Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

WOMANIZER

De musthave voor jouw clitoris

Het orgasme wonder!

De Womanizer is puur genot.

De uitvinder van dit unieke speeltje wordt nog dagelijks bedankt voor zijn uitvinding: de Womanizer. Een speeltje dat niet trilt, maar de clitoris verwent met een licht vacuüm en luchtdruk golven. Tegenwoordig wordt dit een luchtdruk vibrator genoemd. Ondanks dat het dus niet vibreert. Mocht je nog twijfelen of de womanizer iets is voor jou of voor jouw partner? Lees dan dit blog met alle info over dit orgasme wonder en waarom jij een womanizer wilt.

Hoe werkt de luchtdruk vibrator?

Womanizer is het merk dat de luchtdruk vibrator op de markt bracht. Michael Lenke uit een klein plaatsje in Duitsland is de uitvinder van dit wondelijke speeltje dat in 2015 uitkwam. En dit bracht een revolutie teweeg in de seksuele welzijnsindustrie door als eerste een speeltje op de markt te brengen dat de clitoris niet direct aanraakt wanneer het stimuleert en gebruik maakt van luchtdruk golven.

Hoe werkt die indirecte stimulatie? Je plaatst het kapje om de clitoris. En sluit het kapje af doordat de rand tegen de huid om de clitoris komt. De clitoris ligt dus vrij onder het kapje. Door het afsluiten wordt een vacuum gecreëerd. Vervolgens zullen luchtdruk pulsen zorgen voor de stimulatie van de clitoris. Een zuigend gevoel wisselt zich af met een drukkend gevoel. Ieder stand hoger wisselt dit zich sneller af. Het voelt als een soort sabbelen aan de clitoris.

hoe werkt womanizer

Waarom werkt deze luchtdruk stimulatie zo goed?

Het gedeelte dat je ziet van de clitoris, dat glanzende knopje, heeft maar liefst 8000 zenuwuiteinden. Twee keer zoveel als de de eikel van de man (die ook nog is veel groter is). Heel gevoelig dus deze parel. Dat is waarom voor veel vagina-owners clitoris stimulatie dé manier is om tot een orgasme te komen. De womanizer richt zich op dit uiterst gevoelige plekje maar zonder deze aan te raken. Overstimulatie zal dus niet gebeuren. Door de zuigende stimulatie komt de bloedtoevoer naar de clitoris snel opgang. Sneller dan bij andere trillende toys. De clitoris en omliggend weefsel zal opzwellen en dit maakt de clitoris nog gevoeliger waardoor door een beetje extra stimulatie als snel een orgasme kan volgen. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 97% een orgasme krijgt van de womanizer. Hierbij zijn ook mensen die nooit eerder een orgasme hebben ervaren.

Daarom wil jij een Womanizer

De womanizer is het ultieme genot voor de clitoris als het om seksspeeltjes gaat. Geen ander speeltje lukt het zoveel vrouwen tot een orgasme te brengen. Wist je dan meer dan 60% van de vrouwen geen orgasme krijgt door penetratie alleen. De man lukt dit veel gemakkelijker. Vrouwen hebben nu eenmaal die extra stimulatie van de clitoris nodig en die wordt niet altijd goed genoeg gestimuleert tijdens de seks. De womanizer is het ultieme speeltje om ook haar een orgasme te laten ervaren.

En laten we het voorspel niet vergeten. De Womanizer is ook een prima opwarmer. Door het licht zuigende effect komt de bloedtoevoer naar de clitoris snel op gang. Dit verhoogd de zin in seks en dus de kans op een orgasme.

Is de Womanizer beter dan andere luchtdruk vibrators

De womanizer bleek een ware hit. Dus het is niet vreemd dat er andere merken kwamen die dit speeltje kopieerden. Ze moesten wel een iets andere techniek gebruiken vanwege het patent dat womanizer heeft maar in veel gevallen komt het gevoel aardig in de buurt van de womanizer. De Satisfyer bevoorbeeld is een goedkoper alteratief. Ook goed hoor, maar heb je allebei zal je ervaren dat de womanizer toch net dat beetje extra heeft.

Wat is het verschil tussen de Womanizers?

Zoals je ziet zijn er verschillende vormen en verschillen ze ook in prijs. De Premium en Classic lijken wel op elkaar maar de Premium heeft 2 extra functies namelijk Auto Pilot en Smart silence. De eerste extra functie zorgt ervoor dat de womanizer zelf schakelt tussen de verschillende standen. Smart silence zorgt ervoor dat de womanizer pas aangaat wanneer het kapje de huid raakt, maar ook weer uit gaat wanneer je hem maar iets laat veren. Dit zorgt ervoor dat wanneer jij jouw orgasme hebt gekregen de stimulatie gemakkelijk stopt door deze maar even te verwijderen. Ook is er geen geluid voor of na gebruik. Met een kapje dat NIET is afgedekt maakt een luchtdruk vibrator over het algemeen namelijk meer geluid.

De nieuwste Classic 2 heeft daarentegen wel de Afterglow functie. Omdat de clitoris na een orgasme extra gevoelig is en de Classic geen smart silence heeft is deze functie toegevoegd bij dit model. Door kort de aan/uit knop in te drukken, schakelt hij terug naar de laagste stand om jouw climax rijkelijk af te sluiten.

Verder verschilt het aantal standen. De duurdere modellen hebben meer standen. En ook het materiaal. De Premium is gehuld in heerlijk zacht siliconen en de andere versies zijn van plastic of half siliconen half plastic.

De Womanizer DUO is wel uniek. Deze heeft nog een vibrator voor inwendige stimulatie eraan vast. Wens je tegelijkertijd inwendige G-spot en clitoris stimulatie dan is dit echt jouw womanizer. De womanizer DUO heeft net als de Premium de functies Auto Pilot en Smart Silence.

Welke Womanizer past bij mij?

Alle womanizers hebben dezelfde werking. Het verschil zit dus echt vooral in uiterlijk en aantal standen. Ze zijn allemaal waterproof en kunnen mee in bad of onder de douche. Zie onderaan ons stappenplan die je helpt bij het kiezen van jouw womanizer.

kies jou womanizer welke past bij jou

 

Ook interessant