Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Is dit de beste mannen toy?

Review Manta G5 van Fun Factory

Wij lieten voor jou de Fun Factory Manta masturbator testen

Lees hier de review van deze multifunctionele toy voor mannen

De man van.. Lady Mustache heeft deze veel verkochte mannen toy voor ons getest. Maar ook samen tijdens de seks werd deze masturbator grondig getest. Lees hier het resultaat

  • Naam:  Manta G5
  • Kleur: Blauw
  • Merk: Fun Factory 
  • Te koop Bij: www.misssteel.nl
  • Formaat: 18 cm X 5,2 cm 
  • 242g
  • Reis Vergrendelingsfunctie
  • Mannen Mastubator
  • Waterproof

Deze Manta – Fun Factory (Blauw) Masturbator is ontworpen om perfect te kunnen gebruiken voor een heerlijke Solo masturbatie. Hij is speciaal ontworpen voor mannen, maar eigenlijk zou je hem ook kunnen klasseren tussen de koppel speeltjes. Van zodra je tijdens de seks deze Manta lekker tussen jullie in houdt, kun je allebei deze heerlijke vibraties voelen. Maar er is nog meer… Met deze Manta kan je een blowjob naar een onvergetelijk hoogtepunt brengen.

Verpakking

Mr T review fun factory manta De verpakkingen van FUN FACTORY bevatten over het algemeen allemaal hetzelfde systeem.  Het zijn zoals ik eerder in de review van MISS Bi -Fun Factory vertelde, gewone mooie kartonnen weggooi-verpakkingen. Dit met een kartonnen sleeve eromheen. Je ziet net zoals op alle andere Fun Factory verpakkingen meteen een grote duidelijke afbeelding staan, uiteraard staat er deze keer de MANTA op afgebeeld.

Als je hun goudkleurige doosjes openmaakt zie je bij alle FUN FACTORY-verpakkingen een gouden kartonnen beschermlaag, met daarin 2 kleine boekjes. Eentje met duidelijke gebruiksaanwijzingen en eentje met alle details en opties die deze MANTA bezit.

Uiteraard vind je in deze verpakking deze ultra mooie – USB-oplaadkabel met magneetjes. Ik blijf echt enorme fan van hun oplaadsysteem. Deze magneet is enorm stevig waardoor je zeker bent dat deze blijft geconnecteerd. Het duurt ongeveer 40-120 min voordat deze Manta helemaal opgeladen is, dit voor maar liefst 6 uur speelplezier. 

Knopjes

Deze Manta- mannen masturbator is in het bezit van 3 grote en duidelijke knoppen. 

Bovenaan vind je de rode FUN-knop, dit is de aan-uit knop van de Manta.  Daaronder vind je een Plus en een -min, die er uiteraard zijn om je vibratie snelheid aan te passen. En die naar mijn mening in de juiste positie van boven naar onder staan.  Deze Manta van Fun Factory heeft 6 oplopende vibraties  en 6 verschillende patronen. Die je uiteraard steeds met elkaar kan combineren.

Reis Lock

Deze Manta bevat zoals vele speeltjes van Fun Factory een Reis Lock. Dat betekent dat je de knoppen op je Manta speeltje tijdelijk kan uitschakelen. Zo voorkom je dat deze in je reiskoffer per ongeluk zou kunnen afgaan.  Hoe activeer je deze nu precies? Wel, door een halve seconde tegelijkertijd op de min-knop en de FUN-knop te drukken. Wil je hem na je reis unlocken, dan druk je een halve seconde tegelijkertijd op de plus-knop en de Fun-Knop. Je zal merken dat hij een kleine trilling zal geven van zodra het lock-systeem activeert en of deactiveert. 

Mannen Masturbators – De vergelijking met andere toys

Nadat ik eerder een soortgelijke masturbator mocht testen, kan ik deze lekker vergelijken. En er vallen al meteen een aantal puntjes op. Eerder mocht ik het geweldige exemplaar van Satisfyer ontvangen, meer bepaald de -Men Wand-. Het viel me meteen op dat deze Manta van Fun Factory een pak lichter was dan de Satisfyer men wand masturbator. 

Deze Manta van Fun Factory is helemaal gemaakt uit siliconen waardoor hij dus veel zachter aanvoelt. Het viel me ook op dat de Manta naast flexibele vleugels ook ribbels aan de binnenkant zitten had. Deze hebben ze speciaal ontwikkeld om je glijmiddel op z’n plaats te houden en het zorgt er bovendien voor dat het vermogen van de motor vergroot.  Hoe geniaal is dat?  Met hun opvallende handvat kan je deze Manta  mannen masturbator makkelijk vasthouden ook al heb je glijmiddel op je handen.  De Satisfyer men wand bestaat enkel in het zwart terwijl Fun factory deze Manta in maar liefst 3 verschillende kleuren heeft. Deze zijn zwart, blauw en groen

Schoonmaken

De Manta is 100% waterdicht waardoor je hem zonder problemen kan meenemen onder de douche, en of in bad. En waardoor je deze dus 100% kan afwassen na je spel. 

