Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

We-Vibe Touch X geeft je alles

Huidverzorging én Orgasmes

Huidverzorging MEETS seksueel genot? Waarom niet!

Ontdek We-Vibe Touch X .. een wel heel multifunctionele massager.

Wie zegt dat vibrators alleen geschikt zijn voor seksueel genot? Het seksueel wellness merk We-Vibe verandert het spel met de Touch X. Een multifunctionele massager dat ook op het gezicht kan worden gebruikt voor jouw huidverzorging.gezichts masage we-vibe touch x

Deze prachtig stimulator is namelijk niet alleen ontworpen voor intiem genot, maar ook voor vele vormen van persoonlijke verzorging. En dit blijkt een hit! Want inmiddels is de Touch X-stimulator ontdekt door de schoonheids- en huidverzorgingsindustrie om van allerlei producten mee aan te brengen, van make-up tot serums, terwijl het ook een rustgevende, verjongende effect geeft.

Touch X ontdekt de beauty wereld

Influencers van beauty producten zijn ook dol op touch X. Of sites als Hypebae delen precies welke wonderen touch X kan verrichten. Je kunt de massager gebruiken om puff-ogen mee weg te werken, of breng bijvoorbeeld een serum aan met de zachte punt en geef jezelf hiermee een diepe gezichtsmassage. Maar zelfs zorgen dat je concealer en foundation goed worden gemengd en in de huid versmelten werkt bijzonder goed met dit magische apparaatje.

De Touch X is klein en chic genoeg om in je make-uptas of dagelijkse tas op te bergen. Niemand die hier raar van opkijkt. En naast een lipstick ziet Touch X er toch uit als een perfect Beauty Product!we-vibe touch x voor gezicht

Is het veilig?

Het gebruik van massage- en andere vibrerende hulpmiddelen voor huidverzorging is niet bepaald nieuw. In 2020 onthulde muzikant Toni Braxton dat ze een vibrator gebruikt in haar schoonheidsroutine. Maar is het veilig om een ​​seksspeeltje op je gezicht te gebruiken? Een gecertificeerde dermatoloog zegt dat wanneer je voorzichtig bent en ervoor zorgt dat je speeltje goed schoon is – ongeacht wat voor speeltje je gebruikt – het in orde zou moeten zijn.

“Er zijn gegevens die aantonen dat vibrerende massage producten kunnen helpen bij het stimuleren van collageen en ook de effecten van jouw huidverzorgende producten kunnen verbeteren wanneer beide samen worden gebruikt. Er is daardoor momenteel een verscheidenheid aan gezichtsmassage apparaten op de markt. Door jouw vibrator op het gezicht te gebruiken, dien je wel op te passen dat je niet een te hoge instelling gebruikt, niet te veel druk uitoefent en natuurlijk ervoor zorgt dat het goed wordt ontsmet als het eerder op een ander deel van jouw lichaam is gebruikt. ”

Touch X als intieme metgezel

Voor de intieme verzorging omschrijft We-Vibe de Touch X vibrator als een “zeer zacht aanvoelend” seksspeeltje. De punt is buigbaar en daardoor voelt het nog zachter aan. Maar de trillingen zijn fantastisch. Dit is ook waar We-Vibe sterk in is. In kleine apparaten toch een bizar goede motor weten te plaatsen.

tips gebruik we-vibe touch x

“Touch X is een magische multitasker voor alle sensuele behoeften. Het levert diepe maar fluisterstille vibraties en is klein en sensueel van ontwerp. Touch X kan worden gebruikt om het voorspel op te warmen, voor een heerlijke lichaamsmassage of tussen partners te glippen tijdens seks. Plus : hij is oplaadbaar en waterdicht.”

Gratis Beauty Bag

gratis beauty bag we-vibe blogWij zijn onderste boven van deze veelzijdige toy. Jij ook? En je krijgt nu ook nog een GRATIS Beauty Bag bij alle We-Vibe Producten.
We-Vibe Touch X is verkrijgbaar in 2 kleuren en wordt uiteraard bezorgd in een blanco verpakking.

Nieuwsgierig? Je shopt hem hier>

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant