Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

BLACK FRIDAY tot wel 60% korting! 📯 Nieuw WOMANIZER OG 

Welke stimulatie is het lekkerst?

Wat is het verschil?

Buzzy Vibes vs Rumbly Vibes: wat is het verschil?

Misschien is het iets dat je nog nooit hebt opgemerkt, of wist je van het bestaan niet af. Maar de vibraties van een Vibrator zijn te onderscheiden in Buzzy en Rumbly vibraties. Het verschil tussen de twee kennen is eigenlijk veel belangrijker dan je denkt. Heb je namelijk een vibrator gekocht in je favoriete vorm of kleur, maar is het gebruik ervan niet zo lekker als het ontwerp? Of kom je wel tot een orgasme met jouw vibrator, maar laat hij je met een relatief verdoofd gevoel van je clitoris achter? Dan komt dit waarschijnlijk doordat het speeltje dat je gebruikt vibraties heeft die aan de buzzy kant zitten. Om er zeker van te zijn dat je volgende vibrator wel de perfecte trillingen heeft, gaan we het verschil tussen de twee soorten vibraties uitleggen.

Oppervlakking of diep

Sextoy bloggers en seksuologen maken vaak een onderscheid tussen ‘rumbly’ en ‘buzzy’ vibrators. Hierbij gaat het niet om de intensiteit maar om de kwaliteit van de vibratie. Een vibrator met een ‘buzzy’ vibratie trilt op een hogere frequentie en vibreert daardoor oppervlakkig, terwijl een ‘rumbly’ vibrator op een lagere frequentie trilt en veel dieper doordringt in het lichaam. Hierdoor wordt niet alleen de clitoris aan de buitenkant gemasseerd, maar wordt ook het zenuwnetwerk binnenin de vagina gestimuleerd. Dit verklaart waarom vrouwen met een ‘rumbly’ vibrator vaak gemakkelijker kunnen klaarkomen en waarom zij hun orgasme vaak heel intens beleven.

Rumbly heeft de voorkeur

Over het algemeen geven mensen de voorkeur aan Rumbly vibes. Waarom? Omdat deze vibraties dus veel dieper reiken. Ze stimuleren niet alleen de clitoris of vagina, maar slagen er in om meer zenuwuiteinden te bereiken door de diepe trillingen. Dit kan vooral bij clitoris stimulatie een heel plezierig verschil maken omdat het grootste gedeelte van de clitoris eigenlijk intern ligt!

De beste vibrators zijn dus voorzien van heel krachtige motoren die een diepe en intense vibratie produceren. Een vibrator met een masserende trilling brengt een vrouw gemakkelijk naar een bevredigend hoogtepunt. Een minder goede vibrator heeft vaak een wat oppervlakkige trilling. Er zijn vrouwen die een dergelijke vibratie kunnen waarderen, maar de ervaring leert dat wanneer zij eenmaal een Rumbly Fun Factory of We-Vibe vibrator hebben gebruikt, zij nooit meer anders willen.

 Je ziet het verschil

Het shaken van de vibrator door de vibraties is een geweldige manier om het verschil te kunnen zien. De Rumbly vibrators zorgen voor meer sensuele masserende beweging. Wanneer je een Rumbly Vibrator los laat op je bureau bijvoorbeeld, zal hij over je bureau stuiteren als in een soort breakdance. De stimulatie van een Rumbly Vibrator rijkt hierdoor diep en verwennen zowel de uitwendige als de inwendige clitoris. En bij een vibrator die inwendig wordt gebruikt zal deze meer zenuwuiteinden bereiken in de vagina wand. Leg je een buzzy vibrator op tafel zal hij al zoemend als een bijtje op zijn plek blijven liggen. Deze vibrators hebben meestal alleen een plezierige top die de zoemend zal verwennen.

Je hoort het verschil

Niet alle rumbly seksspeeltjes zullen een zeer merkbare beweging maken die je helpen onderscheid te maken tussen de twee. Dan is geluid ook een factor om te bepalen wat voor soort vibe je hebt. Buzzy-vibes klinken vergelijkbaar met een soort dartele vlieg of bij …Rumbly vibes maken een meer diepere, trotse buzz! Als het drogen van de wasmachine. Buzzy vibes klinken hoger, rumbly vibes lager!

Je kent nu het verschil, maar hoe weet je wat voor soort vibe je koopt?

fun factory abbyDe meeste vibrators op batterijen zullen buzzy zijn. Ze zijn goedkoper en er zal minder aandacht zijn besteed aan de motor. Wij verkopen wel vibrators die op een batterij werken, maar kiezen dan wel voor vibrators die niet te buzzy zijn. Bijvoorbeeld de Classique Vibe van Rianne S. Werkt op een enkele batterij maar trilt prima en heeft een zachte aangename buitenkant van siliconen. De enige vibrators op batterijen die je wel diepe trillingen gaan geven zijn volgens ons de Fun factory Abby, Darling Devil en Mr Boss. Deze zijn overigens ook om te toveren tot een oplaadbare vibrator door  de bijbehorende Hybrid Kit aan te schaffen.

we-vibe tangoOplaadbare vibrators hebben gewoon meestal betere motoren en zijn duurder. Zelfs als ze klein zijn van formaat kan er heel veel kracht uit komen zoals bij de We-Vibe Tango. Wand-stimulators die je kunt aansluiten op het netwerk als de Europe Magic Wand en enkele van het merk Doxy trillen het hardste en diepste. Doxy heeft nu echter ook een Wand zonder snoer en die doet bijna niet onder aan zijn broertjes en zusjes met snoer. De diepste trillingen bij oplaadbare batterijen worden nog altijd aan de Vibrators Fun Factory toegekend. Maar alle andere merken die we verkopen trillen uiteraard ook super goed. Dat is juist ons doel. Uit dat enorme aanbod dat er is alleen de beste seksspeeltjes verkopen aan onze klanten.

 

Ook interessant