Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Wat is het verschil met het eerste model

Nieuw! Womanizer PREMIUM 2

De meest Luxe Womanizer PREMIUM heeft een update gekregen.

Wat is er nieuw bij PREMIUM 2 en wat zijn de verschillen?

Het merk Womanizer komt met maar liefst 3 nieuwe modellen. Dit zijn PREMIUM 2, CLASSIC 2 en STARLET 3. Van buiten is er niet veel verschil te zien. Want waarom aanpassen wat goed is toch? Wel zijn er nieuwe kleuren te ontdekken.
Wat is er dan wel verandert? Wij gaan het je vertellen.

Dé beste luchtdruk vibrator

Womanizer is het merk dat de eerste luchtdruk vibrator op de markt bracht. Eigenlijk was dit uitvinder Michael Lenke uit een plaatsje in Zuid Duitsland. Hij gaf dit wonderlijke seksspeeltje de naam Womanizer. Michael Lenke ontdekte dat meer dat 60% van de vrouwen tijdens de seks door penetratie alleen geen orgasme krijgen. Seksspeeltjes om de clitoris te stimuleren bestonden al wel, maar allemaal konden ze alleen trillen. En de clitoris is zo gevoelig dat door de trillingen snel over stimulatie kan ontstaan. Daarom zocht hij naar een andere vorm van stimulatie voor de clitoris. Hij bedacht de Womanizer een speeltje dat op luchtdruk werkt. Door het kapje om de clitoris te plaatsen ontstaat er een vacuüm. Luchtdruk pulsen zijn hierdoor in staat de clitoris te stimuleren zonder deze aan te raken. En het bleek een bestseller te zijn. Want niks voelt beter dan een womanizer. En maar liefst 97% van de vrouwen krijgt een orgasme van dit geweldige speeltje.

Vijf kleuren

nieuw womanizer premium 2 blog verschilDe Womanizer PREMIUM 2 komt in 5 prachtige kleuren. Het zijn dezelfde kleuren als PREMIUM 1 alleen de kleur wit komt niet terug. Deze is vervangen door  warm grijs. De knoppen en alle andere uiterlijke kenmerken zijn hetzelfde gebleven.

Twee extra standen

Nu had de eerste PREMIUM al best veel standen namelijk 12, maar de nieuwe Womanizer PREMIUM 2 heeft er 14. Van zachtjes sabbelen tot intense luchtdruk vibraties. Voor iedereen met een clitoris zit er en favoriete stand tussen. Maar ook voor iedere “mood” zit er een favoriet level bij.

Verbeterde Autopilot-functie

Deze Gucci onder de seksspeeltjes heeft een verbeterde Autopilot-functie die je meeneemt op nieuwe, onverwachte avonturen. De Womanizer PREMIUM 2 is verfijnd met behulp van de feedback van meer dan 1600 testers. Hij biedt nu de meest luxe en prikkelende orgasmebeleving, met onder andere deze verbeterde Autopilot-modus en meer hierin dus ook meer intensiteitsniveaus dan ooit. In deze autopilot-functie schakelt de womanizer zelf tussen de verschillende standen. Jij hoeft niks te doen. Leun achterover en geniet.

De lampjes op de womanizer geven aan in welk van de 3 autopilot-functie standen je zit:

Onderste lampje = zachte modus: intensiteitsniveaus 1-6
Middelste lampje = gemiddelde modus: intensiteitsniveaus 6-11
Bovenste lampje = intense modus: intensiteitsniveaus 9-14

Product specificaties Womanizer PREMIUM 2

Modelnummer: WZ09B
Naam: Premium 2
Batterij: USB-oplaadbare lithium-ion-batterij
Afmetingen product: 155 mm x 50 mm x 35 mm
Gewicht product: 141,4 g
Oplaadtijd: 120 min.
Gebruiksduur: 240 min.
Waterproof: IPX7
Garantie: 5 jaar
Prijs: 189,-

Koop de Womanizer Premium 2 nu hier online

nieuwe womanizer kopen

Ook interessant