niet bij de We-Vibe Match en Unite. Bij gebruik van de afstandsbediening heeft Chorus een betere intensiteit dan Sync: Chorus begint lager en dieper en eindigt sterker en minder buzzy. Het is gewoon beter. Sync is natuurlijk ook prima, maar voor mij waren deze vibraties veel fijner. Het gedeelte dat tegen de G-spot rust is ook iets dikker bij Chorus. Dit maakt de overdracht van de trillingen op dit gevoelige plekje veel lekkerder.

Nieuw! Touch-Sense

De We-Vibe Chorus heeft ook een andere nieuwe feature dat Touch-Sense heet. Dit is een functie die je tijdens de seks kunt gebruiken. De Chorus reageert dan op de bewegingen die jullie wel of niet maken. De Chorus reageert dan eigenlijk op de druk die uitgeoefend wordt. En reageert daarop met harder of zachtere vibraties.

Conclusie

Er is echt heel veel mogelijk met deze Chorus. Ik heb het nog niet eens allemaal ontdekt. Tijdens de seks past ie wederom prima en is het een heerlijke Toy voor extra stimulatie tijdens de Seks. De We-Vibe voelt heerlijk zacht aan en ook tijdens de seks met een beetje glijmiddel genoot mijn hubby mee. De trillingen vind ik beter en de afstandsbediening waar je in kunt knijpen super leuk. De APP werkt prima en heeft leuke nieuwe features. Daarnaast is hij stil en dat wil je voor stoute spelletjes.
Een toffe up-grade dus van de We-Vibe Sync.

We-Vibe Chorus is verkrijgbaar in 4 leuke kleurtjes

 

Ook interessant