Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS

Wat is zijn de verschillen?

De Zumio modellen

Welke Zumio kies ik?

De verschillen tussen model I, S, E of X

verschil zumio modellen I S E XZumio is een van de best verkochte merken onder de seksspeeltjes. Gemaakt voor precieze stimulatie van de clitoris. Maar andere gevoelige plekjes zijn natuurlijk ook een optie om met Zumio te verwennen. Met de nieuwe Zumio i zijn er nu vier verschillende modellen. Het verschil zit hem vooral in de vormgeving van de steel. Wil je graag weten welke Zumio het meest geschikt is voor jou? Lees dan verder.

Wat is Zumio?

Zumio is een sextoy voor gerichte stimulatie. Alle Zumio modellen hebben gemeen dat ze door een roterende beweging van de steel zorgen voor stimulatie zonder het verdovende of zoemende gevoel dat trillingen kunnen veroorzaken. Bovendien voel je nooit ongewenste trillingen in het handvat. Zumio is ontworpen om je lichaam te laten verkennen als nooit tevoren. Dankzij de precisiepunt en de volledig aanpasbare intensiteit, zal je nieuwe sensaties ontdekken geheel anders dan bij een standaard vibrator.

Zumio’s kleine formaat en ergonomische handgreep maken het speeltje perfect om te gebruiken tijdens het voorspel of geslachtsgemeenschap, zodat je die extra stimulatie krijgt waar en wanneer je het het meest wilt.

De verschillende Zumio Modellen

Alle Zumio-modellen hebben unieke steeltjes die ieder op een andere manier stimuleren. Zelf regel je de snelheid, druk en positie, wat resulteert in een voor jou unieke ervaring. Met elk model kun je jouw gevoelige plekjes ontdekken en verkennen hoe je tot een heerlijk orgasme kunt komen.

verschillen steel punt

Elk model levert dus unieke sensaties, afhankelijk van jouw stemming en het niveau van opwinding dat jij of jouw partner wenst te bereiken. Want gevoeligheid is persoonlijk, jouw opties om jezelf te verkennen zouden dat ook moeten zijn. Daarom heeft Zumio verschillende modellen. De een voelt intenser dan de ander. We leggen je in dit Blog uit wat de verschillen zijn.

Zumio biedt hoogtepunten met de volgend  modellen: I, S, E en X

Zumio x

 • Rotatiepatroon: Cirkels
 • Lange flexibele steel van plastic
 • Bolvormige punt
 • Geconcentreerde Pin-point stimulatie

De kleine punt van de Zumio X levert nauwkeurige stimulatie op een klein geconcentreerd gebied, wat een intense ervaring creëert. De lange, flexibele steel verhoogt de stimulatie-energie van de roterende punt, maar dit zorgt ook voor een nauwkeurige controle en verhoogt de intensiteit.

Geschikt voor: Zoek jij een intens gerichte stimulatie op jouw clitoris of net daaromheen dan is Zumio X jouw Zumio

Zumio s

 • Rotatiepatroon: Cirkels
 • Korte flexibele steel bedekt met siliconen
 • Groot bolvormige punt
 • Breed en gelijkmatig verdeelde stimulatie

De vergrote tip van de Zumio S is ontworpen om meer contact met de huid te bieden en de stimulerende energie te verspreiden voor een gevoel van lagere intensiteit. De kortere steel zorgt voor een kleiner rotatiepatroon dat minder intens is. Ook is de steel van siliconen wat de overdracht minder intens maakt.

Geschikt voor: Ben jij best gevoelig en bouw je de spanning liefst langzaam op? Houdt je ervan ook meer vibraties te voelen rond om de clitoris? Dan is deze Zumio S jouw Zumio

Zumio e

 • Elliptische rotatie
 • Gebogen stijve steel van staal
 • Druppelvormige punt
 • Stimulatie met hoge precisie

De ultrafijne druppelvormige punt van de Zumio e zorgt voor gevarieerde sensaties, afhankelijk van welk deel van de punt je tegen jouw lichaam plaatst. De hoge precisie stijve stalen steel heeft minder flexibiliteit, waardoor een meer gelijkmatige levering van de rotatie-energie ontstaat.

Geschikt voor: Houdt jij van afwisseling of ben je de ene keer gevoeliger dan de andere keer? En houdt je van gerichte stimulatie? Dan is Zumio e jouw Zumio

Zumio i (nieuwste model)

 • Elliptisch rotatiepatroon
 • Breed contactgebied
 • Lepelvormige punt van plastic
 • Diffuse stimulatie ( het minst intens van allemaal)

De lepelvormige punt van de Zumio i verspreidt de stimulerende energie over een groter gebied, waardoor een meer diffuus scala aan sensaties ontstaat, terwijl het elliptische patroon, 8 snelheden en drukgevoeligheid je volledige controle geeft.

Geschikt voor: Zumio i geeft ondanks een vrij gerichte stimulatie je heel lang de tijd een orgasme op te bouwen. Ook zeer geschikt om in de mood te komen als voorspel vibrator. Deze Zumio is het minst intens van allemaal. Maar plaagt je heel gericht en je wilt alleen maar meer…

Eigenschappen Zumio

Alle Zumio modellen beschikken over onderstaande eigenschappen.zumio

 • Drukgevoelig: Het mechanische ontwerp van de Zumio past de intensiteit aan op basis van de druk die je uitoefent. Duw zachtjes voor snelle rotatie en intensiteit, of duw harder voor langzamere, diepere en intensere stimulatie.
 • Aanpasbaar plezier: Zumio heeft 8 snelheden waaruit je kunt kiezen met behulp van de eenvoudige en intuïtieve bedieningselementen.
 • Waterproof: Zumio is 100% waterdicht, waardoor je er veilig van kunt genieten in bad of onder de douche.
 • Perfect voor op reis: Zumio’s reisvergrendeling en veiligere batterijtechnologie passen prima in jouw handbagage.
 • Twee jaar garantie: Geniet met vertrouwen van Zumio, wetende dat het wordt ondersteund door een uitgebreide garantie van twee jaar.

 

 

 

 

Ook interessant