Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Wat is het verschil met de eerste Nova?

We-Vibe Nova 2 getest

We-Vibe Nova 2: de verbeterde versie

Wat is het verschil tussen We-Vibe Nova 2 en de eerste versie van deze bijzondere vibrator?

Wanneer er een nr. 2 uitkomt van een seksspeeltje verwacht je uiteraard dat dit de verbeterde versie van de eerste is. Maar ook dat hij beter voelt, trilt etc. Voor We-Vibe Nova 2 vonden we twee dames die maar al te graag bereid waren dit te testen. Lees hier hun review van We-Vibe Nova 2

De bijzondere Clitoris stimulatie van We-Vibe Nova?

We-vibe Nova is een Rabbit Vibrator. Ofwel een vibrator met een deel dat inwendig stimuleert en uitwendig de clitoris stimuleert. Ook wel een DUAL vibrator genoemd door de dubbele stimulatie. Rabbit komt eigenlijk van de oortjes die ooit bij een van de eerste dual vibrators op de clitoris arm zaten en net op konijnen oortjes leken. Dual vibrators zijn verreweg de meest verkochte vibrators. Wat een uitdaging is, is een Dual of rabbit vibrator vinden die geheel past bij jouw anatomische vormen. Het kan dus voorkomen dat eenmaal het inwendig deel ingebracht de clitoris arm niet helemaal lekker past of niet genoeg drukt op de clitoris. Of dat de ‘clitorisarm’ bij elke stoot het contact met de clitoris verliest.

Om dit ‘probleem’ op te lossen creëerde de ontwerpers van We-Vibe de Nova, als een verbetering op het klassieke ontwerp van een rabbit vibrator, de arm mee veert. De looks van Nova zijn daardoor misschien een beetje ‘gek’ maar die lange arm heeft dus de volgende functie>>>

werking Nova 2 rabbit vibrator We-vibe

Verschillen We-Vibe Nova 2 en Nova

  1. Nu, door uitgebreide gebruikerstests en -ontwikkeling, is Nova’s nieuwe ontwerp naar een hoger niveau getild in de vorm van Nova 2. De externe stimulator van Nova buigt nog steeds met je mee om constant contact te houden met de clitoris, terwijl de interne G-spotstimulator nu kan worden aangepast aan jouw unieke lichaam. Je kunt het vibrator gedeelte dat je inwendig gebruikt dus buigen in de vorm die bij jouw lichaam past en gericht is op jouw unieke G-spot plekje. Daarnaast zijn de trillingen beter verdeeld in de arm en sterker.
  2. De We-Vibe Nova 2 is nu volledig van siliconen; van top tot teen is alles gehuld in een zacht en glad siliconen. Het handvat van Nova 1 was wit en van plastic. De overgang van siliconen naar dit handvat kan ‘viezigheid’ tussen komen en is moeilijker te reinigen. Problem solved dus bij Nova 2!
  3. De vorm van het inwendig deel van de vibrator is hetzelfde gebleven als die van de Nova 1, maar Nova 2 is gehuld in zachter siliconen dat je in kunt drukken. Het clitoris gedeelte is bijna hetzelfde qua vorm, alleen het uiteinde is wat breder.
  4. De knoppen zijn beter te bedienen doordat ze hoger op het siliconen liggen.

 

Wat zegt ons test-panel na een uitgebreide test met Nova 2

Anna: in een woord WAUW!

Nova 2 is tot nu de ENIGE Rabbit dat mijn vagina en mijn clitoris tegelijkertijd goed stimuleert. Omdat de G-spot-arm niet erg dik is, is hij heel gemakkelijk in te brengen. Als je de juiste hoek vindt, blijft de clitorisarm gedurende het hele proces super stabiel op de juiste plek.

Vaak moest ik mezelf dwingen om de clitorisstimulatie te stoppen … omdat de vibratie gewoon te goed. Anders kwam ik in minder dan 2 minuten als ik me er continu door liet stimuleren.

Mijn partner gaat vrij vaak op zakenreis en Nova 2 is onze redder omdat het op afstand bestuurbaar is. Ik laat hem graag mijn orgasme beheersen. Het is als een zoete pijn wanneer ik snak naar meer vibratie en stimulatie, maar hij kiest ervoor om het me alleen op specifieke tijden te geven. Het is een spel dat we graag spelen omdat het langdurige proces mijn orgasme nog intenser maakt en hij opgewonden raakt tijdens dit proces.

Ook in bad neem ik deze Nova 2 graag mee. Ik kan niet naders zeggen dan een heerlijke sterke Rabbit die weet waar je hotspots zitten.

Mirjam: Hemels lekker!

Eerlijk gezegd had ik het opgegeven ooit nog een Rabbit te vinden die echt goed ‘past’. Ik zeg niet dat dit speeltje voor iedereen zal werken, maar ik geloof dat het voor een veel meer vagina’s zal werken dan welk andere Rabbit dan ook.

Bovendien is hij niet alleen veelzijdig, maar ook aangenaam, want door de combinatie van de gebogen clitorisarm die buigt en beweegt met je bewegingen naast de krachtige G-Spot-vibraties, heb je eindelijk de mogelijkheid om non-stop gestimuleerd te worden. Dit resulteert bij mij in de meest glorieuze gemengde orgasmen die ik ooit heb meegemaakt, en verreweg de gemakkelijkste die ik ooit in het algemeen heb bereikt.

Verder vind ik Nova 2 goed in de hand liggen en is de bediening gemakkelijk. Hij voelt tevens heerlijk zacht aan. De vormgeving van het G-spot gedeelte dat kan buigen vind ik geniaal. Ik weet niet wat het is maar het lijkt wel of mijn gehele clitoris van binnen en van buiten omarmt wordt.

Ik heb zelf niet zoveel met APP bediening. Ik gebruik hem gewoon zo. Misschien dat ik het in de toekomst nog eens ga uitdokteren. Voor mij is het zo al een topper.

Als je een Rabbit vibrator wilt, beveel ik je de We-Vibe Nova 2 van harte aan.

 

Ook interessant