Ik vertel in elke review wel eens hoe je best je speeltjes schoonmaakt. Het is dus niets nieuw voor jullie. Al wil ik jullie er bij de Manta – van Fun Factory heel even attent op maken, dat het zeer belangrijk is de groeven/ribbels grondig te reinigen. Ik raad jullie aan om een nagelborsteltje of een tandenborstel te gebruiken. Zodat er één, geen enkele lichaamssappen kunnen achterblijven, en Twee zodat je met de toycleaner echt overal tussen kan gaan. Grondig spoelen met stromend lauw water en uiteraard nadien afdeppen met een droge, schone doek. Klaar voor het volgende spel! 

Mr. T Test

Toen ik het speeltje mocht testen dacht ik bij mezelf dat dit wel heel erg leek op de satisfyer men wand, allebei bevatten ze vleugels die de penis omarmen. Eerder vertelde ik al dat deze vleugels mij een zeer aangenaam gevoel gaven. Ik was dus mega enthousiast dat ik opnieuw zo’n exemplaar mocht testen. Ik nam meteen een siliconen vrij glijmiddel, en liet de groeven op de Manta lekker vollopen. Je kon duidelijk zien dat deze groeven echt hun doel bewijzen. Net zoals de Satisfyer Men Wand vibrator – wat ook een mannen masturbator is -, ben ik enorm onder de indruk van hoe makkelijk hun knoppen gemonteerd staan. Toen ik deze manta richting de eikel wreef merkte ik opnieuw – net zoals de satisfyer men wand – dat deze trillingen tot aan m’n tenen kwamen. 

Eindelijk speeltjes voor mannen dacht ik bij mezelf.  Nu hoef ik de speeltjes van m’n vrouw niet meer te ‘proberen. Want proberen is het juiste woord. Deze vleugeltjes zorgen voor een intense trilling rond de gehele penis. Dankzij de 6 oplopende vibraties en de 6 verschillende patronen die de Manta bezit, zullen er wel enkele standen zijn die jou het meeste kunnen bekoren. Maar heel eerlijk tijdens het spel hou ik er niet van om steeds te veranderen van patroon, wel van intensiteit.  Ik zei het eerder al Mannen, seks en concentratie het gaat niet altijd samen. Dat deze knoppen dus apart te bedienen zijn vind ik dus zeer zeker een meerwaarde.

Toen ik deze test uitvoerde aan mijn balzak merkte ik dat deze minder intens aanvoelde dan dat het deed rond mijn penis, en dat het me daar niet kon bekoren. Ik ging dus met de verschillende vibraties verder aan de slag rond mijn eikel en mijn schacht. De intensiteit is minder sterk dan ik verwacht had, en door zijn zeer flexibele vleugels had ik het gevoel dat deze te snel van rond mijn penis kwamen. De heen-en-weer bewegingen zorgen ervoor dat je penis helemaal onder spanning staat.  Miste ik de extreem intense vibraties, ja toch wel een beetje. Ben ik verwend geweest door andere mannen masturbators, het zou zomaar kunnen. Gelukkig hebben we niet allemaal hetzelfde gevoel, en bestaan er 1000 en één speeltjes om uit te kiezen.

Wat wij dan wel weer heel erg leuk vonden was toen we tijdens de seks hem lekker tussen ons in hielden. Ik kon deze Manta ook perfect op de clitoris van mijn vrouw plaatsen. En tijdens een Blowjob kon hij me zeker bekoren. De zachte lippen van mijn vrouw rond mijn  eikel gecombineerd met de trillende vleugels rond mijn schacht. Dat was oprecht een heel heerlijk gevoel. Wij hebben enorm veel plezier beleefd aan deze Manta omdat je deze kan gebruiken om te teasen en te pleasen. 

Conclusie

Ik kan niet zeggen dat ik hier een super fan van ben in een solospel,  maar ik kan dit speeltje ook niet helemaal afkeuren. Hij doet precies wat van hem verwacht wordt. De penis omarmen met zijn 12 verschillende intensiteiten en patronen, die er voor zorgen dat jij je ultieme orgasme ervaart. Zijn handige O-vormige handvat zorgt er tenslotte voor dat je deze zeer makkelijk kan vasthouden. Fun Factory denkt zeer goed na over hun design en hun knoppen. De plus- en min-knop is hierbij een meerwaarde en lekker duidelijk. Zal ik dit speeltje niet vaak gebruiken? Tuurlijk wel, want dit speeltje is naar mijn persoonlijke mening wel het ideale koppel speeltje. Hebben we plezier beleefd aan deze Manta – Zeer zeker.

 P.s Op deze verpakking staan de woorden  “ Game Inside “ Scheur die doos alvast open, want dit is een optie om je date te leren herontdekken en of om meteen aan te duiden wat jij heel graag zou willen uitproberen. 

Liefs Toytester Lady Mustache 

Hi, Ik ben Toytester Lady Mustache, ofwel gewoon Do Mustache.

Voor Miss steel schrijf ik – heerlijke en eerlijke reviews. Ik vertel jullie heel graag mijn persoonlijke bevindingen over allerhande sekstoys en/of seksattributen. Of deel met jullie de bevindingen van Mr.T mijn persoonlijke mannelijke toystester.
Waarom? Omdat jij recht hebt om te weten wat je echt koopt.
Zoals jullie wel weten is het onmogelijk “seks-attributen”  te retourneren, en net daarom wil ik samen met je op ontdekkingsreis.

Ontdek jij het samen met me mee ? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

Liefs Toytester Lady Mustache

 

Ook interessant