Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Stoute spelletjes

We Love Lush 2

Review van de Lovense Lush 2

Oh la la wat een leuk en lekker sexspeeltje is deze verbeterde versie. We love Lush 2!

Als echte sextoy fanaat, ben ik zó blij met een vriendin als Laura met een online sexshop. Ze heeft altijd de nieuwste speeltjes en ik mocht er nu zelfs een testen! De Lovense Lush 2, is een van de meest verkochte toys van dit moment. En dat is niet zonder reden, want man wat is dit een heerlijk apparaat! Hierbij mijn review van Lovense Lush 2 vibratie eitje.

De Lush Smartphone Bullet vibrator

lovense lush blogZo heet dit ondeugende speeltje. En de naam zegt het eigenlijk al, dit speeltje is te gebruiken in combinatie met je smartphone. Via een app kun je de vibrator bedienen, ook op afstand. Daarom is de Lush 2  ideaal voor stellen, bijvoorbeeld als je een lange afstandsrelatie hebt. Maar ook als je gewoon dicht bij elkaar bent, zoals mijn man en ik.

De eerste keer dat wij het speeltje gebruikten, waren we op een verjaardag. Natuurlijk had ik hem thuis eerst zelf getest en even geoefend met inbrengen, want deze vibrator is voor inwendig gebruik. Toen kwam ik erachter dat de Lovense Lush 2 ook perfect is voor een solo momentje ;)! Ik voelde de krachtige motor, maar ik hoorde hem niet! Dit hebben de makers van Lovense dan ook expres gedaan zodat deze sextoy ook buiten de slaapkamer gebruikt kan worden. Want als je een beetje goed bent in een pokerface ophouden, kun je intens genieten zonder dat ook maar iemand doorheeft wat er daar beneden gebeurt!

Dus, terug naar de verjaardag…

Genot in het openbaar

Mijn man en ik hadden wel zin in een stout spelletje en wilden de Lovense Lush 2 natuurlijk dolgraag in het openbaar uitproberen. Ik vond het een beetje spannend en ik dacht nog we proberen het wel een andere keer, totdat mijn man de ‘stoute’ schoenen aantrok. Ik kwam terug van het toilet toen ik ineens een lekkere vibratie tegen mijn G-spot voelde. De Lovense Lush 2 heeft namelijk de perfect vorm om je G-spot te bereiken.

lovense lush 2 review openbaarDoor de antenne die aan de vibrator zit (maar zich buiten mijn lichaam bevindt), kon mijn man de bullet op afstand bedienen met zijn smartphone. Hij had vooraf vibratie patronen ontworpen die hij kon inzetten. Deze had hij precies zo ingesteld dat ik geplaagd werd door een afwisseling van krachtige en rustige vibraties. Dit speeltje reageert trouwens ook op de trillingen van muziek! Je kunt in de app zelf nummers toevoegen.

Toegegeven: het is lastig om bij zo’n genot je pokerface te houden, maar het is me gelukt. Niemand heeft doorgehad waar mijn man en ik mee bezig waren :).

Handig om te weten…

Je moet de Lovense Lush 2 opladen voor gebruik. Laad je de vibrator een uur op, dan kun je twee uur lang hands-free genieten. Vanwege het inwendige gebruik is het nóg belangrijker dat het apparaat goed schoon is voordat je het gebruikt. Hiervoor zijn speciale toycleaners te vinden in de sexshop van Misssteel.

Een echte aanrader

Na mijn ervaringen kan ik deze Lovense Lush 2 Bullet Vibrator of ook wel vibratie eitje genoemd zeker aanraden! Zowel om met je partner te gebruiken, als solo. Je kunt ook afwisselen door de Lush 2 uitwendig te gebruiken voor clitoris stimulatie. Het is gewoon een ‘lekker ding’ om het zo maar te zeggen. Door het gebruik met de app kunnen je lust behoeftes ook op afstand bevredigd worden. Ook interessant in de wereld van webcamdames waar klanten het speeltje van de webcamdame kunnen bedienen!

Wist je dat Lovense noemer van die waanzinnige Toys heeft die afstand bedienbaar zijn. De Lovense Max2 Masturbator, een high tech speeltje voor mannen die de samentrekkingen van een vagina nabootst. Ook te bedienen via dezelfde app. Samen genieten op afstand was nog nooit zo makkelijk!

 

 

Ook interessant