Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Hoe lekker vindt Lady Mustache deze Rabbit?

Snail Vibe geeft me Snail Vibes

 • Naam: Snail Vibe 
 • Merk: Snail Vibe
 • Te koop Bij: www.misssteel.nl
 • Formaat: Lengte 24 cm, 3 cm – 5 cm breed, 
 • Duo vibrator
 • Twee aparte motoren
 • G-spot Vibraties
 • Sterke Clit stimulatie
 • Prijs: €119.00 incl. 21% btw
  *Tijdelijk 8% korting op de website en dus momenteel te koop voor €109.00 

Snail vibe geeft me Snail vibes;

De Snail Vibe Rabbit Vibrator Review

Een innovatieve DUO vibrator

Een tijdje geleden kwam ik de Snail Vibe tegen op Instagram. Hij intrigeerde me meteen, en tegelijkertijd riep dit vernieuwende ontwerp zoveel vragen op. De Snail Vibe is een G-spot en Clitoris vibrator. Iets waar ik persoonlijk enorm van hou. Ik moest gewoon met dit gekke ding aan de slag. Geloof me alvast als ik vertel dat het een zeer positieve ervaring was.

Deze Duo vibrator heeft een mooie ronde, rollende slak die permanent in contact staat met de clitoris dit terwijl de schacht heerlijk de vagina binnendringt. Laat dat nu net één van mijn favoriete -soort- vibrators zijn.

De Verpakking

snailvibe vibrator slak reviewIs een kartonnen doos waar de Snail Vibe in alle hoeken en kanten op afgebeeld staat. Naar mijn mening veel te druk en staat er ook veel te veel informatie op. Eens ik deze kartonnen doos open maakte was ik in de wolken. De Snail Vibe zit in een Exclusieve, stijlvolle en stevige opbergkoffer waardoor deze zeer gemakkelijk, discreet en hygiënisch op te bergen is.
De oplader en de gebruiksaanwijzing  kan je nu ook vinden. Makkelijk, handig en zeer mooi verpakt. 

De Snail Vibe kan je makkelijk opladen door de pin van de USB-kabel in het daarvoor voorziene gaatje van de Snail Vibe te duwen. Hij is gemaakt van huidvriendelijke zachte siliconen Met mijn bad-verslaving weet ik ook dat hij 100% waterdicht is. De Snail Vibe heeft 2 krachtige motoren, die elk afzonderlijk met 2 knopjes te bedienen zijn. Bij het testen gebruikten ik een glijmiddel op waterbasis. Dit is zéér belangrijk om de levensduur van de siliconen van je toy te behouden.

Let’s talk about the knopjes.

snail vibe review vibrator sextoyElk seksspeeltje heeft zijn eigen systeem, wat leuk is om verschillende opties te hebben, maar wat ook wel een zoektocht oplevert. De Snail Vibe zet je aan door lang op het golf-knopje te klikken. Het bovenste set knopjes is voor de “Schacht-vibratie” en de onderste knopjes voor de “bol/clit-stimulatie. Klik je op het golf knopje krijg je een nieuw patroon. Je zet hem harder door op het plusje te klikken. Jammer vind ik dat je door alle standen heen moet gaan om van patroon naar stilstaande vibratie te veranderen. 

Toen ik de Snail Vibe meenam in mn bad ging ik uiteraard met de knopjes spelen zodat ik de verschillende trillingen en patronen kon testen. Wanneer ik meer in de mood was drukte ik op het +-teken om de trillingen op de hardste stand te zetten. Vanaf toen begreep ik ook de naam van dit ontwerp. De snail vibe liet me kronkelen zoals de vorm van een slakkenhuis.

Hoe gebruik je de Snail Vibe?

gebruik snail vibeNu, voor dat je even gek gaat doen, is het niet de bedoeling de bal in je vagina te brengen. aaah! nu snap ik het, Het is de bedoeling om de schacht – het rechte gedeelte – van de Snail Vibe in te brengen. Jaaa, inderdaad De ene bol, wat de slak voorstelt is een clitorisstimulator. De andere bol is gewoon het handvat met de knopjes. Wanneer je dus de stevige harde schacht, verder je vagina inbrengt, zal de bal continu je clitoris strelen. Je kan dus heerlijk een stotende beweging maken met de vibrator, terwijl je clitoris continue stimulatie ervaart. Hij is enorm groot, wat enerzijds zeer fijn is maar anderzijds niet altijd even makkelijk is om met de Snail Vibe zelf te penetreren. Mijn partner kon deze dan weer perfect vasthouden, en perfect heen en weer bewegen. 

Uiteraard kan je hem gebruiken zoals jij dat zelf wil. Dankzij de aparte motoren kan jij spelen met de trilintensiteiten en trilpatronen, waardoor je kan kiezen of je één of twee motoren gebruikt. Je kan hem uiteraard ook gebruiken zoals een rabbit-vibrator en hem gewoon lekker stilhouden. Snel klaarkomen is alvast verzekerd. Ohja, door zijn zeer sterke vibraties begon ik ook meteen te spuiten. Zo raden ze deze Snail vibe net omdat de vibratie zo sterk is, echt aan als massagetoestel. Wat hou ik nu al van de Snail vibe!

Conclusie

Ik ben echt fan! En ook van zijn exclusieve, stijlvolle en stevige opbergkoffer.
Snail Vibe is zeer mooi verpakt waardoor dit gemakkelijk, discreet en hygiënisch op te bergen is. Het vernieuwend ontwerp is zo’n heerlijk ding. Door zijn zeer stevige motor en zijn constante aanrakingen in combinatie met de stimulatie in en rond de vagina, maakt dit speeltje; dat je gaat kronkelen als de krul van een slakkenhuis. De harde trillingen vind ik echt een meerwaarde, als je dus niet houd van heel erg stevig, veel en vol. Dan is de Snail Vibe misschien helemaal niets voor jou. Jammer vind ik dat je door alle standen heen moet gaan om van patroon naar stilstaande vibratie te veranderen. De stotende beweging in combinatie met de clitoris stimulatie is voor mij een zeer positieve ervaring geweest. Dus de conclusie van deze Snail Vibe Rabbit vibrator review is: Ik vind hem geweldig, en als jij net zoals ik van stevig houdt, dan is de Snail Vibe echt iets voor jou. 

Eigenschappen Snail Vibe 

 • G-spot & Clitoris stimulatie
 • 5 standen met 5 patronen
 • Zeer sterke vibraties
 • 2 krachtige maar stille motoren afzonderlijk te bedienen.
 • 5 vibratie standen en 5 snelheden. 
 • huidvriendelijke siliconen
 • Oplaadbaar via USB-kabel.
 • Inclusief een stijlvolle, harde opbergkoffer.
 • Waterdicht
Liefs Toytester Lady Mustache

 

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Sinds kort schrijf ik voor Miss steel – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seksattributen. Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

 

Ook interessant