Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Wat is het verschil met STARLET 2

Womanizer STARLET 3

Nu te koop Womanizer STARLET 3

Wat is precies het verschil met STARLET 2?

Het merk Womanizer blijft zichzelf verbeteren. Er zijn tegelijkertijd 3 nieuwe womanizers gelanceerd op 26 oktober 2021. Naast de PREMIUM 2 en de CLASSIC 2 is er nu de STARLET 3. En over deze schattige STARLET, die tevens de goedkoopste Womanizer is, gaan we het hebben in dit Blog. Het is dus een Womanizer met een upgrade. Wij laten je alle verschillen met zijn voorganger zien.

Dé clitoris stimulator

Womanizer is het merk dat de luchtdruk vibrator heeft uitgevonden. Eigenlijk was dit uitvinder Michael Lenke uit een plaatje in Zuid Duitsland. Hij bedacht ook de naam Womanizer. Michael Lenke zocht naar een vorm van stimulatie voor de clitoris die beter was dan trillingen. Trillingen kunnen namelijk zorgen voor over stimulatie. Hij bedacht de Womanizer een speeltje dat met luchtdruk werkt. Door het kapje om de clitoris te plaatsen ontstaat er een vacuüm. Luchtdruk pulsen zijn hierdoor in staat de clitoris te stimuleren zonder deze aan te raken. En het bleek een hit. Want niks voelt lekkerder dan een womanizer. En maar liefst 97% van de vrouwen krijgt een orgasme van dit geweldige speeltje.

Vijf leuke kleurtjes

nieuwe kleuren starlet 3 womanizerDe nieuwe Womanizer starlet 3 is er in maar liefst vijf leuke kleurtjes: turquoise, indigo blauw, violet, roze en grijs. Bij STARLET 2 waren dit twee kleuren. Alleen de blauwe versie zie je terug in de nieuwste uitgave van de Starlet luchtdruk vibrator

Twee extra standen

STARLET 3 heeft zes standen voor nog meer gepersonaliseerd genot. Hij begint zacht en bouwt op naar een intense, complexe climax. Zijn voorganger had er vier. De laagste en hoogste stand zijn ongeveer gelijk gebleven. Maar de overgang naar een volgende stand hiertussen gaat dus geleidelijker. Wat fijn is want wanneer bijvoorbeeld bij Starlet 2 het ene standje net te zacht voelde en de volgende te heftig leek.

De STARLET 3 is een handzaam speeltje met meer kracht dan je denkt: een perfecte metgezel voor genot. De werking is overigens precies hetzelfde als bij een Womanizer Premium. Waarom is de STARET 3 dan veel goedkoper? Dat komt doordat de gebruikte materialen duurder zijn van de PREMIUM zoals het siliconen en de Accu. Daarnaast heeft de Premium extra lage en hoge standen t.o.v. de Starlet, Liberty en Classic.  Maar de laagste en hoogste stand van de Starlet, Liberty en Classic zijn wel gelijk.

Waterdicht en oplaadbaar

De STARLET 3 is ideaal voor hemels genot in bad of onder de douche en is gemakkelijk schoon te maken. Het speeltje is waterdicht (IPX7) en kan dus nat worden zonder dat het beschadigd raakt. Met de meegeleverde USB-oplaadkabel laad je het speeltje in slechts 30 minuten magnetisch op voor 30 minuten intens genieten.

Eigenschappen:

Batterijtype: USB-oplaadbare lithium-ion-batterij
Materiaal van kop: lichaamsvriendelijke siliconen
Materiaal: gemaakt met ABS kunststof zonder ftalaten, BPA of latex
Gebruiksduur: 30 min
Oplaadtijd: 30 min
Waterdicht: IPX7
Afmetingen product: 117 mm x 46 mm x 47mm
Gewicht product: 80 g
Afmetingen eenheid: 162,5 mm x 104 mm x 52mm
Gewicht eenheid: 210 g
Prijs: €69,-

Nu hier verkrijgbaar bij MissSteel.nl

 

nieuwe womanizer kopen

Ook interessant